עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הגעתי להחלטה. אנחנו נקים צבא של טרולים שיסור למרותי. חיים, מתי, פאטי, ועוד אנשים שמתחרזים - כולכם תציפו שרשורים לפקודתי ותספימו ותטרילו ותוציאו לאויבים שלי את החשק לחיות. את הכינוסים שלנו נעשה פה, כי אף בנאדם שפוי לא מגיע לפה.
אני הגעתי להחלטה. אנחנו נקים צבא של טרולים שיסור למרותי. חיים, מתי, פאטי, ועוד אנשים שמתחרזים - כולכם תציפו שרשורים לפקודתי ותספימו ותטרילו ותוציאו לאויבים שלי את החשק לחיות. את הכינוסים שלנו נעשה פה, כי אף בנאדם שפוי לא מגיע לפה.
תגובה ראשונה שלך פה? ברוכים הבאים!! 😃מאטי ופאטי, ביסט וסטיץ'. אפשר להפיק סרט מצוייר
ראשונה ואחרונה.תגובה ראשונה שלך פה? ברוכים הבאים!! 😃
למה אתה מגרש לי את המבקרים? 🤬ראשונה ואחרונה.
חס וחלילה, אבל במידה ושכחת, זה הלוג שלך.למה אתה מגרש לי את המבקרים? 🤬
🥰חס וחלילה, אבל במידה ושכחת, זה הלוג שלך.
היא אפילו הביאה לי היום מוניטין בלוגתגובה ראשונה שלך פה? ברוכים הבאים!! 😃
חס ושלום. אני טוב רק בלדבר.@stitch אתה מתחרה בדצמבר?
אתה בא לצפות ולעודד?חס ושלום. אני טוב רק בלדבר.
אתה ודודי חברים טובים כנראה. 😃חס ושלום. אני טוב רק בלדבר.
נראה לי המנהלים פה לא באמת מתאמנים, הכל לגביכם חסוי. תבוא, למי אכפת מהתוצאהחס ושלום. אני טוב רק בלדבר.
אתה תהיה אחרי כמה חודשים של חיטוב, אני מפחד להתקרב אליך.אתה בא לצפות ולעודד?
יש לי תחושה שאתה אפילו לא מציץ בלוג שלי 😕אתה תהיה אחרי כמה חודשים של חיטוב, אני מפחד להתקרב אליך.
יש שמועות שככה קיפחו את חייהם כמה בנצ'רים מהתחרות הקודמת.
נו, זה התקופה הכי מסוכנת. הכי הרבה רעב מצטבר!יש לי תחושה שאתה אפילו לא מציץ בלוג שלי 😕
אני עכשיו אחרי כמה חודשים של חיטוב, בדצמבר אני אהיה אחרי כמה חודשים של אחרי כמה חודשים של חיטוב.
כל הדיבורים עליך עשו אותי רעב הלכתי לאכול שוקולד.יש לי תחושה שאתה אפילו לא מציץ בלוג שלי 😕
אני עכשיו אחרי כמה חודשים של חיטוב, בדצמבר אני אהיה אחרי כמה חודשים של אחרי כמה חודשים של חיטוב.
שששששששש אני יודע שאתה נהנה שהלוגים מלאי חיים.שמתי לב שמאז ש @Matty נהיה פעיל בפורום יש יותר מדי לוגים מוספמים, לדעתי המנהלים צריכים לעשות משהו עם התופעה הזאת