הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה טוב מאוד שהפציעה פחות כואבת לך, אבל ככל הנראה עברת קרע בשריר וזה יכול לקחת כמה חודשים עד שתחזור לתפקוד מלא (אם בכלל).
אתה יכול לעשות תרגילים אחרים בינתיים ולהתחזק בהם וכך לא תצטרך ללכת נגד המלצת הרופא (שאליו אפילו לא טרחת ללכת), במידה ולא לפחות תבין שהפציעה שלך שונה מסתם אוברטריינג ותעשה את עבודת המחקר שלך.
אנשים קורעים את הפקטורליס שלהם לעיתים 5 פעמים ובמידה וזה רציני זה יכול לקחת חודשים של שיקום ולעלות אלפי שקלים לניתוח.

יכול להיות שזה בכלל לא זה, אני רק יודע שאתה לא באמת חכם יותר כשאתה נמנע לקבל חוות דעת נוספות.
קרע יכול להיות גם מאוד קטן, שזה ככל הנראה מה שקרה לי.
במידה ויש לי קרע קטן חזרה הדגרתית ואכילה תקינה אמורה לטפל בבעיה. אין שום סיבה שאני אעשה דברים אחרים חוץ מבנץ'.

נתתי גם.
לא נורא מקס, בפעם הבאה תצליח.

לשנות את השם של הלוג לפינת הניחומים?

אימון ראשון שבוע ראשון סמולוב ג'וניור. סינגל בנץ' כרגע 135. מטרה 145 לסוף סבב.
היום
בנץ' 6X6X90
cable row - 3x12
triceps extensions - 3x15
biceps curls 3x13
א. חשבתי שאתה פצוע ולא מרים בכלל. טוב לדעת שאתה כן. איך הכתף?
ב. אני רואה שהבנץ' השתפר לא רע, אני זוכר 120 ומשהו היה לך. יפה
ג. למה אתה לא מחייה את הלוג שלך?
ד. לדעתי טרייספס זה מיותר לגמרי בסמולוב ג'וניור ועלול לעשות נזק ולא תועלת.

א. חשבתי שאתה פצוע ולא מרים בכלל. טוב לדעת שאתה כן. איך הכתף?
ככה ככה. יכול ללחוץ. מרגיש אותה בלחיצות. אבל זה לא נהיה גרוע יותר ואני חיי עם זה. עשיתי כבר אימונים מאוד כבדים והכתף לא הרגישה יותר מדי גרוע (יצא לי ללחוץ חמישיות עם 122.5, לעשות פרס עם 80 ומקבילים עם 32.5). בעקרון הפציעה הראשית שלי היא האגן, והכתף לא במצב קשה כל כך.
ב. אני רואה שהבנץ' השתפר לא רע, אני זוכר 120 ומשהו היה לך. יפה
כרגע הPR מלפני שבועיים חמישיה עם 122.5. הוא היה תקוע אצלי הרבה זמן על אזור ה115 אבל ברגע שהוספתי מתחילים והתחלתי להוסיף בהם משקל הוא התחיל לעוף למעלה. מרגיש שיש פוטנציאל אבל רוצה לנסות את התוכנית הזאת בכל מקרה. אחר כך אולי אחזור חזרה לAB שעשיתי קודם.
ג. למה אתה לא מחייה את הלוג שלך?
אני פוחד שאם אני אחיה אותו אני אפצע שוב. ניתן נסיון פה. אם יהיה בסדר אולי נחשוב על להחיות אותו. סה"כ זה סבב של 3 שבועות אז זה לא יקח הרבה זמן.
ד. לדעתי טרייספס זה מיותר לגמרי בסמולוב ג'וניור ועלול לעשות נזק ולא תועלת.
זה מה שכתוב במדריך בT-NATION. במה אתה ממליץ להחליף אותו? או לא לעשות בכלל?
כי כולם יודעים שהלוג שלי הכי טוב. 😛
מסכים1

ככה ככה. יכול ללחוץ. מרגיש אותה בלחיצות. אבל זה לא נהיה גרוע יותר ואני חיי עם זה. עשיתי כבר אימונים מאוד כבדים והכתף לא הרגישה יותר מדי גרוע (יצא לי ללחוץ חמישיות עם 122.5, לעשות פרס עם 80 ומקבילים עם 32.5). בעקרון הפציעה הראשית שלי היא האגן, והכתף לא במצב קשה כל כך.
אם זה מצב הכתף אתה באמת חושב שזה רעיון טוב לעשות את כל הנפח הזה עכשיו? ועוד לנסות לשפר את הסינגל שלך ב 10 קילו ב 3 שבועות?
זה מה שכתוב במדריך בT-NATION. במה אתה ממליץ להחליף אותו? או לא לעשות בכלל?
אני ממליץ לא לעשות בכלל. הטרייספס עובד המון בכל הנפח שתעשה בבנץ'. לא חושב שהוא צריך טיפת עבודה נוספת בתקופה הזאת.

אם זה מצב הכתף אתה באמת חושב שזה רעיון טוב לעשות את כל הנפח הזה עכשיו? ועוד לנסות לשפר את הסינגל שלך ב 10 קילו ב 3 שבועות?
אני רוצה לנסות. אם אתחיל להרגיש שזה לא עושה לי טוב אני אפסיק. אבל כל עוד זה לא נהיה גרוע יותר אני הולך לנסות. הקטע הוא שדווקא המקבילים שכל כך עזרו לי להתקדם בבנץ' התחילו לעשות לי בעיות ב2 הכתפיים. כנראה העומס של לעשות אותם עם משקל כבד 3 פעמים בשבועיים בAB תלת שבועית היה כבד מדי, אז בכל מקרה הייתי צריך לשנות משהו בתוכנית. אז כרגע פשוט החלטתי לנסות מה זה סמולוב, תמיד הסתקרנתי מהתוכנית הזאת.
אני ממליץ לא לעשות בכלל. הטרייספס עובד המון בכל הנפח שתעשה בבנץ'. לא חושב שהוא צריך טיפת עבודה נוספת בתקופה הזאת.
סבבה. אוריד אותו מהתוכנית

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

פולי עליון וזה

הקדמה:

שעתיים וקצת
לא לקחתי קפאין, הרגיש די כבד.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 60X4 100X3 130X3 BELTED 152.5X5X5 BELTED

לא היה כזה קל. קצת נפטרתי בסט האחרון.

Bench Press- 20X10 40X5 60X5 70X3X10

סבבה, לא הרגשתי את הפציעה בכלל. אבל גם לא היה כזה קל..

Pulldown- 60X3X10

הרגשתי בהתחלה קצת את הפציעה (זה טוב) אחרכך עבר כבר בסט השני והשלישי. אני אתחיל להתקדם בזה.

ספאם:

נקווה שאני אמשיך להתקדם בסקוואט כי זה לא מרגיש יותר מידי קל בינתיים.. (בהתחשב בעובדה שהיה לי איזה 167.5~ לנפח.. )

קרא את שאר עדכון הלוג...

פאמפפ

הקדמה:
שעה וקצת~
ניסיתי לסיים מהר להספיק לאוטובוס, שריפת שריר מקסימלית.🤩

האימון:

אימון "התאוששות"

Squat- 0X5 20X5 60X4 90X4 120X2X5

קליל. החלפתי צד ועמדתי הפוך, הרגיש טיפה יותר נוח. לא יודע אם אני אמשיך להיות ככה.

Press- 20X5 40X3 52.5X3 62.5X5X5 BELTED

שיפצרתי קצת את הטכניקה, הרגיש יותר טוב וקל.

Pulldown- 70X3X10

הרגיש טיפה כבד כי עשיתי את זה באיזה שלוש דקות הכל חח

ספאם:

אני חושב שאני אעביר את הפרס למתכונת של טקסס בחזרה. אני לא אצליח להמשיך לעשות AB עם ההבנץ' והפרס.
אבל אני אשאיר את הבנץ' כרגיל .
אני חושב שאני אעביר את הפרס למתכונת של טקסס בחזרה. אני לא אצליח להמשיך לעשות AB עם ההבנץ' והפרס.
אבל אני אשאיר את הבנץ' כרגיל .

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה של אימון

הקדמה:
שעתיים.
לקחתי קפאין בע"ה.
ישנתי כמו חמור עד 2 .

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 130X2 155X2 BELTED 170X5 BELTED

כמו חימום, לעומת ה167.5 פעם קודמת ממש בדיחה.

Bench Press- 20X10 40X10 60X5 75X3X8

הורדתי ל8 חזרות, תאמת הייתי יכול גם 10.

Deadlift- 60X3 100X3 140X2 180X1 BELTED 200X1 BELTED 215X5 BELTED

קליל.
עלה פי אלף יותר טוב מאשר ה210.

