הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
העיקר שאתה אוהב אותי.

אם תביא לי פיתות מהעבודה המצ'וקמקת שלך אני אוהב אותך יותר, אפשר לפתוח שולחן בזמן האימון.

היית בחד"כ כשהייתי "שותה" שלווה (חטיף חיטה תפוחה) מבקבוק קטן בשביל אנרגיה? למדתי את זה מאלכס @coldfire והדובשניות שלו.

אנשים לא הבינו אם זה BCAA או סטרואידים.

אם תביא לי פיתות מהעבודה המצ'וקמקת שלך אני אוהב אותך יותר, אפשר לפתוח שולחן בזמן האימון.
היית אומר יותר מוקדם, אבל הבאתי קוראסונים עם שוקולד ורוגלך אם בא לך.
היית בחד"כ כשהייתי "שותה" שלווה (חטיף חיטה תפוחה) מבקבוק קטן בשביל אנרגיה? למדתי את זה מאלכס @coldfire והדובשניות שלו.
לא הייתי, אבל שלווה זה טעים, אין פלא. 😆

מתי בוא נהיה חברים, נשתף פעולה ונעליב אותם בחזרה.

יא חבורה של רדודי הומור ועניי צחוק, הבאתי כאן בדיחה שמשווה את מתי לשאמו אחרי הבעת אמפתיה כלפיי רגשות העלבון שלו כשאתם יורדים עליו, וקיבלתי רק לייק אחד. תתביישו לכם. כבר לייקקתם לי הרבה יותר על הרבה פחות.

אני במוד ליברטיאני , אני לא נעלב מכלום .
אתם יכולים להמשיך להרוג אחד את השני.
מתי בוא נהיה חברים
לא חשבתי שתציע אף פעם , חיכיתי לרגע הזה כולכך הרבה זמן . 😭

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

חוזר לעצמי :(

הקדמה:
שעה וקצת, אבל נשאר עוד שעה וקצת בישביל זונות בשם @godlin23

האימון:

אימון עצימות

Squat- 20X5 60X3 100X3 140X5 BELTED

קליל בסה"כ, נשאר לי עוד 2 חורים בחגורה .. (אחד מהם זה חור לא "אותנטי" ) 😕
אני באמת מקווה לא לרד עוד הרבה בהיקף, לא יהיה לי חגורה להשתמש.

Press- 40X4 50X2 55X5

בסדר כזה.

Deadlift- 60X3 100X2 140X3 BELTED 190X5 BELTED

קליל רצח. כיף להרים משהו רציני. 😄

Pullups- 15X1X5

קל גם כן.

ספאם:
כנראה שבוע הבא אני מתפטר מלהיות שפחה במאפית זנות הזו, מי שרוצה משהו לשבוע הבא שיודע לי שאני ארגיש פחות פראייר שאני עובד שם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

מתתי

הקדמה:
שעה וחצי~
קצת מתתי, אני מעבר את הכל לטקסס רגילה של 2.5+ לעצימות. (חוץ מדדליפט ומתח/צ'ין אפס )
המכון בית זונות כרגיל.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 60X4 100X3 120X2 BELTED 140X4X5 BELTED

מודה שלא היה כולכך קל כמו שחשבתי...
החגורה הורגת אותי, בגלל שרזיתי בעיקר בבטן בינתיים אז זה ממש כואב לסגור את החגורה הדוק, פעם זה היה נסגר טוב על שומן. 😭

Bench Press- 20X5 40X4 60X4 70X3 80X4X5

קליל, הגב שלי היה עדיין קצת תפוס (כנראה בגלל הדדליפט בחמישי) אז היה לי קשה להיכנס עם כיווץ טוב בגב וקשת.

Chinups-B.WX3 15X4X5

המשקל לא היה כבד, אבל כנראה בגלל שלא עשיתי צ'ין אפס נורמלי הרבה זמן נתפס/נמתח לי הבייספס בסט הראשון. כאב קצת בשאר הסטים. 😕

ספאם:

מי שרוצה משהו מהמאפיה בשלישי אני עובד.
מתפטר מהעבודה המזעזעת הזו השבוע (אחריי שאני גומר את המשמרות של השבוע) ומתחיל בחיפושים של דברים נורמליים שלא מעסיקים אותי איזה ערסים שעל חשבון ההורים שלהם קונים מאפיות ואין להם מושג וחצי באיך לנהל חנות ועובדים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה זה טקסס רגילה של 2.5+ לעצימות?
וברוך הבא למעגל העבודה. אני מניח שאתה עוד תיתקל במנהלים/בעלי חברה שלא ממש מובן איך נם נהיו מנהלים או איך העסק/חברה מתפקדת במשך שנים על גבי שנים. ולא תמיד זה אנשים ש"נולדו למשפחה הנכונה"

מה זה טקסס רגילה של 2.5+ לעצימות?
עד עכשיו עשיתי טקסס, אבל הקפיצות היו גדולות מאוד כי זה היה סוג של דילאוד. עכשיו אני חוזר להתקדם רגילה של 2.5+ קילו לסקוואט/בנץ'/פרס וגוזר מזה כמובן את הנפח. 90% אם אני לא טועה.
וברוך הבא למעגל העבודה. אני מניח שאתה עוד תיתקל במנהלים/בעלי חברה שלא ממש מובן איך נם נהיו מנהלים או איך העסק/חברה מתפקדת במשך שנים על גבי שנים.
תודה, אבל הוא פשוט אדיוט גמור. חצי מהעובדים שלו הולכים להתפטר שבוע הבא ביחד איתי, נראה אותו מחזיק את העסק ככה. 😃

משקלים טובים, אבל חסר לך פרופורציה בכתפיים. אני מכיר תוכנית שיפור כתפיים מעולה ב12 שבועות . חבר שלי בגרמניה ניסה אותה, אני יכול לשאול אותו. חבל שתיהיה חזק בלי פרופורציה הכתפיים.

משקלים טובים, אבל חסר לך פרופורציה בכתפיים. אני מכיר תוכנית שיפור כתפיים מעולה ב12 שבועות . חבר שלי בגרמניה ניסה אותה, אני יכול לשאול אותו. חבל שתיהיה חזק בלי פרופורציה הכתפיים.
ברור שגרמני ינסה תוכנית ss 😃

תומר לך מפה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית