לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני לא יכול להגיד לך בוודאות כמובן אבל אני בטוח שזה ימשיך לקדם אותך.
טקסס מבוססת על זה שביום נפח אתה נותן נפח שמביא לאדפטציה והתחזקות. אבל אם המשקל הוא כזה שבסט השני נכשלת בחזרה השניה (גם אם אחר כך סיימת את הסטים) לדעתי המשקל כבד מדי.
כמו שאמר לי @incin המטרה ביום נפח אמורה להיות להרים כמה שפחות משקל שעדיין יקדם אותך בעצימות.
איבדתי ריכוז, אבל בכללי המשקל היה כבד.
שווה לנסות בכלל את ה170?
אפשר לגשת לשני המועדים ברצף אם אני לא טועה, אני נרשמתי לקרוב
אני מכיר את עצמי, אני פשוט לא אלמד לאחד מהם. בהצלחה לך.
(כולם סובלים בנפח מן הסתם אבל ראיתי על מתי תגובות יותר מדי קיצוניות וקושי רציני לשרד אותו שנראה לי לא אמור לקרות בצורה כל כך חדה בטקסס).
כאילו, ידוע שאני קצת דרמה קווין בקטע הזה.

הגוף של מתי לא מסתדר טוב עם נפח והוא תמיד ממש סובל בו (כולם סובלים בנפח מן הסתם אבל ראיתי על מתי תגובות יותר מדי קיצוניות וקושי רציני לשרד אותו שנראה לי לא אמור לקרות בצורה כל כך חדה בטקסס). אני חושב שזה אחד המקרים שבהם כדאי להוריד נפח.
זה דווקא מחזק לי את הדעה שעדיף להוריד משקל כי המשקל כבד מדי לנפח.

אבל! 😭 אני לינארי.

טוב נו, אז לכמה אני מוריד? 160? 157.5?
זה לא עניין של לנסות. יש לך 182.5 לחמישייה, השבוע יהיה 185, אתה תצליח 5X5 עם 170 אם תנסה אני מאמין
אז מה הפואנטה?

טוב אל תקשיב לי

טוב יאללה יורד ל160, נחיה ונראה.

טוב יאללה יורד ל160, נחיה ונראה.
Pussy
רציני אבל סגרת כבר 5 כפול 5 עם 167 חבל לעשות דילואד עכשיו פשוט תשאר באותו הנפח בינתיים אלה אם אתה מתחיל להרגיש עייפות מצטברת שמפריעה גם בימי עצימות

Pussy
רציני אבל סגרת כבר 5 כפול 5 עם 167 חבל לעשות דילואד עכשיו פשוט תשאר באותו הנפח בינתיים אלה אם אתה מתחיל להרגיש עייפות מצטברת שמפריעה גם בימי עצימות
יש אותכם ביותר לא קוהרנטים?
טוב אני אשאר עם הנפח, נראה מה ילך שבוע הבא. 😵

Pussy
יש אותכם ביותר לא קוהרנטים?
טוב אני אשאר עם הנפח, נראה מה ילך שבוע הבא. 😵
אגב דוגמה אישית שלי, כשהתחלתי טקסס פעם ראשונה עשיתי 140 ביום נפח ו 150 לחמישייה בעצימות. נשארתי עם 140 לשבועיים-שלושה, אחר כך הורדתי ל 130 ועדיין התקדמתי יופי.

אגב דוגמה אישית שלי, כשהתחלתי טקסס פעם ראשונה עשיתי 140 ביום נפח ו 150 לחמישייה בעצימות. נשארתי עם 140 לשבועיים-שלושה, אחר כך הורדתי ל 130 ועדיין התקדמתי יופי.
זה מאוד תלוי. יש כאלה שטובים בנפח ומשקלי הנפח שלהם קרובים לעצימות. יש כאלה שלא. הייתי מציע למתי את מה שאתה אמרת אם ורק אם הוא היה אשכרה נכשל ולא מסיים את הנפח או אם הייתה עייפות מצטברת שמקשה לשבור שיאים. לא רואה סיבה אחרת להוריד את המשקל כשהוא הצליח להשלים את הנפח בהצלחה פעם קודמת. דילואד צריך לעשות אחרי שנכשלת, לא לפני.

לא רואה סיבה אחרת להוריד את המשקל כשהוא הצליח להשלים את הנפח בהצלחה פעם קודמת. דילואד צריך לעשות אחרי שנכשלת, לא לפני.
א. אני שוב אצטט את עצמי
המטרה ביום נפח אמורה להיות להרים כמה שפחות משקל שעדיין יקדם אותך בעצימות.
אם פחות משקל יכול לקדם אותו אז אין סיבה להרים יותר כי המטרה בטקסס זה לשבור שיאים ביום עצימות והנפח הוא כלי בשביל זה.
ב. באופן כללי אני לא מסכים. אם הייתי עושה דילואד/ריסט בסקוואט בינואר (לא היה שום כשל) כנראה שלא הייתי מגיע למצב שנאלצתי לא לשפוף כמה חודשים.

אם פחות משקל יכול לקדם אותו אז אין סיבה להרים יותר כי המטרה בטקסס זה לשבור שיאים ביום עצימות והנפח הוא כלי בשביל זה.
אין לנו שום דרך לדעת מה המשקל המינימאלי שצריך להרים בנפח כדי שישברו שיאים בעצימות אז הדרך הטובה ביותר להתגבר על חוסר הידיעה הזאת היא פשוט להרים כמה שיותר בגבול הטעם הטוב. מתי הרים 167.5 לנפח. הוא לא נכשל מלבד סט אחד של איבוד ריכוז. אז למה להוריד? חבל. אולי דווקא להוריד ל160 יפריע להתקדמות. אין לך דרך לדעת את זה. אז הכי בטוח פשוט לא להוריד משקל אלה אם יתקיימו התנאים שכתבתי בהודעה הקודמת.
ב. באופן כללי אני לא מסכים. אם הייתי עושה דילואד/ריסט בסקוואט בינואר (לא היה שום כשל) כנראה שלא הייתי מגיע למצב שנאלצתי לא לשפוף כמה חודשים.
פציעות זה גורם חשוב גם כן בבחירת משקל העבודה בנפח. פה אני סומך על ההיכרות של מתי עם הגוף שלו. אני לא חושב שזה נכון מצידנו להחליט שתוספת של 7 קילו תפצע אותו. הוא יצטרך לשים לב לבד אם משהו מתחיל להיות לא בסדר בגוף שלו בשלב מסוים ולעשות את השינויים בהתאם. זאת לא סיבה עכשיו להוריד משקל

אין לנו שום דרך לדעת מה המשקל המינימאלי שצריך להרים בנפח כדי שישברו שיאים בעצימות אז הדרך הטובה ביותר להתגבר על חוסר הידיעה הזאת היא פשוט להרים כמה שיותר בגבול הטעם הטוב. מתי הרים 167.5 לנפח. הוא לא נכשל מלבד סט אחד של איבוד ריכוז. אז למה להוריד? חבל. אולי דווקא להוריד ל160 יפריע להתקדמות. אין לך דרך לדעת את זה. אז הכי בטוח פשוט לא להוריד משקל אלה אם יתקיימו התנאים שכתבתי בהודעה הקודמת.

פציעות זה גורם חשוב גם כן בבחירת משקל העבודה בנפח. פה אני סומך על ההיכרות של מתי עם הגוף שלו. אני לא חושב שזה נכון מצידנו להחליט שתוספת של 7 קילו תפצע אותו. הוא יצטרך לשים לב לבד אם משהו מתחיל להיות לא בסדר בגוף שלו בשלב מסוים ולעשות את השינויים בהתאם. זאת לא סיבה עכשיו להוריד משקל
נכון אין לי דרך לדעת אם ההורדת משקל תעזור או תפריע, בגלל זה אני לא אומר את זה באופן חד משמעי אלא בתור דעה שלי ומה שנראה לי הגיוני. פשוט לדעתי גם אם מאבדים ריכוז לא אמורים להכשל בחזרה שניה בסט שני של 5x5, זה בשבילי הייתה האינדיקציה שהמשקל כנראה גבוה מדי. וגם מה שאמרת שהוא נראה סובל יותר מדי באימוני נפח (זה כמובן לא אמור להיות קליל וכיף אבל יש גבול).
אבל שוב, זה רק מה שנראה לי ואני לא יכול להגיד את זה חד משמעית.

אני עם יבגני - מה זה בכלל אומר להיכשל ביום נפח בטקסס? האופציה הזו לא אמורה בכלל להיות על השולחן - יום הנפח הוא האמצעי, לא המטרה.

מתי צריך לבוא רענן שמח וטוב לב ביום חמישי לשבירת השיאים, כל הזמן נראה כאילו דרסה אותו משאית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית