עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ראיתה את הבטן שלו. 10 קילו מזה זה נוזלים.בהצלחה בהכל אבל קצב הירידה מהיר מידי וסביר שאתה מאבד יותר מסת שריר ממה שחייב להיות בחיטוב
אז 2 קילו בחודש זה בסדר גמורלא ראיתה את הבטן שלו. 10 קילו מזה זה נוזלים.
אני כן מרגיש יחסית חולשה בחיטוב, אבל אני מתקדם יחסית בסדר במשקלים ולא נראה שאיבדתי *יותר* מידי כוח בכל התרגילים. (ועל זה אפשר לשער שלא איבדתי הרבה מסת שריר)בהצלחה בהכל אבל קצב הירידה מהיר מידי וסביר שאתה מאבד יותר מסת שריר ממה שחייב להיות בחיטוב
מצטער אבל המשפט די מטומטם ותלוש מהמציאות.אני לא אוהב חיטוב, להיחלש זה משעמם ובנאלי, כל אחד יכול לעשות את זה. אבל לשבור שיאים בכל התרגילים כל שבוע לא כל אחד יכול...
זה נרשם בחצי צחוק אם לא הבנת.מצטער אבל המשפט די מטומטם ותלוש מהמציאות.
לא הבנתי... ועדיין אתה אומר שזה לא היה בצחוק (חצי צחוק אומר חצי אמיתי), אז זה חצי מטומטם ותלוש מהמציאותזה נרשם בחצי צחוק אם לא הבנת.
אז בוא תסביר מה מטומטם ותלוש מהמציאות בזה.לא הבנתי... ועדיין אתה אומר שזה לא היה בצחוק (חצי צחוק אומר חצי אמיתי), אז זה חצי מטומטם ותלוש מהמציאות
שזה קשה גם להגיע לגוף חטוב וגם להתקדם במשקלים בעקביות. אתה מצליח באחד מהם יותר מהשני אז אתה מזיין תשכל מה כל אחד יכול ומה לא כל אחד יכול.אז בוא תסביר מה מטומטם ותלוש מהמציאות בזה.
אבל זו לא המטרה שלי.שזה קשה גם להגיע לגוף חטוב וגם להתקדם במשקלים בעקביות.
לא התכוונתי שני הדברים בו זמנית התכוונתי שכל אחד מהדברים קשה.ברור שלהגיע לגוף חטוב וגם להחזיק במשקלים גדולים זה השג,
קוביות עם מסת שריר, לא דיברתי על שחיפים עם קוביות.זו המציאות, כמה אחוזים באוכלוסיה יש קוביות וכמה יש 3 פלטות סקוואט?
ואני כן?לא התכוונתי שני הדברים בו זמנית
משפט מטוטמם לגמרי, כמו שאחוז האנשים בעלי הקוביות גבוה בהרבה, כך גם אחוז האנשים שזו המטרה שלהם לעומת כאלה שרוצים 3 פלטות סקוואט (מילא היית אומר אחוז האנשים בעלי הקוביות מתוך רוצי הקוביות לעומת אחוז האנשים עם שלוש פלטות סקוואט מתוך רוצי שלוש פלטות סקוואט).זו המציאות, כמה אחוזים באוכלוסיה יש קוביות וכמה יש 3 פלטות סקוואט?
אני קרוב לשניהם, 2.5 פלטות בסקוואט, קשה להגיד למה היה יותר קשה להגיעאבל זו לא המטרה שלי.
ברור שלהגיע לגוף חטוב וגם להחזיק במשקלים גדולים זה השג, אבל זה לא מה שאני מחפש.
זו המציאות, כמה אחוזים באוכלוסיה יש קוביות וכמה יש 3 פלטות סקוואט?
אתה באמת חושב שלחתוך באוכל זה יותר קשה מלהגיע ל3 פלטות סקוואט?קיצר אתה תותח על ואף אחד לא יכול לעשות את מה שאתה עושה
קצת חולק עליך , זה לא נגמר ברק לחתוך באוכל , להגיע לקוביות יפות ובולטות זה אומר סביבות 8-9 אחוז שומן ולהתאמן עם גרעון שלילי(במטרה לשמור על משקלים ולא לרדת ב 30 אחוז ) זה לא הכי סימפטי , להיות רעב במשך 3-4 חודשים זה לא כיף ובגדול להתחטב כמו שצריך זה לא קל כמו שזה נראה לך, ה 12 קילו שהורדת זה החלק הקל בחיטוב.אתה באמת חושב שלחתוך באוכל זה יותר קשה מלהגיע ל3 פלטות סקוואט?
אני לא מבין אפילו למה אתה חושב שאני מתנשא.
בישביל קוביות אתה לא צריך להשקיע יותר משמירה על אוכל ולהרים סביר מינוס במכון. (אני מתסכל על הממוצע לא על אנשים עם נטייה להשמנה או אנשים שמאוד קשה להם לעלות במשקל לחלופין)
ברור שזו לא המטרה של כל האנשים, אבל גם לא מעט אנשים שכן מנסים להגיע לא מצליחים.
אני לא מהלל את הפאוורליפטינג, אבל חסר לך קצת פרספקטיבה.
זה לא החיטוב הראשון שלי.קצת חולק עליך , זה לא נגמר ברק לחתוך באוכל , להגיע לקוביות יפות ובולטות זה אומר סביבות 8-9 אחוז שומן ולהתאמן עם גרעון שלילי(במטרה לשמור על משקלים ולא לרדת ב 30 אחוז ) זה לא הכי סימפטי , להיות רעב במשך 3-4 חודשים זה לא כיף ובגדול להתחטב כמו שצריך זה לא קל כמו שזה נראה לך, ה 12 קילו שהורדת זה החלק הקל בחיטוב.
לא מאמין שאמרת את זה...זה לא החיטוב הראשון שלי.
יהיה לך קוביות גם עם 160 סקוואט וגם עם 60 סקוואט, אין לזה באמת משמעות. אתה יכול לעשות כמה סטים בגלגל בטן או איזו שטות אחרת וזה יהיה מספיק.