עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני 93 על 1.80. 🤣שחיף
אני 175
מתי? הגובניק הזה?? הנשק היחיד שהוא ירים זה שדחן סיכות.מה שיפה זה האירוניה. מתי מתחזק והופך לטנק (מקס, תירגע, טנק אחר), ואז יזרקו עליו איזה מאג או נגב, והוא יקלל את היום שבו הוא שמע על סקוואט ודדליפט 😆
שדכן*מתי? הגובניק הזה?? הנשק היחיד שהוא ירים זה שדחן סיכות.
בתור מאגיסט לשעבר, היום הזה בהחלט יבוא!! 😆מה שיפה זה האירוניה. מתי מתחזק והופך לטנק (מקס, תירגע, טנק אחר), ואז יזרקו עליו איזה מאג או נגב, והוא יקלל את היום שבו הוא שמע על סקוואט ודדליפט 😆
אני מדמיין את מתי מגיע לבסיס כמו סרג'יו קונסטנצה: איפה, איפה פה חדרים? אתה מכיר בושם פיוג'י?בתור מאגיסט לשעבר, היום הזה בהחלט יבוא!! 😆
למרות שהיו לי תקופות שדפקו לי ג'ריקן וזה היה יותר נחמד
אי שתיית חלבון פעם בשעתיים נוגדת את המצפון שלי, אפשר פתור?אני מדמיין את מתי מגיע לבסיס כמו סרג'יו קונסטנצה: איפה, איפה פה חדרים? אתה מכיר בושם פיוג'י?
אדון המפקד, עכשיו שעה ארבע, אני צריך לקבל שייק חלבון ושעתיים של אימון נפח. זה לפי אמנת ג'נבה!
כן התבלבלתי בין כ ל ח לא הייתי בטוח.שדכן*
וכן,צפוי לי עתיד מזהיר בצה"ל.
חח חמוד אתה.אפשר פתור?
אי שתיית חלבון פעם בשעתיים נוגדת את המצפון שלי, אפשר פתור?
*מוניטין*מוניטין*מוניטין*אין לך מצפון. רק לחרדים יש.
תודה. 😍מזמן לא עקבתי, כל הכבוד על הדדליפט!!! אני מתחיל להילחץ, בקצב הזה תרים יותר ממני עוד מעט
אני לא מצליח לחשוב איך להוריד ל64. אני תקוע עם 82 ואין לי מושג מה לעשות עם זה.מתי תתחיל להוריד פרופיל מעכשיו.
מה לא רואים שאני חרדי הדוק? 😛אין לך מצפון. רק לחרדים יש.
את האמת, יש כאן אנשים שמקשיבים לריפ יותר משחרדי ממוצע מקשיב לאלוהים.מה לא רואים שאני חרדי הדוק? 😛
בקצב הזה אני אקבל פטור +מענק גריאטריה.ולגבי ה-64, אל תדאג, אתה מתאמן עם טנק, עד הגיוס תגיע גם ל-45 😆
🤣🤣 נכה צה"ל עוד לפני הגיוס!בקצב הזה אני אקבל פטור +מענק גריאטריה.
אימון נפח
Squat-מאוכזב מהסווקאט,הטכניקה יחסית השתפרה אבל עדיין אני צריך לעבוד על שמירת הגב אופקי ולא אנכי.
נמשיך להתמיד בסקוואטים קלים לשיפור הטכניקה ונקווה לטוב. (אולי אפילו אצלם בפעם הבאה.)
Chinups- 0X5 11.25X3X5
קל,לא מעניין.
Press-0X5 40X5 52.5X3X5
גם כן קל, איבדתי קצת שיווי משקל בסט האחרון.
הכל בוצע ללא חגורה,לא יודע למה.
לא פייספולס כי לא היה מצב רוח וזמן,העדפתי לעשות עוד כמה נסיונות לתקן את הסקוואט.
זהו בסה"כ. בינתיים כל אימון נתמיד בטכניקה בסקוואט וכל השאר כרגיל.
ספאם:
הרגל יחסית בסדר,אני חושב שזה החלים כמעט לחלוטין. באימון לא הרגשתי כלום.
הברכיים עדיין קצת פה ושם כואבות אבל אני חושב שאם אני אמשיך עם הסקוואט הקל זה אמור להיות סבבה.
גם הברכיים לא הורגשו באימון.
זהו,עדכון קצת ומשעמם כי לא קרה כלום.
נקווה שאצליח בדדליפט הכבד בשלישי. מצופה 175X1X5
Wish me luck
ליל"ט,נקווה שהעדכונים להבא יהיו יותר מעניינים.😕
יש לך ולמתי פחות או יותר את אותן בעיות בטכניקה בגלל זה נראה לך שהטכניקה שלו הייתה בסדר גמור.הטכניקה שלך בסקוואט הייתה בסדר גמור לא מבין למה להשתגע לגביי זה
מה נהפכת למסיטר סקוואט ?יש לך ולמתי פחות או יותר את אותן בעיות בטכניקה בגלל זה נראה לך שהטכניקה שלו הייתה בסדר גמור.
אה נכון בסרטונים האחרונים שיפרת.מה נהפכת למסיטר סקוואט ?
אני קיבלתי אור ירוק מדודי אני ממשיך בשלי 😃