הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה נראה, תכלס אני רוצה לחזור למעלות, הכל תלוי אם אמצא עבודה שם (בחיפושים עכשיו)

אה שכחתי את יעקב, אז שלושה. אלון נראה לי לא יתחרה, ומקס נראה לי עד דצמבר יחשוב שהוא לא מספיק חזק בשביל להתחרות.

good luck with jobs 😃
I didn't go this time to actually make any records or do well, neither did u in march as far as I understood, don't c y Max wouldn't go in December just for fun.
Alon wants to go if it's in channuka, and it's supposed to be in channuka, so he will go... I'll force him.

ב
good luck with jobs 😃
I didn't go this time to actually make any records or do well, neither did u in march as far as I understood, don't c y Max wouldn't go in December just for fun.
Alon wants to go if it's in channuka, and it's supposed to be in channuka, so he will go... I'll force him.
התחרות תהיה בחמישי 10/12 (חנוכה)

לאבנה זה טעים. התגעגעתי.

הוא בעל חסינות דיפלומטית ☝️
fark_JrwIjLalcirLM_Gcoyi7y8JxLpo.jpg

זה נראה, תכלס אני רוצה לחזור למעלות, הכל תלוי אם אמצא עבודה שם (בחיפושים עכשיו)

אה שכחתי את יעקב, אז שלושה. אלון נראה לי לא יתחרה, ומקס נראה לי עד דצמבר יחשוב שהוא לא מספיק חזק בשביל להתחרות.
זה נכון, אני לא ארגיש בנוח להתחרות אם הטוטאל שלי לא יעבור את ה520 לפחות. וזה אם עוד אני אחלים עד דצמבר חחח

זה נכון, אני לא ארגיש בנוח להתחרות אם הטוטאל שלי לא יעבור את ה520 לפחות. וזה אם עוד אני אחלים עד דצמבר חחח

Let's make a competition, see who get's to 520 first.. u or me haha
([me adding 110kg to my total (10 [years
([u getting over ur injuries/injury free (lim x->0 1/x [years

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית