הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מתי ישן ואתם ממשיכים להספים לו בלוג.. אני רואה הבעיה פה זה לא במתי 🆘

ואני חשבתי שיש אחווה טכניונית ובמפגשים כאלה מזמינים את כולם, גם אם חלק מהם מגיעים להתאמן פעם בחודש בשעות הנכונות 😭

ואני חשבתי שיש אחווה טכניונית ובמפגשים כאלה מזמינים את כולם, גם אם חלק מהם מגיעים להתאמן פעם בחודש בשעות הנכונות 😭
זה נראה יותר כאילו מקס פתח קייטנה ולקח את הילדים לאכול 😆

פליקס יזם את המפגש בספונטניות..פעם הבאה המפגש יהיה מראש וכל מתאמן יקבל הזמנה במכון 😆

חשבתי על זה שוב ואני לא מתבאס שלא הייתה הזמנה קולקטיבית רק בגלל שאכלתם בחתולייה הזאת

אה רגע איפה אכלתם באמת?
אם אתם אומרים מקדיוויד כל אחד מקבל פלטה מגובה שני מטר על האצבע הקטנה של הרגל

זה נראה כמו השווארמיה (חתולייה) שליד (בצד של חומוס זיו)

I only asked if ppl wanted to go for shawarma, Max chose the place... probably easier (and btr) to just go to the hunta..

זה נראה כמו השווארמיה (חתולייה) שליד (בצד של חומוס זיו)
אה נכון. דווקא השווארמה שם סבירה + לדעתי (לפחות בפעם האחרונה שאכלתי שם שזה היה די מזמן), הבעיה שזכורה לי זה הכמות.
I only asked if ppl wanted to go for shawarma, Max chose the place... probably easier (and btr) to just go to the hunta..
נראה לי יש עוד שווארמה אחת בזיו, וזאת שהייתם בה היא הטובה מבין שתיהן. בחונטה יש אחלה אוכל וזה, אבל יוצאים עם קצת יותר נזק לכיס

וואו אחרי שראיתי את הכתבה בערוץ 10 אני רוצה לקחת גרזן ולהעיף שם חצי מהמצולמים.. לא להאמין כמה שטויות מדברים שם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית