עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפרס זה היה יותר נורמלי 😭הכאפה הזאת זה אחד הדברים המצחיקים 🤣🤣🤣
האמת שהייתה לי תחושה שזה יכאב לך כי ראיתי את מקס מתכונן לכאפה הזאת 🤣🤣🤣🤣
Thanks cap.שמחתי לעזור 😃
GL HFבפרס זה היה יותר נורמלי 😭
Thanks cap.
אני כתוב פה ולא בתור עדכון כי זה לא נראלי אכפת לכולם.
אם בכלל.
היום לא היה לי זמן לאכול כמעט כמו בן אדם אז עכשיו חזרתי הביתה ואני צריך להשלים משהו כמו 100+ חלבון.
פותח את התפריט ב2 סקופים חביטונה מ3 ביצים ו2 קופסאות טונה וקופסת קוטג'. fun fun fun.
צודק 😛אני כתוב פה ולא בתור עדכון כי זה לא נראלי אכפת לכולם.
אם בכלל.
שני סקופים זה 45 בערך, 3 ביצים משהו כמו 18, 2 קופסאות טונה - 50-60, קופסת קוטג' - 27. זה כמעט 150 גרם ביחדהיום לא היה לי זמן לאכול כמעט כמו בן אדם אז עכשיו חזרתי הביתה ואני צריך להשלים משהו כמו 100+ חלבון.
פותח את התפריט ב2 סקופים חביטונה מ3 ביצים ו2 קופסאות טונה וקופסת קוטג'. fun fun fun.
יפה אז אני זיין חלבון בודיבילדר time under tension.🤘צודק 😛
שני סקופים זה 45 בערך, 3 ביצים משהו כמו 18, 2 קופסאות טונה - 50-60, קופסת קוטג' - 27. זה כמעט 150 גרם ביחד
gg wpGL HF
כליות ז"לבפרס זה היה יותר נורמלי 😭
Thanks cap.
אני כתוב פה ולא בתור עדכון כי זה לא נראלי אכפת לכולם.
אם בכלל.
היום לא היה לי זמן לאכול כמעט כמו בן אדם אז עכשיו חזרתי הביתה ואני צריך להשלים משהו כמו 100+ חלבון.
חחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnכליות ז"ל
שמע נראה תפריט טעים אבל תזהר לא להקיא.. גם ככה אתה הולך לישון באיזה שלוש אז יש לך זמן לאכולחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחn
צריך לקום מחר מוקדם להשלים את כל החרא לפסיכומטרי וגם ללכת למכון מוקדם וגם ללכת לקורס.גם ככה אתה הולך לישון באיזה שלוש
צריך לקום מחר מוקדם להשלים את כל החרא לפסיכומטרי וגם ללכת למכון מוקדם וגם ללכת לקורס.
כיף לא נורמלי.
אמן.אני ירביץ לך לפני הכניסות 🤣
דעתי היא שאם זה מעניין אותך החוויה אז תבוא אין מה לחשוב. בדצמבר גם אני ו @White Walker אמורים לבוא להתחרות, ומקס בעזרת השם יתחרה בקרב 3
ברור שמעניין אבל לא יודע מתי זה טוב לבוא מבחינת משקלי עבודה 👶דעתי היא שאם זה מעניין אותך החוויה אז תבוא אין מה לחשוב
🚬🤪🚬🤡
מז"א קרב 3? 😳בקרב 3
קרטה ג'ודו וקרב מגעברור שמעניין אבל לא יודע מתי זה טוב לבוא מבחינת משקלי עבודה 👶
🚬🤪🚬🤡
מז"א קרב 3? 😳
רגע מה.קרטה ג'ודו וקרב מגע
נלחמים אחי. ב3 קרבות. זה למה זה נקרא קרב 3. לזה רצית לבוא להתחרות לא?רגע מה.
🫤נלחמים אחי. ב3 קרבות. זה למה זה נקרא קרב 3. לזה רצית לבוא להתחרות לא?