- פותח/ת השרשור
- #2,061
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום.??????שמן במסת שריר התכוונתי 😘
אמאלה מה זה משה שונא אותי אני נתתי גג איזה 3 מוניטין היום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום.??????שמן במסת שריר התכוונתי 😘
🤣יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום.??????
אמאלה מה זה משה שונא אותי אני נתתי גג איזה 3 מוניטין היום.
🥷🤣
זה כלום. תשאל את @Fatty מה זה שנאה ממשה.
תודה בינתיים הכרס לא גדלה לממדים מפלצתיים אז הכל תקין. 🍦
לול.. אני כזה מטומטם נראלי עשיתי תמסה הכי כושלת בעולם..תודה בינתיים הכרס לא גדלה לממדים מפלצתיים אז הכל תקין. 🍦
🥰:RockOn:כוכב זהב 🤘🥰
עליתי מסוף חיטוב בערך 10 קילו בחודשיים.אם אתה עולה מהר מדי ואתה יודע שיש לך "נטייה" כזאת אני ממליץ לך להתחיל לעקוב אחרי כמה שאתה מכניס
אני עשיתי את הטעות הזאת והגעתי ל95 קילו מ73 תוך 5 חודשים. מיותר לציין שהרוב לא היה שריר ושהייתי יכול להתחזק באותה מידה ולעלות הרבה פחות במשקל גוף
פשוט חבל סתם לעלות בשומן ואחרי זה לחטב ולהתקע במשקלים.
לדעתי הקצב הזה ממש מוגזם. תשמע עלית 10קילו בדדליפט ובסקוואט אתה עדין לא ברמה שאתה יכול להרשות לעצמך לאכול כל כך הרבה.עליתי מסוף חיטוב בערך 10 קילו בחודשיים.
נראה לי חודשיים. אולי יותר.
אה?עלית 10קילו בדדליפט ובסקוואט
אה אז טעות שליאה?
עליתי הרבה יותר.
התאמנתי היום ב9 בבוקר. יש לי מתאמן אישי מהמכינה עכשיו שהתחלתי לאמן ביום ראשון ואני עובד איתו עכשיו הרבה על תרגילי הבסיס ועוד כמה שבועות נתחיל SS אז כרגע אני מתאם את האימונים ככה שלשנינו יהיה נוח.
תעשה מסה כמו שעשיתי פעם איזה 2KG בחודש ואז בסוף אתה מתעצל לעשות חיטוב ועושה ניירטלי 😆עליתי מסוף חיטוב בערך 10 קילו בחודשיים.
נראה לי חודשיים. אולי יותר.
בוא בערב 🤬התאמנתי היום ב9 בבוקר. יש לי מתאמן אישי מהמכינה עכשיו שהתחלתי לאמן ביום ראשון ואני עובד איתו עכשיו הרבה על תרגילי הבסיס ועוד כמה שבועות נתחיל SS אז כרגע אני מתאם את האימונים ככה שלשנינו יהיה נוח.