did you know that you can jump from a plane without a parachute?אתה יודע שכל אחד מאיתנו יכול לשנות כינוי בעצמו? אבל ממה שהבנתי אפשר רק פעם אחת לעשות את זה
but only once!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
did you know that you can jump from a plane without a parachute?אתה יודע שכל אחד מאיתנו יכול לשנות כינוי בעצמו? אבל ממה שהבנתי אפשר רק פעם אחת לעשות את זה
actually you can even 12342353412731283 times without a parachute.did you know that you can jump from a plane without a parachute?
but only once!
Plot twist*actually you can even 12342353412731283 times without a parachute.
if the plane is on the damn ground!
OHHH THE PLOT IS REAL 😆🤣
זה קיצור 🤦♂️, כולם יודעים למה התכוונתי.Plot twist*
כנראה שתשבור רגל בפעם הראשונהactually you can even 12342353412731283 times without a parachute.
if the plane is on the damn ground!
OHHH THE PLOT IS REAL 😆🤣
עדיין לא מונע ממך לקפוץ.. אגב גם אפשרות שלמטה יהיה מקפצה/מזרון.כנראה שתשבור רגל בפעם הראשונה
זה נראה יותר כאילו מקס פתח קייטנה ולקח את הילדים לאכול 😆ואני חשבתי שיש אחווה טכניונית ובמפגשים כאלה מזמינים את כולם, גם אם חלק מהם מגיעים להתאמן פעם בחודש בשעות הנכונות 😭
פליקס יזם את המפגש בספונטניות..פעם הבאה המפגש יהיה מראש וכל מתאמן יקבל הזמנה במכון 😆ואני חשבתי שיש אחווה טכניונית ובמפגשים כאלה מזמינים את כולם, גם אם חלק מהם מגיעים להתאמן פעם בחודש בשעות הנכונות 😭
זה נראה יותר כאילו מקס פתח קייטנה ולקח את הילדים לאכול 😆
לשם שינוי הפרופיל שלו מדויק(כלומר 21 🙄)יש בזה משהו 😆 בן כמה סיימון בכלל?
21, שזה כמעט כמו מקס אבל הוא קטן ולא רואים שיש לו זיפים כי הוא יושב רחוקיש בזה משהו 😆 בן כמה סיימון בכלל?
אה נכון. דווקא השווארמה שם סבירה + לדעתי (לפחות בפעם האחרונה שאכלתי שם שזה היה די מזמן), הבעיה שזכורה לי זה הכמות.זה נראה כמו השווארמיה (חתולייה) שליד (בצד של חומוס זיו)
נראה לי יש עוד שווארמה אחת בזיו, וזאת שהייתם בה היא הטובה מבין שתיהן. בחונטה יש אחלה אוכל וזה, אבל יוצאים עם קצת יותר נזק לכיסI only asked if ppl wanted to go for shawarma, Max chose the place... probably easier (and btr) to just go to the hunta..
נראה לי יש עוד שווארמה אחת בזיו, וזאת שהייתם בה היא הטובה מבין שתיהן. בחונטה יש אחלה אוכל וזה, אבל יוצאים עם קצת יותר נזק לכיס