הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

יותר טוב ממה שציפיתי

הקדמה:
שעה וחצי~
בסה"כ מרוצה..

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 130X3 145X1 BELTED 157.5X5 BELTED

הרגיש בסדר. לא יכול להגיד שהיה קל במיוחד..

Press- 20X5 40X4 50X2 57.5X5 BELTED

ממש קליל.

Deadlift- 60X3 100X2 140X2 185X1 BELTED 205X5 BELTED

באמצע הסט עפו לי האוזניות אז זה הוא אותי קצת מהריכוז, חזר אחרונה עלתה לא משהו. אני מעכשיו אתחיל להתקדם ב2.5 ק"ג לשבוע. נקווה שהכל יהיה בסדר.

Pullups- B.WX3 20X5

פסדר.

ספאם:

בינתיים שורד בחיטוב, ביום שבת יהיה צ'יט קטן ביומנגס, נקווה לא לחרב את החיטוב. 🤯
(בלי קשר אני צריך לעשות כבר העמסה, אז אולי אני אעשה שבוע הבא, עברו כבר שלוש שבועות מתחילת החיטוב)

קרא את שאר עדכון הלוג...

בבשר יש שומן. יש לחמניה זה פחמימות.

הכוונה שגם פשוט תאכל באותו יום נגיד עוד פחמימה או דברים כאלו. ושלא תפצל את הציט. כי ככה יהיה לך ציט והעמסה.

בבשר יש שומן. יש לחמניה זה פחמימות.

הכוונה שגם פשוט תאכל באותו יום נגיד עוד פחמימה או דברים כאלו. ושלא תפצל את הציט. כי ככה יהיה לך ציט והעמסה.
אולי, נחשוב על זה.

10 קילו במשקל גוף ואיבדת קרוב ל20 קילו בדד ליפט. נשמע כמו תוצאות לא משהו האמת. מקווה שתוכל לחזור לעצמך.

איפה איבדתי בדיוק 20 קילו דדליפט?
אני עוד מתקדם לאט לאט. יהיה בסדר. גם אם לא אני בטוח שאני אחזור בקלות אחרכך במסה.

וחלבון התכוונת?
כן, אבל לפי מה שהבנתי ביום של העמסה כמות החלבון פחות עקרונית וצריך בעיקר לצרוך הרבה פחמימה ושומן, לא?
10 קילו במשקל גוף ואיבדת קרוב ל20 קילו בדד ליפט. נשמע כמו תוצאות לא משהו האמת. מקווה שתוכל לחזור לעצמך.
אגב עדיין לא התחלתי להשתמש בקפאין בכלל. ואני נכנס לסטים יחסית גרוע בלי יותר מידי ריכוז.

אני ירדתי 8 קילו במשקל גוף ואיבדתי בערך 50, נראה לי שהילד מסתדר מצוין:sarcastic:

כן, אבל לפי מה שהבנתי ביום של העמסה כמות החלבון פחות עקרונית וצריך בעיקר לצרוך הרבה פחמימה ושומן, לא?
הרבה פחמימה ומעט שומן. זה למה דברים כמו המבורגר, שווארמה או פיצה פחות טובים לימי העמסה (אבל טובים לנפש). כמות החלבון באמת פחות עקרונית ממה שידוע לי.

הרבה פחמימה ומעט שומן. זה למה דברים כמו המבורגר, שווארמה או פיצה פחות טובים לימי העמסה (אבל טובים לנפש). כמות החלבון באמת פחות עקרונית ממה שידוע לי.
מה אם אני מחפש דרך טובה לשלב העמסה עם צ'יט מיל? כל צ'יט מיל באמת טעים מכיל שומן וחלבון. אתה אולי מכיר משהו טעים שיכול באמת להיות אחלה של צ'יט מיל ובאותו הזמן להתאים להעמסה?

כל צ'יט מיל באמת טעים מכיל שומן וחלבון
נכון. דרך טובה לדעתי יכולה להיות לאכול ארוחה אחת של משהו עם שומן שבא לך ובשאר הארוחות ביום ההעמסה להשתדל לשמור על שומן נמוך ופחמימה גבוהה.

נכון. דרך טובה לדעתי יכולה להיות לאכול ארוחה אחת של משהו עם שומן שבא לך ובשאר הארוחות ביום ההעמסה להשתדל לשמור על שומן נמוך ופחמימה גבוהה.
אז נניח אני עושה העמסה מחר עם ארוחה טובה של פחמימות בבוקר ובצהוריים ואז אסאדו טוב בערב. נשמע כמו אחלה של העמסה 😃

נו אז אם אני אוכל פחמימה יחסית "יבשה" כל היום ורק המבורגר בסוף זה אחלה, לא?

מה כל כך מסובך בלאכול מעט שומן בהעמסה? כל מה שפחמימה זה מעט שומן. פיתות, דגני בוקר, חטיפים, חלב 1% שזה אחלה רעיון כי גם מכיל חלבון, קרקרים וחבריהם. דיי פשוט. תאכל חלבון רזה ותוסיף הרבה פחמימה...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית