זה רובאי 02 עם יציאות של לוחם ובעיקר שעות של עמידה במחסומים, לא כיף כל כךהבנתי ממנו שזה מ"צ מעברים או משהו בסגנון...
הילד שלנו הצליח בצורה הזויה לקבל את התפקיד הכי גרוע שאפשרי לקבל בצה"ל 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה רובאי 02 עם יציאות של לוחם ובעיקר שעות של עמידה במחסומים, לא כיף כל כךהבנתי ממנו שזה מ"צ מעברים או משהו בסגנון...
הילד שלנו הצליח בצורה הזויה לקבל את התפקיד הכי גרוע שאפשרי לקבל בצה"ל 😆
היו לי חברים בזה... כולם לאחר זמן קצר נכנסו לכלא רק כדי לברוח משם או השיגו כל מיני אישורים מרופאים. אחד מהם הצליח לקמבן 5/9 אחרי שיצא משם 😆זה רובאי 02 עם יציאות של לוחם ובעיקר שעות של עמידה במחסומים, לא כיף כל כך
לפי מה שהבנתי זה אפילו 03...זה רובאי 02 עם יציאות של לוחם ובעיקר שעות של עמידה במחסומים, לא כיף כל כך
היה ביקור נחמד בשלישי אצל הפסיכיאטרית..
לא לא הבנתילפי מה שהבנתי זה אפילו 03...
ומי שלא הבין בגלל זה ה:
אפי סטייל נראלילא לא הבנתי
אתה יכול להסביר שוב?
שתפסתי קו במכבים הם היו במוצב שלנו כמה חודשים רובם היו ממש מבואסים מהתפקיד כי כל השירות אותו דבר אין לאן לשאוף אין לאן להתקדם, יצאת למ"כים? מצוין מחזירים אותך למחסומים בתור מ"כ ועוברים למחסום בגזרה אחרת באופן זמני לגג חודש משהו כמו פעם או פעמיים בכל הסדיר.היו לי חברים בזה... כולם לאחר זמן קצר נכנסו לכלא רק כדי לברוח משם או השיגו כל מיני אישורים מרופאים. אחד מהם הצליח לקמבן 5/9 אחרי שיצא משם 😆
הקדמה:
מלא זמן
קפאין
מתתי
האימון:
אימון נפח
Squat- 20X5 60X3 100X2 130X1 BELTED 157.5X5X5 BELTED
מתתי, literally .
שלושת הסטים הראשונים היו מוות, הייתי בטוח אחריי הסט השלישי שאני לא הולך לסגור עוד כלום.
איכשהוא יצא ששני הסטים האחרונים לא היו כאלו כבדים..
Press- 20X5 40X3 57.5X5X5 BELTED
סבבה, לא נורא בכלל..
Pullups- B.WX3 22.5X5X5
כבד, לא יודע למה. :(
ספאם:
אני צריך לבדוק מה שלום המ.ג שלי מחר..
נשאר לי לעשות עוד 2 סימולציות השבוע וסיימתי מבחינת הלמידה לפסיכו, נקווה לטוב. בינתיים כל הסימולציות יושבות על 700-720. 😃
עוד 8 יום פסיכומטרי!!!!! 🤩
הקדמה:
שעה~
דפקתי המבורגר בבלאק לפני האימון לכבוד הוולנטיין.
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 125X2X5
Bench Press- 75X2X5
Chinups-12.5X2X5
ספאם:
מחר סימולציה אחרונה. :(
פגי תוקף.אני אכלתי פילמני אתה לא
פגי תוקף.
הקדמה:
שעה וחצי~
קפאין פג תוקף
האימון:
אימון עצימות
Squat- 20X5 60X3 100X2 130X1 BELTED 155X2 BELTED 172.5X5 BELTED
טוב הצלחתי.
לא שזה הרגיש כולכך כבד, פשוט אני מרגיש לא מוכן לסט עצמו. זה כאילו שאחריי חזרה אחת זה "מכה" בי ואז אני חסר פוקוס כל שאר הסט. 😕
Press- 20X5 40X3 50X3 55X2 BELTED 65X5 BELTED
אמצע חזרה שלישית איבדתי ראייה לכמה שניות ונפל/עלה לי הלחץ דם אז החזרה נתקעה באמצע. אין לי שמץ איך סגרתי את זה. זה אפילו לא היה כבד עד שזה קרה..
(אני משער שהתופעה הזו מתרחשת בגלל הסינקופה שלי.. )
Deadlift- ??X2 222.5X5 BELTED
אמרו לי שהגב היה מעולה אבל היד קדמית הייתה קצת מכופפת, לא טוב. נקווה לא לקרוע שום ידיים בזמן הקרוב..
Pullups- B.WX3 25X5
אחלה.
ספאם:
מ.ג בוקר- 92.9
הגיע החלבון סופסוף!!!! (הזמנתי את הטעם של התות שוב וcinnamon danish טעם מעולה)
פסיכומטרי יום שני! 😛 נקווה לעשות את זה פעם אחרונה, אתמול קיבלתי בסימולציה האחרונה 720,(של מרכז הבחינות) נקווה לפחות ל700 בחינה.
שבוע הבא אני אעשה אימונים בשני-חמישי כי לעשות אימון נפח לפני הבחינה לא נשמע לי אופטימלי במיוחד..
כבר הציעו לי מקום באורט. 🙁קדימה מתי אל תאכזב! למקרה הרע יש לי חבר מאורט בראודה יכול לסדר לך מקום.
אעדכן עוד 30+ יום כשאקבל את הציון. 😆בהצלחה חבוב, אל תאכזב הפעם 🤯