לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

חצי מפורק

הקדמה:
שעה וקצת
חצי מפורק.

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X4 80X3 110X2 135X2X5

לא כבד מידי.
הברך כבר יחסית בסדר, היא לא מורגשת בהליכה ובסקוואט, רק במגע ישיר. והנפיחות ירדה.
(כמובן שהיום בצהריים הלכתי ודפקתי את הזרת כולכך חזק שהיא התנפחה גם כן, לפחות זה לא מפריע לסקוואט 😣)

Chinups- B.WX3 15X3 30X2X5

פאק זה כולכך כאב להלביש את החבל על כל הרגליים שלי המוכות והברך הפצועה. 😆
אבל המשקל הרגיש טוב.

Bench Press- 20X5 40X5 60X4 80X2X5

היד ממש רעדה (היד עם הפציעה) והרגשתי כאילו היא לא תומכת בכלל. המשקל לא היה כבד כולכך שזה השפיע אבל אני תמיד מגיע כזה מפורק לאימון התאוששות.

ספאם:

היום בלילה התכווצו לי התאומים בפעם המליון וכמעט התאבדתי, אני מזמין מגנזיום ואבץ, שוקל גם להזמין קריאטין (עד עכשיו הייתי טבעי, מודה) לבדוק אם זה עוזר בכלל. (כמובן בלי קשר להתכווצות)

קרא את שאר עדכון הלוג...

מאכזב3'

הקדמה:

שעתיים וחצי בערך.
טוב נו, לא יודע מה להגיד.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X4 100X3 130X3 160X2 BELTED 175X1 BELTED 190X4F BELTED PRR

פשוט הרגיש ממש כבד, אני לא יודע. פשוט לא היום שלי.
בין היתר לפי הסרטון המזעזע שצולם כנראה ע"י תפוח אדמה אני :א. יורד מהר מידי ב.יורד נמוך מידי
בכ"מ, מתקדם בנפח כרגיל וחוזר על המשקל הזה שבוע הבא. wish me luck.

Press- 20X5 40X3 50X3 60X3 65X2 70X5 BELTED PR

לא הרגיש כבד מידי, מתקדם בפרס. לא חשבתי שזה יקרה מתשהו.

Deadlift- 60X3 100X2 140X2 180X1 BELTED 205X1 BELTED 227.5X5 BELTED PRRR

לפחות זה עלה. :(
החזרה הרביעית והחמישית היו יחסית קשות חייב להודות, אבל כנראה שזה לא היום שלי. נקווה שבחמישי הבא אפציץ.

Pullups- B.WX3 20X2 41.5X5 PR

לא משהו. בקושי נעלתי חזרה אחרונה.

ספאם:

כניחומים דפקתי אחריי האימון חצי קילו המבורגר. 😁

קרא את שאר עדכון הלוג...

דד מרשים כרגיל, לגבי הסקוואט אתה צודק בהחלט מהיר ונמוך מדי מה הקטע של האגן קדימה לפני כל חזרה חח?

דד מרשים כרגיל, לגבי הסקוואט אתה צודק בהחלט מהיר ונמוך מדי מה הקטע של האגן קדימה לפני כל חזרה חח?
הרגל מפגר ולא ברור שפיתחתי לאחרונה. אני לא חושב שזה משפיע אבל זה בהחלט נראה מוזר. 😆

לא הבנתי מה אתה בוכה על יום לא טוב, פרט לסקוואט סגרתה הכל. ובסקוואט זה באמת ניראה שהטכניקה שאתה פשוט נופל במקום לרדת.

כי לא בא לי לחזור על משקל פעמיים?
חצוף. אתה יכול לבכות על יום לא טוב כאשר אתה תתקע ברוב המשקלים באותו יום.
מה חשבתה תעלה עד 300 קילו סקוואט בלי עצירות ?

ואתה שמן ,ככה אני מרגיש יותר טוב עם עצמי ועם המשקלי נוצה שלי 😃

"צנחת" מהר מדי+עמוק מדי =כשל בסקוואט
אני מניחה שפשוט לא היית מרוכז מספיק,קורה לטובים ביותר

חצוף. אתה יכול לבכות על יום לא טוב כאשר אתה תתקע ברוב המשקלים באותו יום.
מה חשבתה תעלה עד 300 קילו סקוואט בלי עצירות ?

ואתה שמן ,ככה אני מרגיש יותר טוב עם עצמי ועם המשקלי נוצה שלי 😃
תתפוח לעצמך על השכם, זה בסדר.
וכל אימון עצימות זו מלחמה. זה קשה מנטלית בעיקר כל האימון הזה. אז להיכשל בו זה מאכזב. 😕
והיי, מישהו צריך להראות לדודי מאיפה משתין הדג, לא? 😁

מוצלח לשם שינוי

הקדמה:
שעתיים וחצי +-
הכל עלה, אני מופתע. באתי ממש ישנוני וחסר כוחות, עם האימון הגיע מעט מצב רוח..

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 75X4 100X3 140X3 165X5X5 BELTED

בסט שלישי ממש איבדתי שיווי משקל וכמעט נכשלתי, *לא לסדר עמידה באמצע הסט*.
חוץ מזה בסדר, מודה שהיה יחסית קשה. אני בעיקר צריך להתרכז בטכניקה וזה עולה טוב, כשאני מתחיל לפקשש בטכניקה ולא לשבת מספיק אחורה זה פשוט לא עולה. יחי הLB.

Bench Press- 20X5 40X4 60X4 80X3 100X5X5 BELTED

חגרתי שני סטים אחרונים.
אני ממש מרוצה, גם הרגיש יחסית טוב ובקלות הייתי יכול לסגור את הנפח הזה עם 102.5.
לפני כמה חודשים היה לי 100 רק לשלשה.. 😁

Chinups- B.WX3 31.25X5X5

עשיתי דילאוד אחריי הזוועה לפני שבועיים.
רציתי בפועל לעשות 32.5 אבל הבלבלתי בין הפלטות ושמתי בטעות 1.25.
יכול להיות שעשיתי שישה סטים ולא חמישה.. איבדתי ספירה. 😆

ספאם:

חייב לסדר שעות שינה. 🙁 אני נרדם כבר מעל שבועיים באזור חמש בבוקר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יום רע

הקדמה:
שעה וקצת
פשוט יום רע.

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X3 85X3 105X3 135X2X5

הרגיש בסדר.

Press- 20X5 40X3 50X2 55X2X5

יותר קל מפעם קודמת.

Pullups- ??

עשיתי קצת עם משקל גוף, אחריי זה שמתי על עצמי 20 קילו להתחיל את הסט ואחריי חזרה אחת הופיע לי הכאב שהיה לי ביום ראשון בבנץ' שהופיע לי עוד מהנפח הקודם בבנץ'. אני לא יודע מה זה, בבנץ' אני מרגיש את זה קצת לקראת הסטים האחרונים, אבל לא משהו רציני, אבל היום הרגשתי את זה ממש חזק, העדפתי לא להמשיך. נקווה שזה לא יחמיר ולא יופיע ביום חמישי. 🙁
צפה בקובץ המצורף 35826

ספאם:

מתחיל לחפש עבודה, מי היה מאמין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון ה200!

חוגגים עדכון 200. 🥰
(לא כזה שמח כמו שחשבתי)

הקדמה:
כמעט שלוש שעות, הרבה זמן חכיתי להיכנס לדדליפט ובכיתי מה לעשות עם עצמי. 👶

האימון:

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 130X3 160X2 BELTED 180X1 BELTED 190X5 BELTED PRR

פאק זה היה כבד!
חזרה ראשונה כמעט מתתי כי נשענתי יותר מידי קדימה. (סיימתי את החזרה על קצות האצבעות)
בחזרה רביעית וחמישית היה ממש קשה. נחלמתי כמו בהמה.
מרוצה. 🍦

Bench Press- ??

לא עשיתי בסופו של דבר, הסברים בספאם.

Deadlift- 60X2 100X2 140X2 180X1 BELTED 210X1 BELTED 230X5? BELTED PRRR

לשיפוטכם.
בחזרה השנייה כרגיל המוט היה יותר מידי מקדימה והרגליים ננעלו מוקדם מידי. ניסיתי לפצות אחרכך עם חזרה נוספת אבל כבר לא היה לי כוח.
לדעתי בקלות הייתה לי את החזרה השנייה, סתם טעות.

Chinups- B.WX3 25X3 47.5X2

א. מסתבר שאני טעיתי במשקל שהייתי אמור לעשות את המשקל הזהובצעתי קפיצה מ45 קילו ל50 קילו במקום לעשות באמצע 47.5. (מסביר את העבודה שנכשלתי ב50 קילו, פעמיים)
ב. הפציעה שמנעה ממני לעשות בנץ' הורגשה גם פה, העדפתי לא לעשות. השני חזרות לא הרגישו לא אפשריות, אבל העדפתי לא להחמיר את המצב.

ספאם:

א. יש לי פציעה בשרירי החזה שמתחברים ביחד עם הכתף. (תמונה מצורפת)
אני מרגיש אותה רק כשאני תחת עומס (בנץ/מתח/צ'ין אפס) ביום יום לא מרגיש אותה.
התחלתי להרגיש את הפציעה מלפני כמה שבועות בזמן הנפח בבנץ'. עשיתי תנועה לא טובה ואז זה הופיע. יכול להיות שיש לי קרע קטן, יכול להיות שזו דלקת. אין לי שמץ. (אם למישהו יש השערה יותר טובה אשמח לשמוע)
בקיצור בנץ' לא עשיתי למרות שבכיף היה לי את ה110 קילו האלו. כנ"ל הצ'ין אפס.

ב. בין היתר בגלל שיש לי מספר פציעות קלות (גב,יד,קרסול) וכאבים שמציקים לי והפציעה הנוכחית אני חושב שהגיע הזמן אחריי כולכך הרבה התקדמות (אני אפילו לא יודע כמה חודשים כבר) לצאת לשבוע הפסקה.
אני אעשה שבוע הפסקה ואז כשאחזור זה יהיה שבוע פרס, אז זה יהיה שבועיים חופש מבנץ' ואוכל לתת לפציעה לעבור. (אין לי כאבים בפרס)
בגלל שבחיים לא עשיתי הפסקה כזו (מי היה מאמין) אשמח לקצת דעות איך מבצעים את זה. (איך לאכול באותו שבוע, מה המשקלים שצריך לבצע בשבוע חזרה וכו')
@Shachar S
@stitch
@Beast and cheat
@yujinius
@White Walker
@eyalmazuz
(סורי אם מישהו שהולך להגיב לא תוייג, לא לריב) 😘

בין היתר הולך לבצע סייקל של ולטרן ג'ל על הפציעה שבוע וקצת. (בהמלצת המאמן) (גם אם זה בולשיט לא כואב לי לבזבז 13 שקל על איזו משחה מסכנה)

בכללי בינתיים ההרגשה שהסקוואט והדדליפט שלי לא הולכים להתקדם הרבה. הבנץ' והפרס דווקא התחילו לזוז, למזלי. 😃(וכמובן חטפתי פציעה שאני לא יכול לעשות בנץ',obviously )

לילה טוב לכולם. 🙃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אהבתי את הריקוד בתחילת הסרטון 😃
תקשיב נתת התקדמות בהחלט מרשימה בחודשים האחרונים 👏
לגבי השבוע מנוחה, אני חושב שאפשר לחזור למשקלים של השבוע הנוכחי אחרי זה. לגבי תזונה נראה לי תאכל כרגיל, לא נראה לי שאתה מפחד להשמין יותר מדי 😆

אהבתי את הריקוד בתחילת הסרטון 😃
תקשיב נתת התקדמות בהחלט מרשימה בחודשים האחרונים 👏
לגבי השבוע מנוחה, אני חושב שאפשר לחזור למשקלים של השבוע הנוכחי אחרי זה. לגבי תזונה נראה לי תאכל כרגיל, לא נראה לי שאתה מפחד להשמין יותר מדי 😆
תותח נברון
תודה לשניכם. 😍
אני אחזור על השבוע הנוכחי. מבחינת תזונה יותר התכוונתי מבחינת חלבון. אני לא אוכל עפ"י תפריט וקלוריות כמו שאתה יכול לתאר לעצמך. אני פשוט עובד על Macros מאוד כללים. (כרגע 200 חלבון) השאלה אם פשוט להישאר ככה או עם אותה כמות פחמימה או פשוט להוריד קצת פחמימה כדי לא להיות בפלוס?
(כן, כן, ככה אני שולט על התפריט שלי, מוריד איזה פיתה מהיום יום)

לגבי אוכל תאכל רגיל
לגבי אימונים אתה יכול או לא להתאמן בכלל או להתאמן ולעשות הזרמת דם בצורה של משקל קל חזרות גבוהות
נגיד בבנץ לתת 60X3X10 בראשון או משהו שנראה לך מתאים אני פשוט לא יודע מה היחס שלך בין הבנץ בנפח הנוכחי לבין עשיריות אבל להזרים דם בעיקר, ואז בשלישי עוד אימון הזרמת דם שוב פעם 60 או לעלות ל70 ולהוריד סט או חזרות לעשות נגיד 2X10 או 3X8 ואז בחמישי שוב אותו דבר לעלות משקל ולהוריד סט או חזרות ואז תעשה 1X10 או 3X5
אחרי שאתה חוזר ישלך 2 אפשרויות לחזור על אותו שבוע שוב או להמשיך להתקדם כאילו לא היה שבוע מנוחה פה ההחלטה שלך
לדעתי אתה יכול להתקדם כרגיל אפילו זה לא שאתה אחרי כשלים

לגבי אוכל תאכל רגיל
בפלוס?
לגבי אימונים אתה יכול או לא להתאמן בכלל או להתאמן ולעשות הזרמת דם בצורה של משקל קל חזרות גבוהות
גם אם אני אעשה את זה, אני לא חושב שאבצע בנץ', זה פשוט כואב לי כבר מאיזה 40 קילו. (ומרגיש כמו מוות כבר ב80)
אחרי שאתה חוזר ישלך 2 אפשרויות לחזור על אותו שבוע שוב או להמשיך להתקדם כאילו לא היה שבוע מנוחה פה ההחלטה שלך
לדעתי אתה יכול להתקדם כרגיל אפילו זה לא שאתה אחרי כשלים
אני אעשה את השבוע הנוכחי שוב, Better safe than sorry. למדתי עם הזמן שעדיף למשוך את ה"התחלה" כדי להבטיח התקדמות.

רק אוסיף שוב כדי שזה יופיע לך בתור התראה
הכי חשוב זה הזרמת דם לאיזון אם הפציעה באיזור החזה אז תזרים מלא דם לחזה בין אם זה הפרדות גומייה או חזרות גבוהות
או אפילו FACEPULL לכתף אחורית כדי לחזק במקרה ואולי יש בעצם חוזר איזון שרירי
ממליץ לך אולי באמת להוסיף FACE PULLS בכללי לטקסס תרגיל מעולה פתר לי הרבה בעיות כתפיים שהיו לי פעם
בפלוס?

גם אם אני אעשה את זה, אני לא חושב שאבצע בנץ', זה פשוט כואב לי כבר מאיזה 40 קילו. (ומרגיש כמו מוות כבר ב80)

אני אעשה את השבוע הנוכחי שוב, Better safe than sorry. למדתי עם הזמן שעדיף למשוך את ה"התחלה" כדי להבטיח התקדמות.

כן תישאר בפלוס עדיף אבל אתה יכול להוריד את הפלוס אם אתה נגיד בפלוס 500 תוריד לפלוס 300
אם כואב ב40 בנץ אז תעשה יום ראשון 30X3X25 אם סבבה שלישי תעשה 40X3X20 אם מרגיש סבבה אז בחמישי תעשה 50X3X15
אם לא מרגיש סבבה תישאר על המשקל
מרגיש סבבה הכוונה אם באמצע הסט או בסט שאחריו הכאב פחות מורגש או לא מורגש בכלל אפילו
אם ממשיך לכאוב אל תעלה משקל

הכי חשוב זה הזרמת דם לאיזון אם הפציעה באיזור החזה אז תזרים מלא דם לחזה בין אם זה הפרדות גומייה או חזרות גבוהות
אולי אעשה עם מוט ריק..

או אפילו FACEPULL לכתף אחורית כדי לחזק במקרה ואולי יש בעצם חוזר איזון שרירי
ממליץ לך אולי באמת להוסיף FACE PULLS בכללי לטקסס תרגיל מעולה פתר לי הרבה בעיות כתפיים שהיו לי פעם
Facepulls מיציתי כבר. יוסי בזמנו הכריח אותי לעשות את זה וזה ממש עזר לכל החגורת כתפיים. אני כבר בסדר עכשיו.
כן תישאר בפלוס עדיף אבל אתה יכול להוריד את הפלוס אם אתה נגיד בפלוס 500 תוריד לפלוס 300
סבבה.
אם כואב ב40 בנץ אז תעשה יום ראשון 30X3X25 אם סבבה שלישי תעשה 40X3X20 אם מרגיש סבבה אז בחמישי תעשה 50X3X15
אם לא מרגיש סבבה תישאר על המשקל
מרגיש סבבה הכוונה אם באמצע הסט או בסט שאחריו הכאב פחות מורגש או לא מורגש בכלל אפילו
אם ממשיך לכאוב אל תעלה משקל
סבבה2.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית