- פותח/ת השרשור
- #1,321
עוד פעם משפט מעגלי?אני והטרולים רואים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד פעם משפט מעגלי?אני והטרולים רואים.
תחזור לבקראלוהים, איזה שטויות אני מדבר פה 🤦♂️
מזל שרק אני והטרולים רואים.
🍻אני חוזר, אני חוזר. תאמינו לי, רק פה אוהבים אותי 😭
לפחות תדייק, זה היה בקומת הגג.ובמרתף מלון יוקרתי וממוזג - מורן פימפם בייספס.
ואלוהים, כמובן.מזל שרק אני והטרולים רואים.
אל תקשיב לו. סדרה גאונית./QUOTE]
סדרה גאנית ברגע שמבינים אותה, 90% מהאנשים שאני מכיר שראו אותת ראו רק את פרקים 1-2 והאמיצים שהמשיכו לפרק 3 ראו את העונה עד הסוף.
לא בדיוק. אמא שלי ראתה אותה והיא נהנתה מכל רגע למרות שהיא לא ראתה שובר שורות.מה יש להבין בה?
היא מיועדת למעריצי שובר שורות מן הסתם..
ושוב, אני חושב שהיא גאונית, רוב האנשים שאני מכיר חושבים שהיא הזוייה.מה יש להבין בה?
היא מיועדת למעריצי שובר שורות מן הסתם..
זה החלק הכי כיפי 😁למרות זאת יש נקודות פה ושם שזה נחמד לעשות את החיבור בין 2 הסדרות שצופה שלא ראה שובר שורות לא מקבל.
כן.אתם מדברים על BETTER CALL SAUL כן?
סדרה מעולה, הבעיה היחידה שהשחקן קצת זקן וזה לפעמים בולט במיוחד בקטעים שהוא נזכר כשהוא היה עוד יותר צעיר (שגם ככה העלילה מתרחשת לפני מה שהיה בשובר שורות)
בדיוק מה שחשבתיאתם מדברים על BETTER CALL SAUL כן?
סדרה מעולה, הבעיה היחידה שהשחקן קצת זקן וזה לפעמים בולט במיוחד בקטעים שהוא נזכר כשהוא היה עוד יותר צעיר (שגם ככה העלילה מתרחשת לפני מה שהיה בשובר שורות)
nietמישהו פה ראה Fargo??
הסדרה לא הסרט.
אני ארגנתי עם יצחק ומורן. 😃אני כבר לא חסום בלוג של יצחק 😲
watאני ארגנתי עם יצחק ומורן. 😃
היה היום אימון סבבה +- בלי קפה לפני אבל באתי אוטובוס אחד לפני אז היה אימון ארוך מהרגיל. נמאס לי שאני לא מספיק כלום אז היום היה מלא עזר וכיף.
Bench Press- 70X5 70X4 70X3 70X4 הירידה בחזרות היא עקב חוסר ריכוז וחוסר בקפה. הסט הרביעי קפץ ל4 חזרות כי היה כאפות ועיניינים. 😄
Squat-85X5 85X5 85X5 כעיקרון הכל סבבה עולים במשקל בלי בעיה . הבעיה היחידה שאני שם לב אליה היא שהעקבים שלי עולים. יש למישהו פיתרון? אני מנסה להישען כמה שיותר אחורה וכביכול לשבת על כיסא קטן. לא ממש...