אה. בהצלחהמקס, לשכת גיוס, לא בקו"ם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה. בהצלחהמקס, לשכת גיוס, לא בקו"ם.
סיימתי תיכון לפני 6 שנים. עד היום לא מתגעגע שניה. שנאתי את המקום הזה למרות שהיו לי חברים משם שאני עדיין קצת שומר איתם על קשר. עד היום שונא אותו. מאז לא באתי לביקור (מלבד פעם אחת שהייתי חייב לקחת את תעודת הבגרות שלי). זה לא משתנה עם השנים, וכמו שהיום בגיל 24 אני עדיין שונא את הבצפר ולא מתגעגע שניה ככה ימשיך גם עוד 6 שנים ועוד 16 שנים. אם חשבת שבית ספר זה חרא כשסיימת אותו אין שום סיבה שתתגעגע אליו בהמשך הדרך.
הייתם ילדי כפות בבית ספר ? הבית ספר זה התקופה היפה של החיים. אין דאגות אין כלום. כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיעה לשם.גם אני, סיימתי לפני 16 שנים, ממש לא שנאתי את התיכון אבל לא זכור לי אי פעם שהתגעגעתי לשם.
לא הייתי ילד כאפות. פשוט שנאתי בני אדם. ואני שונא אותם עד היום. רוב רובם יצורים מציקים ומגעילים שאני לא רוצה שום קשר אליהם.הייתם ילדי כפות בבית ספר ? הבית ספר זה התקופה היפה של החיים. אין דאגות אין כלום. כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיעה לשם.
ילד כאפות 😃לא הייתי ילד כאפות. פשוט שנאתי בני אדם. ואני שונא אותם עד היום. רוב רובם יצורים מציקים ומגעילים שאני לא רוצה שום קשר אליהם.
נגיד, אם אתה מעדיף לחשוב ככה.הייתם ילדי כפות בבית ספר ?
מה אתה מסביר לו? חפש "ילד כאפות" בגוגל תראה תמונה של ארקשה, המודל הקלאסי, עכשיו שנהיה מהנדס מהטכניון משחק אותה 😁לא הייתי ילד כאפות. פשוט שנאתי בני אדם. ואני שונא אותם עד היום. רוב רובם יצורים מציקים ומגעילים שאני לא רוצה שום קשר אליהם.
מה אתה מסביר לו? חפש "ילד כאפות" בגוגל תראה תמונה של ארקשה, המודל הקלאסי, עכשיו שנהיה מהנדס מהטכניון משחק אותה 😁
הזקן המפואר שעכשיו יש לארקדי
תגיד לו שהראק זה החבר הכי טוב שלך. שאתה והוא נפגשים 3 פעמים בשבוע לשיחות נפש. מספר לו הכל. ועם המוט אתה עושה אהבהבקיצור, היה סבל ארוך, מתיש, אני עברתי שרשרת חיול אבל אני מקבל פגישה עם קבן ביום ראשון, אני עכשיו בדרך הביתה על רכבת.
בקיצור, היה סבל ארוך, מתיש, אני עברתי שרשרת חיול אבל אני מקבל פגישה עם קבן ביום ראשון, אני עכשיו בדרך הביתה על רכבת.
הקדמה:
שעתיים וחצי (בערך 40 דקות רק חכיתי לבנץ')
3 שעות שינה.
שבוע שלא עשיתי סקוואט.
האימון:
אימון משהו
Squat- 140X5X5 BELTED
לא הרגיש כבד במיוחד, פשוט המחסור בשינה וכל המצב הכללי לא לטובתי. הרגשתי ממש לא מפוקס, כאילו לא עשיתי סקוואט חודש.
Bench Press- 80X5X5
זה היה יותר קליל ויותר טוב.
Chinups- 20X5X5
סביר.
ספאם:
התגייסתי ביום רביעי, אחרי יום מלא בסבל קיבלתי זימון לקבן. היום הייתי בתל השומר שוב וראיתי קבן, כמו שאני משער הוא המליץ על שחרור ועכשיו נשאר לי רק לראות פסיכיאטר שקבעו לי ביום רביעי הקרוב. נאחל לי בהצלחה.
(אני בבית, לא מחזיקים אותי שם)
ברגע שאני אדע מה הולך איתי מבחינת צה"ל אני אחזור לאימונים יותר סדירים וכנראה אחזור לטכניון.
בטח שאתה רוצה.לא רוצים אותך בטכניון
היה על זה שיחה עם דודי. ודאי בטוח שגם תומר יסכים. תשאר איפה שאתה נמצא.בטח שאתה רוצה.
(המשתמש שלי לא עובד כרגע אז אני מגיב דרך אייל)