אני לא הצלחתי אולי אתה תצליח.אתה יודע.. עזבת, צריך להשפיל את דודי איכשהוא. 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא הצלחתי אולי אתה תצליח.אתה יודע.. עזבת, צריך להשפיל את דודי איכשהוא. 😆
עצם זה שאתה כבר מעל 200 קילו בדדליפט ועדין ממשיך להתקדם ב5 חזרות זה הישג מרשים.זה שזה עולה לא אומר שזה קל.. אני מאמין שב210 כבר אכשל ולא אצליח לסגור חמישיה.
אם הסקוואט ימשיך להתקדם כרגיל אולי אצליח אפילו עוד יותר, בינתיים הסקוואט לא מראה סימני חיים לעומת הדדליפט לצערי.עצם זה שאתה כבר מעל 200 קילו בדדליפט ועדין ממשיך להתקדם ב5 חזרות זה הישג מרשים.
יש אנשים שעושים טקסס וכבר באיזור ה150 קילו דדליפט עוברים לPR'ים של 3 חזרות.
איך אפשר לעקוף גמד בגובה 1.60 ששוקל 50 קילו . 😃אוטוטו מתי משפיל אותי במשקל גוף, לפחות הראטיו שלי יהיה יותר טוב אז זה מה שחשוב 😃
הקדמה:
שעתיים+- אפילו סיימתי לפני.
הכל קליל.
האימון:
אימון עצימות
Squat- 0X5 20X5 70X3 90X3 120X3 140X3 BELTED 162.5X3 BELTED PR 120X5
וואלה היה קליל, הייתי יכול לסגור גם 5.
הבאק אוף היה סביר, אני חושב שאני אעבוד קבוע בבק אוף 5 חזרות ולא 8. סתם מעיק, וגם ככה אני לא יודע לספור מעל 5.
סורי שלא היה צילום, לאף אחד לא היה פלא בסביבה.
Chinups- 0X3 15X3 25X3 36.75X3 PR
ממש קל.
Press- 20X3 40X3 50X3 BELTED
הרגיש יחסית בסדר. אני עוד צריך לעבוד טיפה על התנועה של האגן. אבל כעיקרון יותר טוב מפעם.
לשים 50 קילו בתור עצימות כשהנפח 45 זה סבבה? אולי בפעם הבאה שאעשה פרס אשאיר את ה45 פרס ואעשה בעצימות 52.5?
יכול להגיד שכנראה שהוא לא מספיק משמין*כששמן כמוך מתקדם כל כך בצין אפס אני יכול להגיד שהוא תותח 🙌
להפך, אני חושב שכבר סוכם בפורום ששומן נותן כוח 🤣יכול להגיד שכנראה שהוא לא מספיק משמין*
אין הבדל בכלל בין שומן לשריר!להפך, אני חושב שכבר סוכם בפורום ששומן נותן כוח 🤣
למה נראה לך אני אוכל בן וג'רי? 😃אין הבדל בכלל בין שומן לשריר!
ואני בכלל לא נגעתי בבן & ג'ריס מעל כמה חודשים. תראה איפה אני ותראה איפה אתה. 😕למה נראה לך אני אוכל בן וג'רי? 😃
אז תגלה לי את השיטות שלך להיות שמן! אולי אני יצליח לעקוף את @yujinius בבנצ'ואני בכלל לא נגעתי בבן & ג'ריס מעל כמה חודשים. תראה איפה אני ותראה איפה אתה. 😕
בדיוק בגלל שאתה אוכל את אותו הדבר דביל! אתה בפלוס של 1000 קלוריות כבר חצי שנה 😆אני אוכל אותו הדבר כבר מעל חצי שנה. אין אפילו הגיון בזה שאני עולה במשקל. 🫤
יש משהו בדבריך. 🤫בדיוק בגלל שאתה אוכל את אותו הדבר דביל! אתה בפלוס של 1000 קלוריות כבר חצי שנה 😆
בעדכון, אבל אני ברצינות שקלתי להתאבד באמצע.פרט נמק והסבר
חחחח עד כדי כך אתה חלש?בעדכון, אבל אני ברצינות שקלתי להתאבד באמצע.
נפשית בעיקר.חחחח עד כדי כך אתה חלש?