הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

מת קצת

הקדמה:
שעתיים~
מפוצץ כרגיל, אבל תפסתי את הראק בזמן אז לא היה לי בעיה.
היום זו הפעם הראשונה שלקחתי קפאין, לא יכול להגיד שזה עזר הרבה. (אני צורך 0 קפאין ביום יום)

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X4 100X3 130X2 147.5X4X5 BELTED

לא היה כזה קל כמו שציפיתי.
מה שמוזר זה שהמשקל יחסית כבד לי אבל אחריי שאני מסיים את הנפח אני לא מרגיש יותר מידי תפוס ברגליים ושאני לא יכול ללכת. :( חיטוב מזדיין.

Press- 20X5 40X3 50X2 55X4X5

קל בסה"כ. אבל הרגשתי ממש נפילה אחריי כל סט בלחץ דם, כאילו אני הולך להתעלף, אני לא מושג למה. 😕

Pullups- B.WX3 17.5X4X5

בדיחה. אפילו לא הרגשתי את זה.

B.W- 95.3~

ספאם:

היום התחלתי ללמוד לפסיכו, יהיה בסדר. 😆

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך הייתה התזונה לפני האימון? אולי זה אחד הגורמים?

גם עלי לא משפיע קפאין. יכול להפריע לי להרדם בלילה אבל לא נותן שום תחושת ערנות אף פעם. אני שותה בערך כוס קפה ביום, בעיקר לפני אימונים, אבל רק כי זה טעים.
קראתי בעבר שאנשים מגיבים בצורה פסיכולוגית שונה לקפאין, לא זוכר מה הסיבות.

איך הייתה התזונה לפני האימון? אולי זה אחד הגורמים?
אני אוכל אותו הדבר כל הזמן. זה לא האוכל ולא השינה בוודאות.
גם עלי לא משפיע קפאין. יכול להפריע לי להרדם בלילה אבל לא נותן שום תחושת ערנות אף פעם. אני שותה בערך כוס קפה ביום, בעיקר לפני אימונים, אבל רק כי זה טעים.
קראתי בעבר שאנשים מגיבים בצורה פסיכולוגית שונה לקפאין, לא זוכר מה הסיבות.
במסה הקפאין עבד עליי פלאים. (גם באימון וגם בלהחזיק אותי ער עד 5 בבוקר)
לא יודע, אולי סתם יצא במקרה, אבל הפרס והמתח היו ממש קלילים.
נראה איך זה יתקדם מפה.

אגב, שאלה כללית, מה אני אמור לעשות ברגע שתרגיל נתקע?(לא משהו נתקע כרגע, אבל אני רואה את הסקוואט נתקע עוד כמה שבועות) דילאוד ולהמשיך להתקדם בחזרה?

אם אני לא טועה אין מתודה לכשלים בטקסס, אמורים לזהות מראש חוסר פוטנציאל בהתקדמות לחמש חזרות, להוריד ל3 ומשם לדאבלים וסינגלים בהתאמה.
אם אתה מרגיש שהגעת למיצוי של התכנית בתרגיל אולי אפשר לעשות דילואוד ולהמשיך כסבב חדש, אבל אולי עדיף כבר להחליף רוטינה..

אם אני לא טועה אין מתודה לכשלים בטקסס, אמורים לזהות מראש חוסר פוטנציאל בהתקדמות לחמש חזרות, להוריד ל3 ומשם לדאבלים וסינגלים בהתאמה.
אני בעיקר מדבר על הנפח, העצימות מרגישה בסדר.

אני חושב שדילואוד יעזור. גם מנטלית.

אני בעיקר מדבר על הנפח, העצימות מרגישה בסדר.
בחיטוב ניראה לי קצת בעייתי לעשות דילואד. במיוחד שאם תגיעה למצב הזה כנראה אתה תהיה כבר בחודש השני שלישי לחיטוב.
לא יודע עד כמה זה יהיה טוב לעשות דילואד. הייתי אומר להמשיך לעשות את אותו המשקל עד סוף החיטוב ולקוות לא לרדת יותר מידי

סיכוי גבוה מאוד שלא תחזור מדילואוד למשקל שעשית לפני..
תמשיך עם המשקלים שאתה יכול וכתשגיע הירידה במשקלים (מאחל לך שלא אבל היא תגיע) אז תרד לפי היכולת ותמשיך.

700 וקצת.
עשיתי כבר קורס אחד שנה שעברה, הבנתי שזה ביזבוז כסף וזמן לא נורמלי. לא היה לי שמץ מה אני עושה עם עצמי ויצא שבקושי למדתי לבחינה וגם מה שלמדתי לא היה יותר מידי יעיל. (לא עבדתי בכלל על מהירות) יצא לי בסוף ציון סביר של 620. אני מאמין שעם הספרים שקניתי ועכשיו שיש לי טיפה יותר שמץ מה אני צריך ללמוד (אחריי שראיתי את התוצאות שלי "ללא למידה" בבחינה) אני יודע מה אני צריך לעשות.
בקיצור הכל עניין של עד כמה מוטיבציה יש לי עכשיו ללמוד מאשר יכולת.
גם תלוי במזל, לא נעים ליפול על כמותי עם 0 טעויות בתור פרק פיילוט

בחיטוב ניראה לי קצת בעייתי לעשות דילואד. במיוחד שאם תגיעה למצב הזה כנראה אתה תהיה כבר בחודש השני שלישי לחיטוב.
לא יודע עד כמה זה יהיה טוב לעשות דילואד. הייתי אומר להמשיך לעשות את אותו המשקל עד סוף החיטוב ולקוות לא לרדת יותר מידי
סיכוי גבוה מאוד שלא תחזור מדילואוד למשקל שעשית לפני..
תמשיך עם המשקלים שאתה יכול וכתשגיע הירידה במשקלים (מאחל לך שלא אבל היא תגיע) אז תרד לפי היכולת ותמשיך.
טוב נראה. 🙁

אני לא אוהב חיטוב, להיחלש זה משעמם ובנאלי, כל אחד יכול לעשות את זה. אבל לשבור שיאים בכל התרגילים כל שבוע לא כל אחד יכול...
אני עושה את החיטוב הזה רק כדי להראות קצת יותר אנושי וגם כי הייתי צריך קצת דילואד במשקלים. (להתקדם כמעט שנה שלמה בכל התרגילים זה שוחק ברמות)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית