לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אגב, ניסיתי לעשות את זה בעבר עם מורן, יוג'ין ומאג'ין (שמים לב איך השם השני והשלישי תמיד מתחרזים?) אבל הם סירבו פקודות בזמן מלחמה ונאלצתי להוציא אותם להורג.

אני הגעתי להחלטה. אנחנו נקים צבא של טרולים שיסור למרותי. חיים, מתי, פאטי, ועוד אנשים שמתחרזים - כולכם תציפו שרשורים לפקודתי ותספימו ותטרילו ותוציאו לאויבים שלי את החשק לחיות. את הכינוסים שלנו נעשה פה, כי אף בנאדם שפוי לא מגיע לפה.
p1otb.jpg

אני הגעתי להחלטה. אנחנו נקים צבא של טרולים שיסור למרותי. חיים, מתי, פאטי, ועוד אנשים שמתחרזים - כולכם תציפו שרשורים לפקודתי ותספימו ותטרילו ותוציאו לאויבים שלי את החשק לחיות. את הכינוסים שלנו נעשה פה, כי אף בנאדם שפוי לא מגיע לפה.

מאטי ופאטי, ביסט וסטיץ'. אפשר להפיק סרט מצוייר

בוא נעשה בתחרות מפגש טרולים. אני, פתי, מטי וסטיץ ויבגני חצי קלאץ 😛

אתה תהיה אחרי כמה חודשים של חיטוב, אני מפחד להתקרב אליך.
יש שמועות שככה קיפחו את חייהם כמה בנצ'רים מהתחרות הקודמת.
יש לי תחושה שאתה אפילו לא מציץ בלוג שלי 😕
אני עכשיו אחרי כמה חודשים של חיטוב, בדצמבר אני אהיה אחרי כמה חודשים של אחרי כמה חודשים של חיטוב.

אני עכשיו אחרי כמה חודשים של חיטוב, בדצמבר אני אהיה אחרי כמה חודשים של אחרי כמה חודשים של חיטוב.
נו, זה התקופה הכי מסוכנת. הכי הרבה רעב מצטבר!
וחוץ מזה אני מסרב להכנס ללוגים מלאי ספאם (לכן אני כרגע לא פה בכלל) אז אני ממנטן את ההישגים שאתה מפרסם ברבים.

שמתי לב שמאז ש @Matty נהיה פעיל בפורום יש יותר מדי לוגים מוספמים, לדעתי המנהלים צריכים לעשות משהו עם התופעה הזאת

כל הדיבורים עליך עשו אותי רעב הלכתי לאכול שוקולד.
שמתי לב שמאז ש @Matty נהיה פעיל בפורום יש יותר מדי לוגים מוספמים, לדעתי המנהלים צריכים לעשות משהו עם התופעה הזאת
שששששששש אני יודע שאתה נהנה שהלוגים מלאי חיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית