מה שיפה זה האירוניה. מתי מתחזק והופך לטנק (מקס, תירגע, טנק אחר), ואז יזרקו עליו איזה מאג או נגב, והוא יקלל את היום שבו הוא שמע על סקוואט ודדליפט 😆כמה שמירות אתה תקבל מתי...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שיפה זה האירוניה. מתי מתחזק והופך לטנק (מקס, תירגע, טנק אחר), ואז יזרקו עליו איזה מאג או נגב, והוא יקלל את היום שבו הוא שמע על סקוואט ודדליפט 😆כמה שמירות אתה תקבל מתי...
👏מה שיפה זה האירוניה. מתי מתחזק והופך לטנק (מקס, תירגע, טנק אחר), ואז יזרקו עליו איזה מאג או נגב, והוא יקלל את היום שבו הוא שמע על סקוואט ודדליפט 😆
אתה מדמיין את זה? 😆
מהמעט שאני מכיר אותך בפורום, אני מתפלא ששרדת את השבוע הראשון בלי כלא.על השבוע הראשון שלי קיבלתי שבת על התחצפות למ"מ
כמה שמירות אתה תקבל מתי...
זה היה הכי סרקסטי עד עכשיו וגם את זה לא קלטתם? 😕dont be so sure
זאת בהחלט אירוניה.מה שיפה זה האירוניה.
אני רואה את זה קורה מוקדם מהצפוי. 🤩מתי הלך לקב"ן
מהמעט שאני מכיר אותך בפורום, אני מתפלא ששרדת את השבוע הראשון בלי כלא.
Wow such responsibilityהייתי קצין.
😃למה, איך התרשמת ממני?
וסיימתי 4 שנים בצבא, הייתי קצין.
Wow such responsibility
שינו את החוק. עכשיו זה שנתיים ו8אבל חכו, יש לכם 3 שנים צבא
עוד 4 חודשים למלצר. יש. 🏳️🏳️שינו את החוק. עכשיו זה שנתיים ו8
שינו את החוק. עכשיו זה שנתיים ו8
שינו את החוק. עכשיו זה שנתיים ו8
אין לי מושג. נראה לי זה תלוי פז"ם עכשיו. ועכשיו אם אני לא טועה כולם משרתים שנתיים ו8 ולוחמים משרתים 3 שנים כשב4 חודשים אחרונים הם מקבלים משכורת קבע או משהו בסגנון. אני לא כזה מעודכן כי החוקים האלה יצאו בדיוק קצת אחרי שהשתחררתי.באמת? וואלה לא ידעתי
כמה היום מקבל לוחם? בתקופה שלי אם אני זוכר נכון זה היה 750 ש"ח
החוקים האלה נכנסו לתוקף קצת אחרי שהשתחררתיאין לי מושג. נראה לי זה תלוי פז"ם עכשיו. ועכשיו אם אני לא טועה כולם משרתים שנתיים ו8 ולוחמים משרתים 3 שנים כשב4 חודשים אחרונים הם מקבלים משכורת קבע או משהו בסגנון. אני לא כזה מעודכן כי החוקים האלה יצאו בדיוק קצת אחרי שהשתחררתי.
חאוק' 12 כבוד!!!!!!!!!!!
אוק' 12 כבוד!!!!!!!!!!!
אההה יש פה אדם קדמוןמרץ 05 - היכל התהילה !!!
אני יותר קדמון לצערי.אההה יש פה אדם קדמון
לא מבין למה אמרו לי שהם נכחדו
זה לא מסוכן בשביל ללכת לחדר כושר??אני יותר קדמון לצערי.
מרץ 04.