Pulldown- 80X3X8

אחלה.

ספאם:

למישהו יש שמץ איך כדאי לעשות change לקורונה צ'כית?

@Beast and cheat
אולי תדע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

@Matty הייתי בפראג והכי טוב זה ככה

רק כמה שאלות

1. באיזה שעה אתם נוחתים ?
2. המלון כבר שולם או צריך לשלם אליו בכניסה/יציאה ?
3. אתם רק בפראג כל הזמן הזה כן ?

@Matty הייתי בפראג והכי טוב זה ככה

רק כמה שאלות

1. באיזה שעה אתם נוחתים ?
2. המלון כבר שולם או צריך לשלם אליו בכניסה/יציאה ?
3. אתם רק בפראג כל הזמן הזה כן ?
6 בבוקר.
זה הכל כולל מלון מראש אנחנו לא צריכים לשלם כלום.
רק פראג.

6 בבוקר.
זה הכל כולל מלון מראש אנחנו לא צריכים לשלם כלום.
רק פראג.
נחיתה לא טובה, לרוב חדר במלון מקבלים רק סביבות 14-15

בכל מקרה תחליף בארץ כ 50 יורו לקרונות (יש בנווה שאנן בחניתה) את שאר הכסף תחליף ליורו. עדיף נגיד שטרות של 100.
ה 50 יורו (שהם קרונות עכשיו) זה נטו להגעה שלך. כלומר זה מספיק כסף לתחבורה ציבורית (היא ממש טובה וזולה שם) במונית עדיף לא לנסוע מהשדה תעופה. ממה שאני זוכר אוטובוס למרכז עלה כ 100 קורנות (3 יורו) וישאר לך כסף לאכול בבוקר/צוהריים.

לא יודע איפה המלון שלך אבל תחליף יורו שם במקום לקרונות, 100 יורו ליום רגיל יספיקו לשניכם. אם אתם ממש עושים קניות או נוסעים לאן שהו תחליף טיפה יותר ( עדיף כל יום להחליף טיפה)

מרצף תמונה לאיפה יש CHANGE שהוא טוב (בצד שמאל לכניסה ל PALLADIUM). כלומר אין עמלות והשער החלפה שם הוא טוב. יש עוד מקומות כאלו אבל זה אחד הטובים.

תזכור לא להחליף כסף בלילה, יש מקומות שלוקחים 25% עמלה. שנאמר לך רק אחרי ההמרה ואין לך איך להחזיר את הכסף.

ובכלל על תחליף בשום מקום שנראה מפוקפק. אלה מקומות מסודרים. לרוב אתה תראה המון אנשים מחליפים שם.

אני לא שותה בירה, אבל שם הבירה ממש טעימה, תשתה את ה KOZEL או PILSNER. דרך אגב חצי ליטר בירה עולה שם יותר זול בכל דבר אחר, כולל מים (בפאב)

כמה דברים קטנים

במרכז יחסית הכל יותר יקר (דהה) ואם אתה יוצא קצת מגבולות המרכז (אנחנו יצאנו בטעות ברגל) המקומות הרבה יותר זולים וטעימים בהרבה, זה מסעדות של מקומיים. לרוב לא ידעו אנגלית בכלל. אבל אפשר להסתדר.

הפאבים מחוץ לעיר הם פאבים ואין בהם אוכל משעות הערב רק בירה. אבל תנסו להגיעה לאחד זה חוויה. אנחנו לקחנו חשמלית וסתם נסענו מחוץ לעיר.

אה ותוריד tripadvisor

קבצים מצורפים

• t.PNG
    t.PNG
    KB 40.7 · צפיות: 72
אף פעם לא הבנתי את הבהלה של אנשים למצוא מקום שלא יקח להם 10 שקלים עמלת החלפה וללכת אליו יום שלם ברגל
אני מוציא מהכספומט כסף זר. הכי פשוט. מעדיף לא להסתובב עם מזומן לכל הטיול, מעדיף לשלם כל מה שאני יכול באשראי, ככה גם יש לי מעקב אחרי ההוצאות. אם אני צריך מזומן אני מוציא קצת מהכספומט וזהו. ממש פשוט. לא מבין למה לסבך את הדברים. כולה 1-3 הוצאות מזומן לכל טיול וכספומט יש בכל מקום.והשער של הבנק לפחות מהניסיון שלי לפעמים אפילו זול יותר מהשער של דואר ישראל או צ'יינג'ים למיניהם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית