- פותח/ת השרשור
כן.מה הקטע של הלב מה אני פלוטו ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.מה הקטע של הלב מה אני פלוטו ?
😘חשבתי אולי לעבור לדוטא
מתי יש לך סקייפ?
תאשר:(mati_gorodetsky1
בס"דחנונים. לכו לעבוד.
בס״דבס"ד
יום שבת זה יום מנוחה.
יש גם שאלות על פירושי מילים עצמן, כמו "מה הפירוש של..." "מה ההפך מ..." "איזו מילה יוצאת דופן...". אז נכון שזה חלק קטן מהמבחן אבל שם זה או שאתה יודע את המילה או שלא, אין איזה הגיון או משהו שאפשר לעשות אם אתה לא יודע.בזבוז זמן. אתה צריך מילים רק ל6 שאלות באנלוגיות שגם בהן את ה3-4 הראשונות אפשר לעשות בלי ללמוד מילים כי הן ברמה קלה. עדיף תשקיע את הזמן שלך בללמוד את כל שאר הפסיכו ולא תלמד מילים בכלל. אני עשיתי את הבחירה שלי והקרבתי 2-3 שאלות באנלוגיות כדי להצליח בכל השאר ולא להשתגע על הדרך מלמידה של משהו שאני לא אצטרך אף פעם בחיים וישרוף לי שעות רבות מהחיים סתם
ברוך הבא לעולם האמיתי שבו שינו את המתכונת של הפסיכומטרי לגמרי בשנת 2011יש גם שאלות על פירושי מילים עצמן, כמו "מה הפירוש של..." "מה ההפך מ..." "איזו מילה יוצאת דופן...". אז נכון שזה חלק קטן מהמבחן אבל שם זה או שאתה יודע את המילה או שלא, אין איזה הגיון או משהו שאפשר לעשות אם אתה לא יודע.
בגדול אני לא מסכים שצריך בכלל לוותר על ללמוד את המילים. אבל זה תלוי בכמות הזמן שיש לך ללמוד, גם להגזים לא צריך. נגיד יש לי חבר שבזמנו בפעם השניה או השלישית שהוא ניגש לפסיכומטרי הוא מצא באינטרנט את המאגר מילים הכי גדול שקיים ולמד אותו וזה לא עזר לו בשיט
אוקיי זה לא ידעתי, אז מה שאמרתי פחות רלוונטי.ברוך הבא לעולם האמיתי שבו שינו את המתכונת של הפסיכומטרי לגמרי בשנת 2011
וכן במתכונת של עכשיו מאז ששינו את הפסיכו ב2011 מילים צריך רק בשביל 2-3 שאלות בכל הפרק המילולי... אין טעם ללמוד 2000 מילים בשביל 2-3 שאלות בכל פרק. לדעתי לפחות
כי הדבר שאני הכי רוצה לעשות בשירותים זה לשנן מילים! 😄אוקיי זה לא ידעתי, אז מה שאמרתי פחות רלוונטי.
בכל מקרה אני עדיין לא ממש מסכים שצריך לא ללמוד מילים בכלל, פשוט לקחת את זה בפרופורציה. אם יש לך חלק שאתה מתקשה בו אז להשקיע בו יותר זמן וזה (גם אם לא, אולי עדיף להשקיע יותר בדברים אחרים), ואת הכרטיסיות עם המילים אפשר לקרוא ולשנן באוטובוס, בשירותים וכו', בזמנים שגם ככה לא תלמד משהו אחר.
במנוחה בין סטים של סקוואט גם תופס 😆
עדיף מלקרוא את התווית של המטהר אוויר. אגב אתה יודע שמאז הסמרטפונים אנשים התחילו לשכוח ממה מיוצרים מטהרי האוויר?כי הדבר שאני הכי רוצה לעשות בשירותים זה לשנן מילים! 😄
אל תזכיר לי... היו תקופות שהייתי חושב כל היום רק על החור באוזון מכל הקריאה של התוויות האלהעדיף מלקרוא את התווית של המטהר אוויר. אגב אתה יודע שמאז הסמרטפונים אנשים התחילו לשכוח ממה מיוצרים מטהרי האוויר?
מסכים לגמרי עם העצה! תתחיל לקרוא את SS! אני כבר בעמוד 80 ולמדתי איזה 20 עצמות חדשות מאז שהתחלתי 😆בגדול באמת שלא צריך לבזבז יותר מדיי זמן על המילים, אבל אם אמרת שבמבחן פתיחה הלך לך לא רע, אז אל תוותר לגמרי על מילים, זה לא יזיק, וזה משהו שאתה יכול לקחת לכל מקום וללמוד בכל מקום.
לגבי אנגלית, תתחיל לקרוא ספרים באנגלית אם אתה לא עושה את זה.
ותתרגל הכל. הרבה.