הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
🤣🤣🤣🤣🤣

מספרים שכשמתי גמר את החיטוב הוא הגיע לתחרות PL ורצה לקפוץ על הגב של דוני תומפסון שיעשה לו שק קמח. דוני ברח משם בבהלה כשהוא ממלמל שמשקלים כאלה הוא לא מרים בלי רצועות.

מספרים שכשמתי גמר את החיטוב הוא הגיע לתחרות PL ורצה לקפוץ על הגב של דוני תומפסון שיעשה לו שק קמח. דוני ברח משם בבהלה כשהוא ממלמל שמשקלים כאלה הוא לא מרים בלי רצועות.
למה אין פה תמונה גדולה של יונקים ימיים שנכחדו?

אני הyo mama so fat החדש.

וואלה לא יפה שאתם יורדים על מתי שהוא שמן... זה לא מכבד.

לא כדאי לכם שהוא יתעצבן.

עוד מילה אחת ואתה בכלא אלכס!

מתי, היו הרבה סטודנטים בחד"כ? איך אני שונא את כולם.

תחילת סמסטר זה ה-1 בינואר של חד"כ טכניון
"וואי כמה אכלתי בחופשת סמסטר! יאללה איך שמתחיל הסמסטר מתחיל ללכת למכון ברבאק להוריד הכל!!"

הצלחתי לריב עם מישהו בחמש דקות ראשונות, איזה מישהו עשה שמינית סקוואט בראק, באתי להיכנס איתו ושאלתי אם אכפת לו להוריד אחד ואני רוצה לעשות איתו כי אני לחוץ בזמן... מפה לשם, הוא אמר לי שהוא מצטער שהוא חי כי זה מפריע לי והלך.

שכחתי שבקיץ זה עוד היה קצת אנשים, הולך להיות פיצוץ אוכלוסין מטורף.

הצלחתי לריב עם מישהו בחמש דקות ראשונות, איזה מישהו עשה שמינית סקוואט בראק, באתי להיכנס איתו ושאלתי אם אכפת לו להוריד אחד ואני רוצה לעשות איתו כי אני לחוץ בזמן... מפה לשם, הוא אמר לי שהוא מצטער שהוא חי כי זה מפריע לי והלך.

שכחתי שבקיץ זה עוד היה קצת אנשים, הולך להיות פיצוץ אוכלוסין מטורף.
שלום שלום הרבה זמן לא ביקרת בפורום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית