לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אולי אעשה עם מוט ריק..

Facepulls מיציתי כבר. יוסי בזמנו הכריח אותי לעשות את זה וזה ממש עזר לכל החגורת כתפיים. אני כבר בסדר עכשיו.

סבבה.

סבבה2.

סבבה3

השמועה אומרת שהאימון שלך היום היה יותר מעניין מהתחרות 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מה היה ?

לבנץ בתור מקס 2, מציעה לך לעשות משקל מקסימאלי שבו אתה לא מרגיש בכלל כאב או רק נגיד אי נוחות קטנה, זה מה שעשיתי אחרי התאונה ונגיד רק בגלל זה הצלחתי להתקדם כל אימון בבנץ ב 5 קילו.

לבנץ בתור מקס 2, מציעה לך לעשות משקל מקסימאלי שבו אתה לא מרגיש בכלל כאב או רק נגיד אי נוחות קטנה, זה מה שעשיתי אחרי התאונה ונגיד רק בגלל זה הצלחתי להתקדם כל אימון בבנץ ב 5 קילו.
בראשון אני כבר אראה איך הכל מרגיש.
תודה בכ"מ.

מהההה????
מה זה, מה הולך כאן??
מה זו ההתקדמות הזו???? לא בונה לך יותר תוכניות בחיים, אתה תיכף שופף יותר ממני. שבוע הפסקה נשמע כמו רעיון מצויין בשבילך. ממליץ בחום. אבל כשאתה חוזר תתחיל עם חודש פשיטות ברכיים קודם, שהשריר יתרגל לעומס לפני שאתה שוב עושה את התרגילים המסוכנים האלה.

אה... בעצם אתה לא קרוב אלי, כי אני שוקל פחות!! אז אין צורך בשבוע מנוחה ובחודש פשיטות ברכיים בעצם. תמשיך להתאמן כרגיל, כשתעשה 230 לחמישייה זה יהיה רטיו כמו שלי ואז קח חודש מנוחה ככה. אל תסכן את עצמך. אתה חזק מידי כבר עכשיו. בקש מהמכון את הכסף חזרה, על הנזק הבלתי הפיך שנגרם לך.

מהההה????
מה זה, מה הולך כאן??
מה זו ההתקדמות הזו???? לא בונה לך יותר תוכניות בחיים, אתה תיכף שופף יותר ממני. שבוע הפסקה נשמע כמו רעיון מצויין בשבילך. ממליץ בחום. אבל כשאתה חוזר תתחיל עם חודש פשיטות ברכיים קודם, שהשריר יתרגל לעומס לפני שאתה שוב עושה את התרגילים המסוכנים האלה.

אה... בעצם אתה לא קרוב אלי, כי אני שוקל פחות!! אז אין צורך בשבוע מנוחה ובחודש פשיטות ברכיים בעצם. תמשיך להתאמן כרגיל, כשתעשה 230 לחמישייה זה יהיה רטיו כמו שלי ואז קח חודש מנוחה ככה. אל תסכן את עצמך. אתה חזק מידי כבר עכשיו. בקש מהמכון את הכסף חזרה, על הנזק הבלתי הפיך שנגרם לך.
תגיד הגב ב230 דדליפט בסדר?
איך אפשר לזהות מתי הוא לא בסדר? (כי לי כרגע זה נראה קצת שבור)

מתי הוא לא בסדר?
מתי תמיד בסדר.
מהההה????
מה זה, מה הולך כאן??

תמיד כשאתה חלש פתאום קלף הרטיו שווה משהו.

(איך לאכול באותו שבוע, מה המשקלים שצריך לבצע בשבוע חזרה וכו')

ניטראלי לדעתי, ואם אתה מתכנן באמת שבוע קליל אז הייתי עושה אימונים קלילים להזרמת דם.
40-60 אחוז ממשקלי העבודה, משלב קצת מכונות וקצת תרגילים שעובדים על מסובבי הכתף בחזרות גבוהות.
בגדול משבוע לא יקרה כלום.. אחכ הייתי חוזר על אותו שבוע שעשית וממשיך להתקדם.

כל הכבוד על המשקלים שמנצ'יק 😃

ניטראלי לדעתי, ואם אתה מתכנן באמת שבוע קליל אז הייתי עושה אימונים קלילים להזרמת דם.
40-60 אחוז ממשקלי העבודה, משלב קצת מכונות וקצת תרגילים שעובדים על מסובבי הכתף בחזרות גבוהות.
Will do.
תודה.

(איך לאכול באותו שבוע, מה המשקלים שצריך לבצע בשבוע חזרה וכו')

כל הכבוד על המשקלים שמנצ'יק 😃
שאני אבין, אתה ממליץ לו לעשות שבוע של עבודה עם 40%-60% ממשקלי העבודה ובשבוע לאחר מכן לחזור ל190X5?
אני מבין שגם אתה רוצה שהוא יפסיק להתקדם, זה מאיים על כולנו, אני לגמרי איתך בעניין. אבל לפצוע אותו זו טקטיקה מלוכלכת.

מתי - אתה מכיר את הגישה שלי. להסתכל על מה קורה עוד חצי שנה, לא מה קורה עוד חצי שעה.
רק אציין שהגישה הזו עבדה בפעם הקודמת שהפסקת להתאמן (בפעם ההיא בגלל מחלה), ושמה אותך על גל של התקדמות במשקלים שכבר קשה מאוד להתקדם בהם, בטח ובטח ברצף.
לכן אם אתה חייב שבוע מנוחה (מיותר לגמרי בעיניי, אם כבר אז דילואוד - אבל להפסיק להתאמן לגמרי? לא רואה סיבה) אז תחזור עם דילואוד. גם בפעם הקודמת התבאסת על זה, ואני מבין אותך, אבל כמו שאמרתי לך אז - בראייה של חצי שנה קדימה ה"הפסד" של ה~2 שבועות האלה, גג שלושה, הוא זניח לחלוטין, בטח ובטח כשמכניסים למשוואה את פקטור הסיכון לפציעה + ההתאוששות שאתה מרוויח בזמן הזה (שהיא בפועל מה שעזר לך להתקדם, אם היית מתחיל עם פול גז לא היית מתאושש מזה ונתקע משמעותית מוקדם יותר, כמו שקורה כל שני וחמישי כאן בפורום).

מתי - אתה מכיר את הגישה שלי. להסתכל על מה קורה עוד חצי שנה, לא מה קורה עוד חצי שעה.
רק אציין שהגישה הזו עבדה בפעם הקודמת שהפסקת להתאמן (בפעם ההיא בגלל מחלה), ושמה אותך על גל של התקדמות במשקלים שכבר קשה מאוד להתקדם בהם, בטח ובטח ברצף.
לכן אם אתה חייב שבוע מנוחה (מיותר לגמרי בעיניי, אם כבר אז דילואוד - אבל להפסיק להתאמן לגמרי? לא רואה סיבה) אז תחזור עם דילואוד. גם בפעם הקודמת התבאסת על זה, ואני מבין אותך, אבל כמו שאמרתי לך אז - בראייה של חצי שנה קדימה ה"הפסד" של ה~2 שבועות האלה, גג שלושה, הוא זניח לחלוטין, בטח ובטח כשמכניסים למשוואה את פקטור הסיכון לפציעה + ההתאוששות שאתה מרוויח בזמן הזה (שהיא בפועל מה שעזר לך להתקדם, אם היית מתחיל עם פול גז לא היית מתאושש מזה ונתקע משמעותית מוקדם יותר, כמו שקורה כל שני וחמישי כאן בפורום).
אז מה לעשות?
לא לקחת שבוע מנוחה?
לחזור עם דילואד?
אני לא מבין אותך.

אז מה לעשות?
לא לקחת שבוע מנוחה?
לחזור עם דילואד?
אני לא מבין אותך.
לא לקחת שבוע מנוחה.
אפשר דילואוד, נניח ל-172.5, אם אתה סבור ובטוח ששבוע הבא אתה תכשל. ואז להתקדם כל שבוע ל177.5 , 182.5 , 187.5 , 190 , 192.5 , 195 וכו'.
אותם אחוזים גם עם הנפח כמובן.

אם אתה לחוץ בזמן מסיבה לא ברורה כלשהי אז אתה יכול גם למשל 172.5 , 180 , 187.5 , 190
או 177.5 , 185 , 190

אבל לא רואה סיבה להתקמצן על שבוע לכאן או לשם, אתה לא בן 90, יש לך זמן.

אז זהו, אני לא יכול ללחוץ Anyway. אז למה לא לקחת שבוע מנוחה ואז לחזור לעצמי ולעשות הכל?
שבוע מנוחה יקח אותי יותר מידי אחורה?

לא מאמין ששבוע מנוחה ייקח אותך אחורה, אבל למרות מה שאמרתי (לחזור למשקלים של השבוע) אני נוטה להסכים עם ביסט לגבי לחזור עם דילואד. לטווח הארוך זה לא באמת משנה אם תחזור למשקלים הנוכחיים בעוד שבוע או בעוד 3-4 שבועות.

אז זהו, אני לא יכול ללחוץ Anyway. אז למה לא לקחת שבוע מנוחה ואז לחזור לעצמי ולעשות הכל?
שבוע מנוחה יקח אותי יותר מידי אחורה?
דיברתי על הסקוואט. מה העניין עם הלחיצות? לא עקבתי אחרי הלוג בתקופה האחרונה, וגם לא הייתי בטכניון, כמו ששמת לב.

שאני אבין, אתה ממליץ לו לעשות שבוע של עבודה עם 40%-60% ממשקלי העבודה ובשבוע לאחר מכן לחזור ל190X5?
אני מבין שגם אתה רוצה שהוא יפסיק להתקדם, זה מאיים על כולנו, אני לגמרי איתך בעניין. אבל לפצוע אותו זו טקטיקה מלוכלכת.
כן, זה מה שאני מציע לו.
הוא תייג ושאל את דעתי, אף אחד לא מכוון לו אקדח לרקה עם הדעות שלי.
ואין לי שום עניין להיכנס איתך לויכוח, אז תחסוך ממני.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית