נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
Welcome to my worldבהצלחה. 🤩
עכשיו כשאני חושב על זה .
זה קצת מביך שהבנץ' שלי מתקדם יותר טוב מהסקוואט.
כשהסקוואט משקל גוף. 🥷
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Welcome to my worldבהצלחה. 🤩
עכשיו כשאני חושב על זה .
זה קצת מביך שהבנץ' שלי מתקדם יותר טוב מהסקוואט.
כשהסקוואט משקל גוף. 🥷
תודה.Welcome to my world
ראיתי 2 עונות ראשונות מתחיל עכשיו שלישית.מישהו רואה בתוך הבועה?
אני עוד 2 פקרקים מסיים את העונה הראשונה, עד עכשיו ממש אהבתי. אבל לא מבין איך ימשכו את זה כל העונות... אם הבועה תיעלם או לא.. ואיך..ראיתי 2 עונות ראשונות מתחיל עכשיו שלישית.
אחלה בחלה של סדרה אני אישית מאוד אהבתי. לא יודע למה זה קיבל ציון של 7 בIMDB.
איזה plot בתחילת עונה שלישית הייתי בשוק.אני עוד 2 פקרקים מסיים את העונה הראשונה, עד עכשיו ממש אהבתי. אבל לא מבין איך ימשכו את זה כל העונות... אם הבועה תיעלם או לא.. ואיך..
ראיתי היום את הפרק שהם נגעו בבועה והם ראו את ביג ג׳ים שיוצא ממנו דם והיו להם סכינים בידיים. אני הכי אוהב את ברביאיזה plot בתחילת עונה שלישית הייתי בשוק.
טוב אני לא אגיב יותר מפחד לכתוב בטעות ספויילר.ראיתי היום את הפרק שהם נגעו בבועה והם ראו את ביג ג׳ים שיוצא ממנו דם והיו להם סכינים בידיים. אני הכי אוהב את ברבי
אני לא מאמין שגם אתה נגררת להגיב בלוג הספאםראיתי את העונה הראשונה שהיתה יחסית טובה, את העונה השניה התחלתי אבל היא כבר די היתה גרועה לדעתי אז הפסקתי באמצע.
חא.אני לא מאמין שגם אתה נגררת להגיב בלוג הספאם
איך נפלו גיבורים.
אני לא מאמין שגם אתה נגררת להגיב בלוג הספאם
איך נפלו גיבורים.
תירוצים תירוצים 🙄לא קראתי, רק הלכתי לעמוד האחרון לראות אם אני כבר יכול לתת לו באן.
אתה יכוללא קראתי, רק הלכתי לעמוד האחרון לראות אם אני כבר יכול לתת לו באן.
אין צורך הוא העיף כבר מישהו החודש אני חושב שהספיק לו.אתה יכול
שמע לא הבנתי כלום מהמשפט השני. לך כבר לאולפן..אין צורך הוא העיף כבר מישהו החודש אני חושב שהספיק לו.
והבינתיים הראק לי ביקש ממני כלום. 😇
מה לא היה בדיוק תקין מבחינה לשונית במשפט? 😳שמע לא הבנתי כלום מהמשפט השני. לך כבר לאולפן..
הבנתייםמה לא היה בדיוק תקין מבחינה לשונית במשפט? 😳
צריך לתת כבוד לראקהבנתיים
הראק לי
ראק לי ביקש
מה הולך פה? 😳