עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מודה שזה לא רחוק ממה שכמה אנשים במכון עושים.
הקדמה:
שעתיים~
מפוצץ כרגיל, אבל תפסתי את הראק בזמן אז לא היה לי בעיה.
היום זו הפעם הראשונה שלקחתי קפאין, לא יכול להגיד שזה עזר הרבה. (אני צורך 0 קפאין ביום יום)
האימון:
אימון נפח
Squat- 0X5 20X5 60X4 100X3 130X2 147.5X4X5 BELTED
לא היה כזה קל כמו שציפיתי.
מה שמוזר זה שהמשקל יחסית כבד לי אבל אחריי שאני מסיים את הנפח אני לא מרגיש יותר מידי תפוס ברגליים ושאני לא יכול ללכת. :( חיטוב מזדיין.
Press- 20X5 40X3 50X2 55X4X5
קל בסה"כ. אבל הרגשתי ממש נפילה אחריי כל סט בלחץ דם, כאילו אני הולך להתעלף, אני לא מושג למה. 😕
Pullups- B.WX3 17.5X4X5
בדיחה. אפילו לא הרגשתי את זה.
B.W- 95.3~
ספאם:
היום התחלתי ללמוד לפסיכו, יהיה בסדר. 😆
אני אוכל אותו הדבר כל הזמן. זה לא האוכל ולא השינה בוודאות.איך הייתה התזונה לפני האימון? אולי זה אחד הגורמים?
במסה הקפאין עבד עליי פלאים. (גם באימון וגם בלהחזיק אותי ער עד 5 בבוקר)גם עלי לא משפיע קפאין. יכול להפריע לי להרדם בלילה אבל לא נותן שום תחושת ערנות אף פעם. אני שותה בערך כוס קפה ביום, בעיקר לפני אימונים, אבל רק כי זה טעים.
קראתי בעבר שאנשים מגיבים בצורה פסיכולוגית שונה לקפאין, לא זוכר מה הסיבות.
אני בעיקר מדבר על הנפח, העצימות מרגישה בסדר.אם אני לא טועה אין מתודה לכשלים בטקסס, אמורים לזהות מראש חוסר פוטנציאל בהתקדמות לחמש חזרות, להוריד ל3 ומשם לדאבלים וסינגלים בהתאמה.
פסדר, בינתיים אני מתקדם ושורד. כשאני ארגיש שזה מעבר ליכולותיי אני אבצע דילאוד.אני חושב שדילואוד יעזור. גם מנטלית.
בחיטוב ניראה לי קצת בעייתי לעשות דילואד. במיוחד שאם תגיעה למצב הזה כנראה אתה תהיה כבר בחודש השני שלישי לחיטוב.אני בעיקר מדבר על הנפח, העצימות מרגישה בסדר.
גם תלוי במזל, לא נעים ליפול על כמותי עם 0 טעויות בתור פרק פיילוט700 וקצת.
עשיתי כבר קורס אחד שנה שעברה, הבנתי שזה ביזבוז כסף וזמן לא נורמלי. לא היה לי שמץ מה אני עושה עם עצמי ויצא שבקושי למדתי לבחינה וגם מה שלמדתי לא היה יותר מידי יעיל. (לא עבדתי בכלל על מהירות) יצא לי בסוף ציון סביר של 620. אני מאמין שעם הספרים שקניתי ועכשיו שיש לי טיפה יותר שמץ מה אני צריך ללמוד (אחריי שראיתי את התוצאות שלי "ללא למידה" בבחינה) אני יודע מה אני צריך לעשות.
בקיצור הכל עניין של עד כמה מוטיבציה יש לי עכשיו ללמוד מאשר יכולת.
בחיטוב ניראה לי קצת בעייתי לעשות דילואד. במיוחד שאם תגיעה למצב הזה כנראה אתה תהיה כבר בחודש השני שלישי לחיטוב.
לא יודע עד כמה זה יהיה טוב לעשות דילואד. הייתי אומר להמשיך לעשות את אותו המשקל עד סוף החיטוב ולקוות לא לרדת יותר מידי
טוב נראה. 🙁סיכוי גבוה מאוד שלא תחזור מדילואוד למשקל שעשית לפני..
תמשיך עם המשקלים שאתה יכול וכתשגיע הירידה במשקלים (מאחל לך שלא אבל היא תגיע) אז תרד לפי היכולת ותמשיך.
מתי נראה ריבועים בבטן ?נראה
לא נראה.מתי נראה ריבועים בבטן ?
never say neverלא נראה.
אני לא אוהב חיטוב, להיחלש זה משעמם ובנאלי, כל אחד יכול לעשות את זה. אבל לשבור שיאים בכל התרגילים כל שבוע לא כל אחד יכול...never say never
93.5
עבר חודש ושבוע מתחילת החיטוב וירדתי בערך 12 קילו. 😆
זה טוב, זה אומר שהחיטוב יגמר יותר מהר ויהיה לי יותר זמן להתחזק עד לגיוס.זה לאו דווקא טוב