עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הרעיון.מלחמה בלוג שלך... עודף טסט שלך משגע אנשים. החלמה מהירה נשמה, מקווה שזה יעבור לך, תנסה פשוט ללחוץ עכשיו תקופה ארוכה משקלי בנות באחיזה שלא מכאיבה לך, יותר מזה לא חושב שיש מה להתעמק, חוץ מללכת לפיזיוטרפיסטים למיניהם.
הקדמה:
אין לי שמץ, אבל לא חושב שלקח לי יותר מחצי שעה לעשות את הכל.
האימון:
Squat- 0X5 20X5 40X3 60X5X5
בדיחה.
(סט אחד היה בHB)
(פה ניסיתי צ'ין אפס והרגשתי את הפציעה חזק מידי אז לא עשיתי)
Bench Press- 20X20X4
סתם עשיתי פאמפ, הרגשתי עם מוט כבר קצת רגישות בפציעה. לא כאב, אבל הרגשתי אותה.
ספאם:
למישהו יש מושג מה הפרוטוקול פציעות בבנץ' ומה אני הולך לעשות עם המשיכות שלי גם? (יש לי גרביטון במכון אם זה עוזר)
זה בסדר, תודה על הקישור.אם השיטה של טל של "לא לנוח אף פעם" לא עובדת אז אולי כדאי שתקשיב לי בכל זאת ותיקח שבוע מנוחה.
לא.חשבת לעבור לבילדינג?
תודה, השכלתי.תוכל להשיג גוף כמו שלו ב12 שבועות
Dwayne Johnson's Rock-Hard Hercules Workout And Diet Plan
תמיד פה בשבילך , יס עם מי לגדול!תודה, השכלתי.
כן, כי התכוונתי שאף אחד אף פעם לא התקדם ב5/3/1 בלי סמולוב. לא התכוונתי שכמעט תמיד אלה שמתקדמים איתה בשלבים שכבר מאוד קשה להתקדם בכללי, מתקדמים איתה מיד אחרי סמולוב / טקסס מת'וד שהם עשו עם % מאוד גבוה מה-5RM ל-5X5 וכו' וכו'. אתה קורא את הסאבטקסט ממש טוב, אמרו לך פעם?הייתי בטוח שכבר שמעתי הכל. עכשיו מסתבר ש-5/3/1 תצליח רק אם היה סמולוב לפניה. וואו.
חיכיתי לך. התגעגעתי.תגיד, לא נמאס לך לכתוב שטויות בכל אשכול בפורום כמעט?
אני לא נגד מנוחה. אני בעד להבין מה המצב, ויש מקרים שמצריכים מנוחה. היא פשוט לא מספק אקראי כלשהו שמסתדר לנו עם לוח הזמנים הקלנדרי (שבוע), והיא לא אומרת שלא מתאמנים בכלל תוך כדי. הכל תלוי פציעה. אני לא יודע מה מצבו ולא יכול לתת דעה. אבל לפרש אותי כאילו אני מתכוון ששעתיים אחרי ניתוח החלפת מפרק ירך צריך ללכת לשפוף, כי אני אומר לא לנוח אף פעם, זה להחטיא את המסר, ובגדול.מאמר - פרוטקול טיפול בפציעות
אם השיטה של טל של "לא לנוח אף פעם" לא עובדת אז אולי כדאי שתקשיב לי בכל זאת ותיקח שבוע מנוחה.
באמת? חיכית לי? שרק פעמיים בכל הכמה זמן הזה שאני פה בפורום ציטטתי אותך על שטויות שאתה כותב. כל שאר הפעמים הסתכלתי מהצד על הדברים המפגרים שאתה כותב לאנשים. זה מדהים אותי איך לא העיפו אותך עדיין מהפורום. סיימת לצטט את ריפטו ועכשיו אתה ממציא בולשיט משל עצמך? יפה.כן, כי התכוונתי שאף אחד אף פעם לא התקדם ב5/3/1 בלי סמולוב. לא התכוונתי שכמעט תמיד אלה שמתקדמים איתה בשלבים שכבר מאוד קשה להתקדם בכללי, מתקדמים איתה מיד אחרי סמולוב / טקסס מת'וד שהם עשו עם % מאוד גבוה מה-5RM ל-5X5 וכו' וכו'. אתה קורא את הסאבטקסט ממש טוב, אמרו לך פעם?
התוכנית הזו גרועה, והיא עשתה מיליוני דולרים אך ורק כי היא הציעה פיתרון להתקדם עם מעט עבודה לכל אלה שנשברו מסמולוב וחבריהן, שכמובן גררו אחריהם מתאמנים ברמה יותר נמוכה שצברו gainZ ממנה, כי, וואלה, הם ברמה נמוכה שבה רוב מה שתעשה יקדם אותך. למה המתאמנים ברמה הנמוכה יותר נגררו כל כך? זה קשור לעובדה שמישהו יותר גדול ויותר חזק מהם אמר להם שזה ה-דבר ושמהיום לא צריך לעבוד קשה כל כך, אפשר לעבוד בנפח ועצימות נמוכים. נשמע ממש מפתה, והרי הם גדולים וחזקים אז הם בטח גם חכמים וצודקים אחי.
חיכיתי לך. התגעגעתי.
אני לא נגד מנוחה. אני בעד להבין מה המצב, ויש מקרים שמצריכים מנוחה. היא פשוט לא מספק אקראי כלשהו שמסתדר לנו עם לוח הזמנים הקלנדרי (שבוע), והיא לא אומרת שלא מתאמנים בכלל תוך כדי. הכל תלוי פציעה. אני לא יודע מה מצבו ולא יכול לתת דעה. אבל לפרש אותי כאילו אני מתכוון ששעתיים אחרי ניתוח החלפת מפרק ירך צריך ללכת לשפוף, כי אני אומר לא לנוח אף פעם, זה להחטיא את המסר, ובגדול.
באמת? חיכית לי? שרק פעמיים בכל הכמה זמן הזה שאני פה בפורום ציטטתי אותך על שטויות שאתה כותב. כל שאר הפעמים הסתכלתי מהצד על הדברים המפגרים שאתה כותב לאנשים. זה מדהים אותי איך לא העיפו אותך עדיין מהפורום. סיימת לצטט את ריפטו ועכשיו אתה ממציא בולשיט משל עצמך? יפה.
אתה בחור חינני בסה"כ. אנשים מחכים לך 😘באמת? חיכית לי?
אתה בחור חינני בסה"כ. אנשים מחכים לך 😘
המקום כבר תפוס 🥷תבקש שיחלוק איתך את אותו תא בכלא...👉👌
✋🛑✋הסבונים אצלי, מוזמנים לקחת מספר.
😍אתה בחור חינני בסה"כ. אנשים מחכים לך 😘