הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
טל , לא טיילתי הרבה, אבל בכל המקומות שהייתי זה ממש לא נכון.
שער המרה הוא תמיד יותר טוב במדינה.
יש מקומות החלפה בשפע, מה שהראתי למתי זה היה 100 מטר מהמלון והיחיד שאני זכרתי.
כרטיס אשראי עולה יותר בהוצאת מזומן. גם מניסיון.

כמובן שבסופו של דבר נגיד כרטיס אשראי מול החלפה רגילה זה בערך אולי כמה אחוזים בודדים הבדל, אבל זובי אני תורם להם כסף.

בתאילנד הייתי עם 3000 מזומן לא היה לי בעיה.
בפראג עם 1000 יורו מזומן. אין בעיות.
במוסקבה הייתי עם 1300 דולר ונסעתי המון במטרו.

אתה שם כסף בכיס הקדמי של הג'ינס או שורט וזהו.
דרך אגב גם כשאתה קונה מאתרים בחול באשראי השער המרה שלך פחות טוב משהו בדרך כלל.

כבר בנינו את הטיול, לא צריך המלצות בנושא.
התלבטות הייתה בעיקר בין להחליף את הכל פה לקורונה לבין להחליף לאירו ואח"כ לקורונה שם.
אף פעם לא הבנתי את הבהלה של אנשים למצוא מקום שלא יקח להם 10 שקלים עמלת החלפה וללכת אליו יום שלם ברגל
אני מוציא מהכספומט כסף זר. הכי פשוט. מעדיף לא להסתובב עם מזומן לכל הטיול, מעדיף לשלם כל מה שאני יכול באשראי, ככה גם יש לי מעקב אחרי ההוצאות. אם אני צריך מזומן אני מוציא קצת מהכספומט וזהו. ממש פשוט. לא מבין למה לסבך את הדברים. כולה 1-3 הוצאות מזומן לכל טיול וכספומט יש בכל מקום.והשער של הבנק לפחות מהניסיון שלי לפעמים אפילו זול יותר מהשער של דואר ישראל או צ'יינג'ים למיניהם.
אין לי חשבון בנק, זו הבעיה. לא הייתי בכלל שואל אם הייתי עם כרטיס.

אנחנו החלפנו באחד מסניפי הבנק שם, היה יחס המרה ממש משתלם.
מאירו לקורונה. לא משקלים..

אוקיי אז אני מחליף את הכל לאירו ואז אחליף ליד פלדיום.
תודה!

הבנתי. למה אין לך חשבון בנק?

הבנתי. למה אין לך חשבון בנק?
למה אני צריך בינתיים?
(אני עוד מעט אעשה בכ"מ בגלל עבודה וזה)
אבל תזכור להחליף כ 50 יורו פה בארץ. שיהיה כסף התחלתי
חברה שלי החליפה כבר איזה 600 שקל במקרה אז אני פשוט מחליף את הכל לאירו ומשתמש ביחד עם חברה שלי ביום הראשון.

@Matty אתמול סיפרתי לחברים על הדדליפט שלך. אז מבחינתם אתה מרביץ סייקלים 😃

עכשיו אני מבין למה אתה כזה חזק 😃

אף פעם לא הבנתי את הבהלה של אנשים למצוא מקום שלא יקח להם 10 שקלים עמלת החלפה וללכת אליו יום שלם ברגל
אני מוציא מהכספומט כסף זר. הכי פשוט. מעדיף לא להסתובב עם מזומן לכל הטיול, מעדיף לשלם כל מה שאני יכול באשראי, ככה גם יש לי מעקב אחרי ההוצאות. אם אני צריך מזומן אני מוציא קצת מהכספומט וזהו. ממש פשוט. לא מבין למה לסבך את הדברים. כולה 1-3 הוצאות מזומן לכל טיול וכספומט יש בכל מקום.והשער של הבנק לפחות מהניסיון שלי לפעמים אפילו זול יותר מהשער של דואר ישראל או צ'יינג'ים למיניהם.

תתפלא, יש צ'יינג' עם שער המרה מאוד טוב ליד הכיכר המרכזית של פראג.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

רוצה לישון

הקדמה:
שעתיים~
על קפאין, הרגשתי שאני הולך להירדם באמצע. כל העיניים שלי אדומות, למרות שישנתי לא מעט בלילה.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 135X3 155X5X5 BELTED

סביר, לא כולכך קל עד עכשיו.. תוהה איך אני אחזור לאזור ה160..

Bench Press- 20X10 40X8 60X6 70X4 80X3X8

ממש קל. גם לא הרגשתי את הפציעה בכלל.

Pulldown- 90X3X8
היה כבר קשה, באימון הבא כשאני אהיה ב100 אני אעבור אולי לחמישיה ואז אתחיל לעשות עם מ.ג.

ספאם:

הייתי אמור לעשות היום פרס במקום בנץ', אבל ממש לא היה לי כוח ל5X5 בפרס. אני גם לא חושב שאני יוכל יותר להמשיך לעשות את זה בAB עם הבנץ' והפרס.
יש למישהו רעיונות מה לעשות? להחזיר את כל הלחיצות בחזרה לטקסס? SS? לא יודע, תציעו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא אמרת שאתה מתחיל חיטוב או משהו? האם משתפן? 😛

תחזיר את הפרס למתכונת טקסס ואת הבנץ' למתכונת SS עד שתחזור למשקלי עבודה ואז תחזיר אותו גם לטקסס.
אגב, הפציעה כבר לא כואבת במתח/צ'ין אפס?

תחזיר את הפרס למתכונת טקסס ואת הבנץ' למתכונת SS עד שתחזור למשקלי עבודה ואז תחזיר אותו גם לטקסס.
אגב, הפציעה כבר לא כואבת במתח/צ'ין אפס?
איך בדיוק אני עושה בנץ' בסס בפרס בטקסס? יצא לי ימים של בנץ' ופרס ביחד...
אני עדיין לא עשיתי מתח או צ'ין אפס, כמו שאתה רואה אני מבצע פולי עליון בינתיים..

או שלא תעשה בנץ' בכלל כי זה עושה חזה גדול ומוריד גמישות ואז אי אפשר לתפוס את המוט בקלין.

#מבוסס_על_סיפור_אמיתי
#טרגדיה
#ווייטליפטרים_לוגיים

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

מפורק קצת

הקדמה:
40 דקות~
אני עם עיניים אדומות כבר יומיים, קניתי היום טיפות מקווה שזה יעזור. אני לא יכול לתפקד.

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X3 90X3 110X2 125X2X5

כאב לי עוד כשיצאתי לי למכון משהו ליד ההמסטרינג והרגשתי את זה טיפה בסקוואט, נקווה שזה לא משהו רציני וזה יעבור עד חמישי.

Press- 20X5 40X4 55X2X5

קליל.

Pulldown- 95X3X8

היה טיפה קשה בעיקר בגלל שהאחיזה מפגרת במכשיר.
שבוע הבא אני אנסה עם מ.ג .

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית