לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אל תקשיב לו. סדרה גאונית./QUOTE]
סדרה גאנית ברגע שמבינים אותה, 90% מהאנשים שאני מכיר שראו אותת ראו רק את פרקים 1-2 והאמיצים שהמשיכו לפרק 3 ראו את העונה עד הסוף.

מה יש להבין בה?
היא מיועדת למעריצי שובר שורות מן הסתם..

מה יש להבין בה?
לא בדיוק. אמא שלי ראתה אותה והיא נהנתה מכל רגע למרות שהיא לא ראתה שובר שורות.
למרות זאת יש נקודות פה ושם שזה נחמד לעשות את החיבור בין 2 הסדרות שצופה שלא ראה שובר שורות לא מקבל.

מה יש להבין בה?
ושוב, אני חושב שהיא גאונית, רוב האנשים שאני מכיר חושבים שהיא הזוייה.
למרות זאת יש נקודות פה ושם שזה נחמד לעשות את החיבור בין 2 הסדרות שצופה שלא ראה שובר שורות לא מקבל.
זה החלק הכי כיפי 😁

אתם מדברים על BETTER CALL SAUL כן?
סדרה מעולה, הבעיה היחידה שהשחקן קצת זקן וזה לפעמים בולט במיוחד בקטעים שהוא נזכר כשהוא היה עוד יותר צעיר (שגם ככה העלילה מתרחשת לפני מה שהיה בשובר שורות)

סדרה מעולה, הבעיה היחידה שהשחקן קצת זקן וזה לפעמים בולט במיוחד בקטעים שהוא נזכר כשהוא היה עוד יותר צעיר (שגם ככה העלילה מתרחשת לפני מה שהיה בשובר שורות)
כן.

ב
בדיוק מה שחשבתי

מישהו פה ראה Fargo??
הסדרה לא הסרט.

אז אין לכם מושג מה זה סדרה טובה.
סדרה של 10 פרקים. כל פרק עוסק בפרדקוס אחר ומשתלב בצורה מדהימה בעלילה . חובה לראות.

אני כבר לא חסום בלוג של יצחק 😲

Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון נכה אבל ארוך כמו שאני אוהב.

היה היום אימון סבבה +- בלי קפה לפני אבל באתי אוטובוס אחד לפני אז היה אימון ארוך מהרגיל. נמאס לי שאני לא מספיק כלום אז היום היה מלא עזר וכיף.
Bench Press- 70X5 70X4 70X3 70X4 הירידה בחזרות היא עקב חוסר ריכוז וחוסר בקפה. הסט הרביעי קפץ ל4 חזרות כי היה כאפות ועיניינים. 😄
Squat-85X5 85X5 85X5 כעיקרון הכל סבבה עולים במשקל בלי בעיה . הבעיה היחידה שאני שם לב אליה היא שהעקבים שלי עולים. יש למישהו פיתרון? אני מנסה להישען כמה שיותר אחורה וכביכול לשבת על כיסא קטן. לא ממש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הביספס היה מוט W+ שבע וחצי כל צד.
כל הכבוד תותח 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית