- פותח/ת השרשור
- #7,541
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
אלכס נראה לי קצת חולה.
בכל מקרה, יותר מעניין מה הייתה התגובה שלו.
לא מגיבים כששותים *
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
איזה כאב ראש חטפתי הבוקר..עושים דברים אחרים
http://startingstrength.com/articles/hangover_starr.pdf
ראיתי התפרעתם שם עם שוטים בזמן שאני רק גמרתי ליטר גינס וחתכתי הביתה 😄איזה כאב ראש חטפתי הבוקר..
למזלי עבר. 😅
חחחחחחחחחחראיתי התפרעתם שם עם שוטים בזמן שאני רק גמרתי ליטר גינס וחתכתי הביתה 😄
LOL איזה נקבה. קמתי כמו חדש, וגם אתמול זה לא כל כך השפיע עלייאיזה כאב ראש חטפתי הבוקר..
למזלי עבר. 😅
🤣LOL איזה נקבה. קמתי כמו חדש, וגם אתמול זה לא כל כך השפיע עליי
אם כבר אני מקבל צמרמורת מהנאצ'וס, היה קצת מגעיל אתמול🤣
זה המלוואח!
בטח שמו לי אלכוהול בהמבורגר.אם כבר אני מקבל צמרמורת מהנאצ'וס, היה קצת מגעיל אתמול
אתה קטין, תחזור למייפל 😆בטח שמו לי אלכוהול בהמבורגר.
תוקןמחר לא יהיה אימון בגלל מתמטיקה ותרוצים 😭😭😭
מה תירוצים? הייתי מת ללכת לאימון.תוקן
יש לך עכשיו עד 12, 4 שעות ללמוד.מה תירוצים? הייתי מת ללכת לאימון.
אני אתחיל עכשיו.. נראה מה המצב שלי בערב ואז אחליט אם ללכת לאימון או לא.יש לך עכשיו עד 12, 4 שעות ללמוד.
מחר מ4 עד 6 עוד שעתיים, מ10 עד 12 עוד שעתיים. סה"כ 8 שעות. זה מלא.
כמובן שהמצב שלך קטסטרופלי, כי במקום ללמוד כל השנה אתה לומד לפני מבחן ✋🛑✋ אבל בהצלחהאני אתחיל עכשיו.. נראה מה המצב שלי בערב ואז אחליט אם ללכת לאימון או לא.
"עחיי אני לא יכול לעבוד בקיץ כי אני הולך לחרוש לפסיכומטרי כדי להוציא ציון טוב!"כמובן שהמצב שלך קטסטרופלי, כי במקום ללמוד כל השנה אתה לומד לפני מבחן ✋🛑✋ אבל בהצלחה
מתי גורודצקי 2015 (?)"עחיי אני לא יכול לעבוד בקיץ כי אני הולך לחרוש לפסיכומטרי כדי להוציא ציון טוב!"
🤣🤣
מה? אני עושה גם אחריי י"ב שוב."עחיי אני לא יכול לעבוד בקיץ כי אני הולך לחרוש לפסיכומטרי כדי להוציא ציון טוב!"
🤣🤣
הקטע הוא.. שזה היה צפוי מראש 😆מה? אני עושה גם אחריי י"ב שוב.
ממש לא ציפיתי לקבל 800 בפעם הראשונה. הסקתי את המסקנות שלי מהבחינה הראשונה ויהיה יותר טוב בשניה.