הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נהיה שקט כאן
מתי יש לך סקייפ?
נמאס לי מליג וסיאס, חשבתי אולי לעבור לדוטא

mati_gorodetsky1

חנונים. לכו לעבוד.

בזבוז זמן. אתה צריך מילים רק ל6 שאלות באנלוגיות שגם בהן את ה3-4 הראשונות אפשר לעשות בלי ללמוד מילים כי הן ברמה קלה. עדיף תשקיע את הזמן שלך בללמוד את כל שאר הפסיכו ולא תלמד מילים בכלל. אני עשיתי את הבחירה שלי והקרבתי 2-3 שאלות באנלוגיות כדי להצליח בכל השאר ולא להשתגע על הדרך מלמידה של משהו שאני לא אצטרך אף פעם בחיים וישרוף לי שעות רבות מהחיים סתם
יש גם שאלות על פירושי מילים עצמן, כמו "מה הפירוש של..." "מה ההפך מ..." "איזו מילה יוצאת דופן...". אז נכון שזה חלק קטן מהמבחן אבל שם זה או שאתה יודע את המילה או שלא, אין איזה הגיון או משהו שאפשר לעשות אם אתה לא יודע.
בגדול אני לא מסכים שצריך בכלל לוותר על ללמוד את המילים. אבל זה תלוי בכמות הזמן שיש לך ללמוד, גם להגזים לא צריך. נגיד יש לי חבר שבזמנו בפעם השניה או השלישית שהוא ניגש לפסיכומטרי הוא מצא באינטרנט את המאגר מילים הכי גדול שקיים ולמד אותו וזה לא עזר לו בשיט

יש גם שאלות על פירושי מילים עצמן, כמו "מה הפירוש של..." "מה ההפך מ..." "איזו מילה יוצאת דופן...". אז נכון שזה חלק קטן מהמבחן אבל שם זה או שאתה יודע את המילה או שלא, אין איזה הגיון או משהו שאפשר לעשות אם אתה לא יודע.
בגדול אני לא מסכים שצריך בכלל לוותר על ללמוד את המילים. אבל זה תלוי בכמות הזמן שיש לך ללמוד, גם להגזים לא צריך. נגיד יש לי חבר שבזמנו בפעם השניה או השלישית שהוא ניגש לפסיכומטרי הוא מצא באינטרנט את המאגר מילים הכי גדול שקיים ולמד אותו וזה לא עזר לו בשיט
ברוך הבא לעולם האמיתי שבו שינו את המתכונת של הפסיכומטרי לגמרי בשנת 2011
וכן במתכונת של עכשיו מאז ששינו את הפסיכו ב2011 מילים צריך רק בשביל 2-3 שאלות בכל הפרק המילולי... אין טעם ללמוד 2000 מילים בשביל 2-3 שאלות בכל פרק. לדעתי לפחות

ברוך הבא לעולם האמיתי שבו שינו את המתכונת של הפסיכומטרי לגמרי בשנת 2011
וכן במתכונת של עכשיו מאז ששינו את הפסיכו ב2011 מילים צריך רק בשביל 2-3 שאלות בכל הפרק המילולי... אין טעם ללמוד 2000 מילים בשביל 2-3 שאלות בכל פרק. לדעתי לפחות
אוקיי זה לא ידעתי, אז מה שאמרתי פחות רלוונטי.
בכל מקרה אני עדיין לא ממש מסכים שצריך לא ללמוד מילים בכלל, פשוט לקחת את זה בפרופורציה. אם יש לך חלק שאתה מתקשה בו אז להשקיע בו יותר זמן וזה (גם אם לא, אולי עדיף להשקיע יותר בדברים אחרים), ואת הכרטיסיות עם המילים אפשר לקרוא ולשנן באוטובוס, בשירותים וכו', בזמנים שגם ככה לא תלמד משהו אחר.
במנוחה בין סטים של סקוואט גם תופס 😆

אוקיי זה לא ידעתי, אז מה שאמרתי פחות רלוונטי.
בכל מקרה אני עדיין לא ממש מסכים שצריך לא ללמוד מילים בכלל, פשוט לקחת את זה בפרופורציה. אם יש לך חלק שאתה מתקשה בו אז להשקיע בו יותר זמן וזה (גם אם לא, אולי עדיף להשקיע יותר בדברים אחרים), ואת הכרטיסיות עם המילים אפשר לקרוא ולשנן באוטובוס, בשירותים וכו', בזמנים שגם ככה לא תלמד משהו אחר.
במנוחה בין סטים של סקוואט גם תופס 😆
כי הדבר שאני הכי רוצה לעשות בשירותים זה לשנן מילים! 😄

כי הדבר שאני הכי רוצה לעשות בשירותים זה לשנן מילים! 😄
עדיף מלקרוא את התווית של המטהר אוויר. אגב אתה יודע שמאז הסמרטפונים אנשים התחילו לשכוח ממה מיוצרים מטהרי האוויר?

עדיף מלקרוא את התווית של המטהר אוויר. אגב אתה יודע שמאז הסמרטפונים אנשים התחילו לשכוח ממה מיוצרים מטהרי האוויר?
אל תזכיר לי... היו תקופות שהייתי חושב כל היום רק על החור באוזון מכל הקריאה של התוויות האלה

חחח יש לנו אותה כמות הודעות עכשיו 😃

בגדול באמת שלא צריך לבזבז יותר מדיי זמן על המילים, אבל אם אמרת שבמבחן פתיחה הלך לך לא רע, אז אל תוותר לגמרי על מילים, זה לא יזיק, וזה משהו שאתה יכול לקחת לכל מקום וללמוד בכל מקום.
לגבי אנגלית, תתחיל לקרוא ספרים באנגלית אם אתה לא עושה את זה.
ותתרגל הכל. הרבה.

בגדול באמת שלא צריך לבזבז יותר מדיי זמן על המילים, אבל אם אמרת שבמבחן פתיחה הלך לך לא רע, אז אל תוותר לגמרי על מילים, זה לא יזיק, וזה משהו שאתה יכול לקחת לכל מקום וללמוד בכל מקום.
לגבי אנגלית, תתחיל לקרוא ספרים באנגלית אם אתה לא עושה את זה.
ותתרגל הכל. הרבה.
מסכים לגמרי עם העצה! תתחיל לקרוא את SS! אני כבר בעמוד 80 ולמדתי איזה 20 עצמות חדשות מאז שהתחלתי 😆

איכ ספרים.
😭

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית