הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
או 3500+ mmr בסולו
Untitl22ed.png

??

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

מתאמן עם הינשופים

הקדמה:

הרופא המזורגג לא עזר לי בכלום וגם תקע אותי שעות בקליניקה, נראה מה ילך עם הפרופיל הזה.
אימון שלוש שעות, עד 11 וחצי בלילה. 😵
אימון אחד הנוראים שלי, הקפאין לא החזיק כי לקחתי אותו מוקדם בציפיה לסיים אצל הרופא מוקדם.
גם גוועתי ברעב כי אכלתי מוקדם..
בקיצור, סבל. 😣
אבל היי, לפחות הלב שלי תקין. 🙄
האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 140X2 165X5X5 BELTED

בסט הראשון והשלישי כמעט מתתי. השעה ממש לא השפיעה עליי טוב והיה לי קשה להתרכז. כמעט נפלתי עם המוט ובסוף איכשהוא הצלחתי לייצב את עצמי, אני בשוק שעברתי את זה. 😕
אחריי הסט הרביעי חטפתי את הכאב ראש הזה שוב, בסט החמישי הוא לא היה. מוזר, אני לא יודע מה לעשות עם זה.
כרגיל, סט חמישי הכי קל. 😆

Bench Press- 20X5 60X5 82.5X3 95X5X5

לא חגרתי הפעם, ואפילו הרגיש קל הפעם. ממש מרוצה. גם בלי חגורה וגם זה היה באיזה 11 בלילה. 😛

Chinups- B.WX2 37.5X5X5

הייתי עם אפס כוחות, באמת. 😴
חזרה אחרונה בסט האחרון לא הצלחתי, אבל לא עקרוני, צריך להתחשב בנסיבות. 😇

ספאם:

פעם אחרונה שאני עושה כזה דבר, זה היה פשוט סבל כל האימון הזה.

עד מתי מאמנים במכון שחושבים שיש להם מושג על מה הם מדברים כי הם למדו פיזיוטרפיה 4 שנים. 🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מכונה לינארית
לא מצליח להוריד פרופיל?

לא מצליח להוריד פרופיל?
"תשמע מתי, אני מבין אתה מתעלף מזה ומזה, אבל בתכלס אני יכול להסביר לך איך להתמודד עם זה במהלך החיים וזה לא ישפיע עליך ואז תוכל לשרת בקרבי"
אולי לא??????????

מה המאמנים אמרו לך? סיקרנת אותי 😃

"החגורה מרימה בישבילך"
"מתי אל תתוכח, אני למדתי 4 שנים, אתה לא"
אה וגם
"הכי טוב זה להוציא אויר באמצע החזרה,זה לחץ מיותר להחזיק את האוויר במשך כל החזרה"

"החגורה מרימה בישבילך"
אה וגם
"הכי טוב זה להוציא אויר באמצע החזרה,זה לחץ מיותר להחזיק את האוויר במשך כל החזרה"

לדעתי תוריד משקל למוט מטאטא ותעבוד על טכניקה עד שהיא פרפקט, תשאיר את האגו מחוץ לחד"כ - תראה אותי, 60 ק"ג רבע סקוואט מושלם!

"החגורה מרימה בישבילך"
אה וגם
אפשר שמות ?

טל נדמה לי?
נמוכה כזו כהה עם שיער שחור.
דוד לעומת זאת צידד בי , oh well.
היית שואל אותה "מה? למה את מדברת? איפה בעלך? מה הוא מרשה לך לצאת מהבית בלעדיו או שהוא שלח אותך לקניות ואיבדת את הדרך? למה אין קפה מוכן לכולם ואת מרשה לעצמך לעמוד כאן ולדבר?"
לא להרוג אותי אני לא שוביניסט, נזכרתי באיזה סטנדאפ שראיתי לפני כמה ימים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית