@stitch 🙄I didn't think u were interested in competing, please do tho, it's a fun experience, jake is Mr. popeye
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@stitch 🙄I didn't think u were interested in competing, please do tho, it's a fun experience, jake is Mr. popeye
יעקבאני מבין שאני צריך למות.
מי זה דרך הגב?
Simon you can qoute people with the bottom left button that says "צטט הודעה"hahahahahahaha
ממתי jake =יעקב? 😲יעקב
זה נראה, תכלס אני רוצה לחזור למעלות, הכל תלוי אם אמצא עבודה שם (בחיפושים עכשיו)
אה שכחתי את יעקב, אז שלושה. אלון נראה לי לא יתחרה, ומקס נראה לי עד דצמבר יחשוב שהוא לא מספיק חזק בשביל להתחרות.
I will. 😃. I'll force him
התחרות תהיה בחמישי 10/12 (חנוכה)good luck with jobs 😃
I didn't go this time to actually make any records or do well, neither did u in march as far as I understood, don't c y Max wouldn't go in December just for fun.
Alon wants to go if it's in channuka, and it's supposed to be in channuka, so he will go... I'll force him.
הוא נקרא @coldfire. לובש דובי ורוד, נראה לאחרונה מטריל עוברים ושבים.לפקודת מי לכתוב את הבאן?
הוא בעל חסינות דיפלומטית ☝️הוא נקרא @coldfire. לובש דובי ורוד, נראה לאחרונה מטריל עוברים ושבים.
הוא בעל חסינות דיפלומטית ☝️
אהלן אדוני המנהל.אהלן.
לפקודת מי לכתוב את הבאן?
רשע מרושעאתה מוזמן לכתוב את באנך לחיים.
🤭רשע מרושע
זה נכון, אני לא ארגיש בנוח להתחרות אם הטוטאל שלי לא יעבור את ה520 לפחות. וזה אם עוד אני אחלים עד דצמבר חחחזה נראה, תכלס אני רוצה לחזור למעלות, הכל תלוי אם אמצא עבודה שם (בחיפושים עכשיו)
אה שכחתי את יעקב, אז שלושה. אלון נראה לי לא יתחרה, ומקס נראה לי עד דצמבר יחשוב שהוא לא מספיק חזק בשביל להתחרות.
אני מכיר אותך חחזה נכון, אני לא ארגיש בנוח להתחרות אם הטוטאל שלי לא יעבור את ה520 לפחות. וזה אם עוד אני אחלים עד דצמבר חחח
זה נכון, אני לא ארגיש בנוח להתחרות אם הטוטאל שלי לא יעבור את ה520 לפחות. וזה אם עוד אני אחלים עד דצמבר חחח
זה הטמבל שמתאמן עם כובע?@ניגן פה, תתכוננו להרבה ספאם..