- פותח/ת השרשור
- #8,361
איך שהמשקלים הרגישו היום זה לא נראה שזה יקח שבוע-שבועיים.היית מושבת כולה שבוע לא?
שבוע שבועיים אתה חוזר לעניינים נראה לי
וכן, הייתי מושבת שבוע לגמריי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך שהמשקלים הרגישו היום זה לא נראה שזה יקח שבוע-שבועיים.היית מושבת כולה שבוע לא?
שבוע שבועיים אתה חוזר לעניינים נראה לי
כי היום רק חזרת אז הכל הרגיש כבד וכנראה גם נחלשת במידה מסויימת מהמחלה. אבל קשה לי להאמין ששבוע מחלה פוגע באופן ששבועיים גג לא יספיקו להחזיר את הכוחאיך שהמשקלים הרגישו היום זה לא נראה שזה יקח שבוע-שבועיים.
וכן, הייתי מושבת שבוע לגמריי.
שבועיים-שלוש אני חוזר. לא הבנתי מה כולכך לא ברור?כי היום רק חזרת אז הכל הרגיש כבד וכנראה גם נחלשת במידה מסויימת מהמחלה. אבל קשה לי להאמין ששבוע מחלה פוגע באופן ששבועיים גג לא יספיקו להחזיר את הכוח
לא ראיתי שכתבת את זה לכן זה לא ברור.שבועיים-שלוש אני חוזר. לא הבנתי מה כולכך לא ברור?
סורי, חשבתי שזה דיי ברור. אני לא אעשה לי ריסט חודשיים אחורה, אין סיבה.לא ראיתי שכתבת את זה לכן זה לא ברור.
אני תמיד עצבנית ומתוסכלת, פשוט מידי פעם אני לא מבטאת את זה.מה זה שוב הזמן הזה בחודש שאת עצבנית?
וכמה יהלום עחי?2000 ב 07:50... 🤩🤩 אחרי שלא רצתי מלא
הקדמה:
שעה וחצי, למה לא.
האימון:
אימון ???
Squat- 110X3X5
שני סטים ראשונים היו שואתיים, הטכניקה גם לא הייתה משהו ולא הייתי מפוקס יותר מידי. בסט השלישי נכנסתי טוב כזה עם מוזיקה והטכניקה הייתה הרבה יותר טובה והסט הרגיש הכי קל מבין השלושה.
בכללי, קושי קל. צריך להתחשב שלא התאוששות מהטראומה בראשון. באתי לאימון עם רגליים תפוסות.
Bench Press- 60X3X5
לא הרגשתי כלום.
Chinups- 5X3X5
הרגיש טיפה קשה, כנראה בגלל שאני עדיין תפוס ולא חזרתי לעצמי.
ספאם:
מצורפת התוכנית לבינתיים. +- היא תראה ככה.
כן, נראה בסדר. מקווה לשרוד את הסקוואט. 🙁נראית תכנית טובה, בהצלחה!
אגב ב-14/4 נראה לי שהתבלבלת והתכוונת ל-150 סקוואט ולא 152.5כן, נראה בסדר. מקווה לשרוד את הסקוואט. 🙁
ה210 לא היה קשה, לא רואה סיבה לא לעבוד ככה.ההתקדמות בדד נראית תובענית מדי, הייתי הולך על 160 180 190 200 (205 אופציונלי) 210
אכן כן, נקודה טובה. תודה.אגב ב-14/4 נראה לי שהתבלבלת והתכוונת ל-150 סקוואט ולא 152.5
הקדמה:
שעתיים וחצי, על השעון.
אימון סביר בסה"כ.
האימון:
אימון ???
Squat- 0X5 60X5 80X3 100X2 120X3X5
סט ראשון ושני היו קצת לא משהו, סט שלישי היה הכי קל.
Press- 20X5 40X3 45X3X5
הרגיש טיפה כבד, לא יודע למה. 🙁
כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי בפרס.
Deadlift- 60X3 100X2 140X2 150X5
קליל, נחמד לחזור לדדלפט. 😃
Pullups- B.WX3X5
הרגיש טיפה כבד גם כן. 😣
ספאם:
אני אעשה עוד כמה שינויים בתוכנית, אעלה מאוחר יותר או בעדכון הבא את התוכנית לאחר השיפוצים. 😕
הסקוואט לוקח יותר מידי זמן.. לקח לי כמעט שעה.
מ.ג: 94.5
ירדתי לא מעט. 😲
הוא היה חולהבחיטוב?
בנתיים הפסקתי לעדכן אותו מסיבות כאלה ואחרותהוא היה חולה
מה איתך ידידי מה קרה עם הלוג
יש פי יארס?בנתיים הפסקתי לעדכן אותו מסיבות כאלה ואחרות
אולי בהמשך אני אחזור לעדכן