- פותח/ת השרשור
גם אני חשבתי שאני גרוע עד שלא ישבתי על התחת ולמדתי.גרוע במתמטיקה. מעדיף להצליח ב 4 מאשר להיכשל ב 5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני חשבתי שאני גרוע עד שלא ישבתי על התחת ולמדתי.גרוע במתמטיקה. מעדיף להצליח ב 4 מאשר להיכשל ב 5
זה גם מאוד נכון.אני חייב להגיד שבלי 5 יחידות אין פואנטה לבוא לבית ספר כל שאר המקצועות אפשר להוציא 90+ בלי לבוא לשיעורים.
just sayin'.
אימון מוצלח+ 😃
Bench Press - 5x60 5x60 5x62.5
קליל ביותר אימון הבאה אני אעשה 5x5x62.5
Squat-8x40 8x40 8x40 אני עובד על טכניקה ואני צריך לעבוד על הברכיים והעקב.
@incin תודה על המחמאות 😍
Pull Ups-5xbw 5xbw 5xbw
אני שמן וזה היה קשה 😡
12 דקות אירובי(סתם צוחק זה היה הליכה על 5 🤣) אשמתו של @Koller
הוא הכריח אותי. 50 קלוריות הלכו להן לפח.
פימפומים עם דאמבלים-2xmax עם 14 קילו כל יד.
Biceps for life.
עוד פעם בטן לא הרגשתי משהו.
שוקל לעבור אולי למכונה או למישהו יש רעיון יותר...
Indeed.פיצה זה טעים
הוא שמן כמו שאתה שחיף?מתי, ראיתי אותך, להגיד עליך שאתה שמן זה לא חוקי
מה אתם רוצים אני באמת לא מבין גם מקס היה מופתע כשאמרתי לו שאני שוקל 75.מתי, ראיתי אותך, להגיד עליך שאתה שמן זה לא חוקי
פעם שמן תמיד שמן.אתה שמן בנפש.
אני יותר מדי מזדהה איתך כרגע.פעם שמן תמיד שמן.
מה קשור כמה אתה שוקל? בעדכון אמרת שאתה שמן אז אני אומר שאתה לאמה אתם רוצים אני באמת לא מבין גם מקס היה מופתע כשאמרתי לו שאני שוקל 75.
אני פאקינג 1.81-2 מה אתם רוצים אני ישקול 50?
ואם אסור להגיד עליי שאני שמן אז תודה לחיטוב המוצלח שלי 🙄
טוב תודה גם אתה לא 🤭מה קשור כמה אתה שוקל? בעדכון אמרת שאתה שמן אז אני אומר שאתה לא
הוא לא מצליח לרוץ יותר מ100 מטר. הוא בטטה זה בטוח 😃מה קשור כמה אתה שוקל? בעדכון אמרת שאתה שמן אז אני אומר שאתה לא
😍טוב תודה גם אתה לא 🤭
ששש שקט ילד שעוד שניה נפטר מריצה 10 דקות.הוא לא מצליח לרוץ יותר מ100 מטר. הוא בטטה זה בטוח 😃
100 מטר?הוא לא מצליח לרוץ יותר מ100 מטר. הוא בטטה זה בטוח 😃
אם אתה שותה ליטר מיד לפני הריצה זו התוצאה 😕 הקטע הוא שאני עושה את זה כבר פעם רביעית וכל פעם מצטער על זהששש שקט ילד שעוד שניה נפטר מריצה 10 דקות.