אתה יכול להעביר את הדדליפט ליום האמצעי ואז לעשות את הדדליפט פעם בשבוע ופעמיים סקוואט ובנצ' כמו במדקאואני לא עושה במסה דדליפט 2-3 פעמים בשבוע אז לעשות בחיטוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להעביר את הדדליפט ליום האמצעי ואז לעשות את הדדליפט פעם בשבוע ופעמיים סקוואט ובנצ' כמו במדקאואני לא עושה במסה דדליפט 2-3 פעמים בשבוע אז לעשות בחיטוב?
בבית.
מה זה טיסת 4 בבוקר ?Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:
עדכון לוג: 10/10/16
קרא את שאר עדכון הלוג...
טסנו בלילה של שלישי-רביעי ואתמול-היום בלילה. שיוצא חמישה ימים "שלמים".מה זה טיסת 4 בבוקר ?
הקדמה:
שעה +-
רעב.😵
האימון:
אימון חזרה לשגרה
Squat- 80X3X5
כל הרגליים שלי תפוסות רצח.
Press- 40X3X5
סבבה.
Chinups- B.WX3X5
לא כאבה הפציעה, זה טוב.
ספאם:
פציעה-
צפה בקובץ המצורף 36728
עוד מלפני הטיסה התחילו לי כאבים באזור הזה של הרגל כשאני עושה סקוואט עמוק מידי. אני מנסה להימנע לרדת יותר מידי אבל מידי פעם יוצא לי וזה ממש כואב. נקווה שזה יעבור עם הזמן או לפחות לא יטריד אותי... 😕
תוספים-
א. אני מוכר מגנזיום+אבץ במאה שקל כי קיבלתי את אותה ההזמנה פעמיים...
ב. התחלתי בין היתר לקחת 200 מ"ג מגנזיום ו50 מ"ג אבץ לפני השינה .
ג. יש מה לקחת קריאטין בחיטוב?
תוכנית אימונים-
אז די הוחלט סופית שאני עושה טקסס 4X5 לחיטוב הזה.
למישהו יש כיוון כמה זמן לעשות דילאוד עד לחזרה למשקלים?
תפריט-
מסתבר שבזמן האחרון שלא זזתי במשקל הייתי בערך בגרעון של איזה 200 קלוריות, אז בגלל זה לא עשיתי שום תקופה של נייטרלי ואני ישר נכנס לחיטוב. הגירעון כרגע עומד על 500 קלוריות, נראה איך זה ילך.
(היום הייתי יחסית רעב אבל שרדתי בסה"כ, זה בעיקר ככה בהתחלה)
חדר כושר-
נגמר לי המנוי בטכניון בינואר ואני לא מחדש שוב. (זה רק חצי שנה/שנה ואני מתגייס במרץ)
הרעיון כרגע זה להתאמן בACT. אני אתאמן שם חודשיים בערך ואז אתגייס.
עבודה-
היום התקבלתי לאיזה מרכז מכירות מסריח של הוט בנשר, מתלבט אם ללכת לעבוד שם או לראות אם יש אלטרנטיבות יותר נורמליות.. .(כרגע מאפיית אריאל עומדת על הפרק, כן, ממש לא מתאים בחיטוב. 🤬)
זהו חפרתי. 🙄
אין לי באמת אלטרנטיבה יותר טובה, ובטכניון אני משלם איזה 160~..לחודשיים זה די יקר שם. לשנה אמרו לי זה 179 או 189 לחודש.
למה אתה עוזב את הטכניון?יאללה, בוא נבוא ביחד, אולי יעשו לנו הנחה
הקדמה:
שעתיים~
סתם בילתי המון זמן במכון בישביל טרמפ כי אין אוטובוסים במדינת ישראל.
קליל בסה"כ.
האימון:
אימון נפח
Squat- 0X5 20X5 60X5 100X4X5
קל. אבל עוד פעם חטפתי את הדומס מהאימון מחמישי, נקווה שהזוועה הזו רק בחזרה לאימונים..
אני מסתדר עם הפציעה בסה"כ, נקווה שאני לא אמות וכו'.
Bench Press- 20X5 40X5 60X4X5
כנ"ל.
לא הייתה הרגשה של הפציעה ז"ל.
Chinups- 5X4X5
בדיחה.
Deadlift- 60X3 100X3 140X2 180X5 BELTED
לא השתמשתי במגנזיום, קצת החליק לי בחזרה האחרונה. אבל לא היה כבד בכלל בהתחשב בעובדה שלא עשיתי דדליפט כבר איזה שבועיים+
עשיתי את הדדליפט כי חכיתי לטרמפ אז אני אבצע פעם הבאה את הדדליפט ביום חמישי הבא במקום.
לא לזה התכוונתי.לדעתי התוכנית לחיטוב תהיה סה''כ אותו דבר (מבחינת רוטציה בלחיצות וחלוקה לימים- דדליםט בעצימות או בנפח) אבל עם טיפה פחות נפח- 4x5 או אפילו 3x5 בהמשך החיטוב ביום הנפח. לדעתי, העצימות וההתאוששות ישארו אותו דבר.
הקדמה:
חצי שעה+ שעה של גירבוץ עד לאוטובוס
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 80X2X5
לא הרגשתי את הפציעה, אז הכל טוב..
Press- 40X2X5
Pullups- B.WX2X5
ספאם:
אני מתעצל לבנות את התוכנית. צריך לשבת על זה השבוע.
כנראה ממחר מתחיל לעבוד במאפייה, דווקא שלא צריך גיינז יש בשפע. 😭😭
"כנראה ממחר מתחיל לעבוד במאפייה, דווקא שלא צריך גיינז יש בשפע. "
help a brother out ?
אוכל חינם לשפחות כמוני.יש הנחה לעובדים? 😃
מ.ג בוקר- 100.2
ירדתי כבר כמעט חמש קילו מאז תחילת החיטוב. (שבוע ויום 😆)