הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

ג'רנוביל

הקדמה:
שעתיים~
שכחתי לקחת קפאין, אז היה די כבד...

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 120X2 BELTED 145X1 BELTED 162.5X5 BELTED

היה ממש כבד.. לא ברור למה.

Press- 20X5 40X3 50X3 55X1 60X5

בסדר כזה.

Deadlift- 60X3 100X2 150X1 BELTED 190X1 BELTED 210X5 BELTED

היו כמה חזרות שהמוט היה רחוק ממני אז היה ממש קשה לנעול. (נעילה מוקדמת של הרגליים)
בסה"כ בסדר אם הייתי מרים כמו בן אדם.

Pullups- B.WX4 25X5

כבר הייתי יחסית קר אז היה טיפה כבד.

B.W- 94.2

(זה היה במכון אז לא מדויק מי שישמע)

ספאם:

5 אנשים בגג במכון, תענוג רצוף. הרגשתי כאילו אני בעיר נטושה, אין אף אחד על האוטובוסים ואין אף אחד בטכניון. 😄

קרא את שאר עדכון הלוג...

ועדיין היה תור לסקוואט. וניראה לי היינו בערך 3 בסקוואט ועוד איזה 5-7 אנשים שהתאמנו במכשירים.

סורי על השלילי, חבר עשה איכשהו

נערך לאחרונה:
אתה לוקח קפאין באופן קבוע בלי הפסקות והוא עדיין משפיע עליך בצורה כזאת דרמטית ?

לא אמרת שלא הרגשת את ההשפעה של קפאין?

כמה זמן לסוף חיטוב?
כבר -30 קג בסקוואט
לא יודע, עוד חודש נראה מה המצב ונחליט.
אתה לוקח קפאין באופן קבוע בלי הפסקות והוא עדיין משפיע עליך בצורה כזאת דרמטית ?
אני לא לוקח שום קפאין באופן קבוע, אני עובד במחזורים. וגם זה רק שנדרש. רוב הזמן אני לא לוקח קפאין.
לא אמרת שלא הרגשת את ההשפעה של קפאין?
אמרתי שזה לא עזר לי כמו שציפיתי בהתחשב בעובדה שאני לא צורך קפאין בכלל. אבל יכול להיות שזה היה סתם יותר רע.

אמרתי שזה לא עזר לי כמו שציפיתי בהתחשב בעובדה שאני לא צורך קפאין בכלל. אבל יכול להיות שזה היה סתם יותר רע.
הבנתי.. קיצר קח 2 כדורים פעם הבאה. אם לא תרגיש קח 3 😛

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון אחד הטובים!

הקדמה:
שעתיים~
לקחתי קפאין, וזה היה אחד האימונים הכי קלים וטובים שהיו לי!

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 130X2 BELTED 150X4X5 BELTED

הרגיש ממש טוב, נקווה שימשיך להיות ככה.

Bench Press- 20X5 60X4 75X2 85X4X5

בדיחה, עלה כמו חימום..

Chinups- B.WX3 22.5X4X5

הרגיש בלי משקל בכלל.

ספאם:

א. התחלתי ללמוד אנלוגיות ואני מצליח להתמודד איתן, זה הדבר שהכי הפיל אותי בבחינה הקודמת. (אבל אני לא לומד מילים :( )
ב. קיבלתי זימונים למערך הפסיכוטכני ואין מאושר ממני. זה ג'וב רצח וזה קרוב לבית שלי. (יש לשכת גיוס בחיפה)
מקווה לעבור את המיונים בע"ה ולהיות שם.
(מצחיק שקיבלתי תפקיד כזה טוב אחריי שהתווכחתי בפלאפון שהשאלון העדפות שלי מפגר ואני מסרב למלא אותו ועכשיו קיבלתי את הזימון הזה שאפילו לא הופיע בשאלון)
#צה"ל
ג. התווכחתי חצי שעה במכון עם אחד המאמנים, התחלתי להתווכח כי זה היה מבין המאמנים היחידים שחשבתי שיש לו טיפת מושג על מה הוא מדבר.
מפה לשם קריסת כליות מחלבון/ לקלוריות אין משמעות/ פליאו זו דיאטת קסם ו200 גרם חלבון זה לא אותו הדבר כמו 200 גרם פחמימה.
עד מתי ברוסיינס. 😵
שלחתי לו רפרנסים, נקווה שהוא אשכרה יסתכל. אני אפילו לא יודע למה אני טרחתי. 👶

חפרתי, ביי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אתה עושה פסיכומטרי פעם שנייה? יודע מה רוצה ללמוד?

אה ואיך שכחתי ,ירידה באחוזי שומן תוך כדי עלייה במסת שריר!!!!!!!!!! זה היה מבין המבריקים.

קריסת כליות מחלבון/ לקלוריות אין משמעות/ פליאו זו דיאטת קסם ו200 גרם חלבון זה לא אותו הדבר כמו 200 גרם פחמימה.
seems legit.
לא מבין אבל למה להתווכח על זה. אם רואים שהבנאדם BROSCIENTIST בקטע אחר אני לא רואה טעם לנסות לשכנע בכוח, אלא פשוט לסיים את השיחה או לעבור נושא.

למה אתה עושה פסיכומטרי פעם שנייה? יודע מה רוצה ללמוד?
עושה כי 623 לא מספיק לכלום.
אני לא יודע מה אני רוצה ללמוד, אבל אני יודע שאני חייב לשפר את הפסיכומטרי ולעלות אותו לכיוון ה700.
בעיקר כדי לדעת שאני אוכל ללכת ללמוד להכל (למעט רפואה ומדמ"ח) וחוץ מזה אין לי משהו באמת יעיל שיעזור לי ללימודים שלי בעתיד חוץ מלעשות פסיכומטרי כרגע. לשבת בבית כל היום או לשרוף לעצמי את הזמן באיזו עבודה מסריחה לא נשמע לי מפתה במיוחד.
וחוץ מזה, בישביל מה אני צריך לשבור את הראש אחריי הצבא להתחיל להיזכר איך פותרים משוואות פשוטות.
החומר שלי עוד יחסית טרי מהתיכון וגם עברתי קורס (די גרוע) אז אני באחלה מצב ללמוד לבד ולשפר את הציון.
seems legit.
לא מבין אבל למה להתווכח על זה. אם רואים שהבנאדם BROSCIENTIST בקטע אחר אני לא רואה טעם לנסות לשכנע בכוח, אלא פשוט לסיים את השיחה או לעבור נושא.
רגע של חולשה. :(

עושה כי 623 לא מספיק לכלום.
לא מסכים בכלל, זה תלוי איפה ומה אתה רוצה ללמוד. ותלוי המון בבגרויות שלך. עם ציון כזה בקלות אתה יכול ללכת ללמוד כמעט כל הנדסה.
אני לא יודע מה אני רוצה ללמוד,
לדעתי טעות מספר אחד.
שבת בבית כל היום או לשרוף לעצמי את הזמן באיזו עבודה מסריחה לא נשמע לי מפתה במיוחד.
אני דווקא במקומך הייתי יוצא מלא בתקופה הזאת ( תאמין לי התקופה הכי יפה בחיים!!!) ובמיוחד שתיהיה בצבא תצטרך כסף וגם אחרי , אז אין משהו רע בלחסוך עכשיו איזה 20-30 אלף....

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ואני כנראה לא הייתי עושה שוב סתם במיוחד שאין כיוון למידה למשהו מסויים.

רגע של חולשה. 😭
הקטע גם שיכול להיות שאפשר לקחת מהבנאדם משהו מעניין/מועיל משיחה איתו, אבל אם אתה נתקע איתו על דברים כאלה אתה תחשוב שהוא מטומטם כי הוא מדבר שטויות והוא יחשוב שאתה פוץ כי ירגיש שאתה מתנשא עליו או מטומטם כי יחשוב שאתה מדבר שטויות.

עם ציון כזה בקלות אתה יכול ללכת ללמוד כמעט כל הנדסה.
בטכניון? איפה אתה חי?
הממוצע בגרויות שלי באזור 102~
לדעתי טעות מספר אחד.
איפה הטעות? אני לא אמרתי שאני הולך לעשות עכשיו סמסטר בפילוסופיה.
אני דווקא במקומך הייתי יוצא מלא בתקופה הזאת ( תאמין לי התקופה הכי יפה בחיים!!!) ובמיוחד שתיהיה בצבא תצטרך כסף וגם אחרי , אז אין משהו רע בלחסוך עכשיו איזה 20-30 אלף....
אין לי בעיה של כסף בכלל. (לא שאני איזה מליין, אבל אני לא צריך את הכסף הזה, אני ארוויח הרבה יותר מפסיכו גבוה)
הקטע גם שיכול להיות שאפשר לקחת מהבנאדם משהו מעניין/מועיל משיחה איתו, אבל אם אתה נתקע איתו על דברים כאלה אתה תחשוב שהוא מטומטם כי הוא מדבר שטויות והוא יחשוב שאתה פוץ כי ירגיש שאתה מתנשא עליו או מטומטם כי יחשוב שאתה מדבר שטויות.
הוא חשב שאני DOUCHE גם לפני שנה. שום דבר לא השתנה. 😆

בטכניון? איפה אתה חי?
הממוצע בגרויות שלי באזור 102~
למה לומדים רק בטכניון? חסרים אוניברסיטאות בארץ? לדעתי היה עדיף לך לשפר מתמטיקה ופיזיקה (בגרויות).
איפה הטעות? אני לא אמרתי שאני הולך לעשות עכשיו סמסטר בפילוסופיה.
זה לוקח ים זמן, שעות ובטוח שלא כיף כמו לצאת לשתות באיזה פאב עם חברים באמצע שבוע.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית