לא יודע אין לי בעיות בכיווץ כל כך בבנצ', אם כבר אז בדדליפט או בפרס שלפעמים מתפקשש, גם בסקוואט אף פעם לא היה לי כי אחרת פשוט לא הייתי עולה 🤣קצת עזר לי האמת כשלחצתי תחרותי.. במשקלים כבדים קשה לי כבד לשמור על בטן מכווצת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אין לי בעיות בכיווץ כל כך בבנצ', אם כבר אז בדדליפט או בפרס שלפעמים מתפקשש, גם בסקוואט אף פעם לא היה לי כי אחרת פשוט לא הייתי עולה 🤣קצת עזר לי האמת כשלחצתי תחרותי.. במשקלים כבדים קשה לי כבד לשמור על בטן מכווצת.
כן, אני יודע שאין לך בעיות בבנץ'! 🤬לא יודע אין לי בעיות בכיווץ כל כך בבנצ', אם כבר אז בדדליפט או בפרס שלפעמים מתפקשש, גם בסקוואט אף פעם לא היה לי כי אחרת פשוט לא הייתי עולה 🤣
לג דרייב זה להיות מכווץ, ונעול על הקרקע כך שכל הגוף יהיה יציב.
לי זה נראה שאתה כן משתמש בלג דרייב.
אם לא, היית מניח את הרגליים על הקרקע ונכנס לסט, בלי כל הכיווץ והטקס הפגאני 😃
הכוונה לדחיפה עם הרגליים, מידי פעם אני שוכח שצריך לעשות את זה.יש סיבה לכך?
הוא לא, תסתכל על כף רגל ימין שלו בשני הסירטונים, האחיזה שלה בקרקע שברירית לגמרי.לג דרייב זה להיות מכווץ, ונעול על הקרקע כך שכל הגוף יהיה יציב.
לי זה נראה שאתה כן משתמש בלג דרייב.
ניסית ללחוץ עם כף רגל מלאה על הקרקע?הכוונה לדחיפה עם הרגליים, מידי פעם אני שוכח שצריך לעשות את זה.
לא ממש.ניסית ללחוץ עם כף רגל מלאה על הקרקע?
נא לא לעשות לי "עין הרע"! 😏כן, אני יודע שאין לך בעיות בבנץ'! 🤬
עכשיו סתם גרמת לי להיזכר בכשלים שהיו לי 😭
אל תחשוב ותדחוף את עצמך אחורה ולתוך הספסל. בהצלחה!אם אני אזכור אנסה עוד שבועיים.
שאין לי מושג מה לעשות בכלל. כנראה בנפח אתקדם כרגיל ו100 קילו אנסה שוב.
זה רק קיו, אני בכלל לא חושב על זה... אלא יותר על המס מכווצים חזק חזק.הכוונה לדחיפה עם הרגליים, מידי פעם אני שוכח שצריך לעשות את זה.
נכון, אבל הוא מנסה להיכנס.הוא לא, תסתכל על כף רגל ימין שלו בשני הסירטונים, האחיזה שלה בקרקע שברירית לגמרי.
הוא לא דוחף את עצמו לספסל רק מייצב
עובדה שנתפס לי ההאמס בסט השני...... 😕זה רק קיו, אני בכלל לא חושב על זה... אלא יותר על המס מכווצים חזק חזק.
מה שחשוב בסופו של דבר, זו יציבות מלאה.
נכון, אבל הוא מנסה להיכנס.
ויש לג דרייב, אומנם הוא לוקה בחסר.. אבל ראיתי גרועים יותר.
מכיר את זה.עובדה שנתפס לי ההאמס בסט השני...... 😕
תמיד אפשר גרוע יותראבל ראיתי גרועים יותר.
תודהוהיו גם שירותים
לא הפסקתי בגלל האמס, המשכתי למרות שהוא התחיל להתפס. פשוט נכשלתי כי אני נקבה חלשה.מכיר את זה.
בפעם הבאה שאתה מרגיש שהוא מתחיל להתכווץ ולהיתפס, נסה להתעלם מזה ולהתרכז בבנץ'.
הרבה פעמים זה פסיכולוגי.
אלא אם נתפס וממש כואב, אז לא 😃
כי אני נקבה שמנה וחלשה
אני יודע 😍הכל מ 😍 וקנאה 😘
אתה יודע שאני מפרגן 🙃
קשה לראות מהזווית צילום אבל נראה שהאחיזה שלך מאוד צרה, אולי זה סתם נראהלא הפסקתי בגלל האמס, המשכתי למרות שהוא התחיל להתפס. פשוט נכשלתי כי אני נקבה חלשה.
אהם, לא יודע, אני תופס איפה שמחוספס ואז עושה מרחק של אגודל. טל אמר שזה סבבה וככה גם כולם אמרו לי מההתחלה.קשה לראות מהזווית צילום אבל נראה שהאחיזה שלך מאוד צרה, אולי זה סתם נראה
בול כמו שאני מלמד, אז זה באמת סתם נראהאהם, לא יודע, אני תופס איפה שמחוספס ואז עושה מרחק של אגודל.
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:
שכחתי לעדכן
קרא את שאר עדכון הלוג...
כמובן שאלכס (לא הזה שאתם מכירים, אבל עם הרבה מאפיינים משותפים) מזיין את השכל ברקע של הסקוואט. 😍
מה אני לא מקשית?! אתה מסתכל בכלל על הסרטון הנכון?אתה לא מקשית!
זה נראה כאילו נוח לך מידי על הספסל, הרעיון הוא שכל הגוף יהיה מכווץ ולא יהיה נוח.
תעבוד על ההקשתה והלג דרייב ויש לך גם רביעייה.