- פותח/ת השרשור
- #6,881
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:
חזרנו לעניינים.
קרא את שאר עדכון הלוג...
חזרנו לעניינים.
אימון מעולה,למרות שהוא היה שעתיים+-.😁
האימון:
Light Squat-0X5 60X3 95X3X5 60X5
אני אמור גם ככה לעשות סקוואט קל,ניסיתי לתקן על הדרך את הטכניקה וזה היה אותו הדבר. גב אופקי לחלוטין.
לדעתי אני קצת לא מפוקס,אני צריך קצת לעבור על כמה סרטונים של LB,כנראה אני מפסס איזשהוא CUE שבגללו הכל מתפקשש,כי אין מצב שפתאום אני עושה HB בלי סיבה.
ביום חמישי במקום לעלות במשקל אני אעשה עצימות בכל התרגילים חוץ מהסקוואט שבו אני אעשה נטו טכניקה ואראה מה המצב. במידה והכל חרא אני אעשה ריסט,במידה ואני אצליח לתקן את הטכניקה אני אבצע את אותם המשקל של השבוע הזה. (ביום ראשון 145X3 וביום חמישי 145X5.)
נקווה לטוב. 😇
בכל מקרה מתחילות לכאוב לי הברכיים עקב הטכניקה הלקויה שגורמת לגלישת ברכיים,כדאי שאני אעשה קצת טכניקה ומנוחה. 🫤
Pullups- 0X5 11.25X5 11.25X5 11.25X5 PR
שיא במתח,ציפיתי שזה יהיה ממש קשה,לא היה נוראי כולכך. יחסית מרוצה. 😃
Dips-0X5 12.5X5 12.5X5 12.5X5 PR
בעזרת עזרת פרלמנט החוכמה גיליתי למה אני כולכך סבלתי במקבילים מכאבים בכל החלק העליון של הגוף- אחזתי רחב מידי. 😆
הקטנתי קצת את הרוחב אחיזה וזה הרגיש הרבה יותר טוב,גם לשם שינוי הרגשתי קצת חזה ולא מוות בכתפיים וכאבים בעצמות הבריח.
לא הרגיש כולכך נוראי,קצת כבד.
Deadlift-60X3 100X2 125X2 140X2 155X1 BELTED 172.5X5 BELTED
PRRRRRR
לא הרגיש כולכך קשה כמו שציפיתי,לרמות שעשיתי הפסקה יחסית ארוכה בין חזרות 3-5 כי הרגשתי שהטכניקה קצת תתפקשש אז העדפתי להפסיק את הקצב אבל לעשות יותר טוב.
אשמח לתגובות על טכניקה אם יש משהו, אני חושב שאולי היה קצת סטיף לג בחלק מהחזרות,לא בטוח.
בכ"מ מאוד מרוצה, מרגיש שיש עוד מה להעמיס על המוט. 😄
ספאם-
אחרכך בגלל שהחלטתי שאני לוקח את האוטובוס הבא הייתי רגוע לקראת הדדליפט והיה לי זמן חופשי אחריי זה. 40 דקות גירבוץ טיולים שתיית משקה ענעבולי ודיבורים. 🤩
חזרתי הבאתי והאומלט יצא מושלם. 🤯🤯🤯 (יש קשר ישיר בין האימון לאיכות האומלט אחריו,זה בדוק.)
לילה מעולה לכולם,אפשר ללכת לישון בשקט. 🕴
קרא את שאר עדכון הלוג...