הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני שוקל 82.
מה זה הדבר הזה למה אני עולה כלכך מהר.
נקווה שזה ענבולי.

זה בסדר עחי. הכל הולך לשריר

תודה בינתיים הכרס לא גדלה לממדים מפלצתיים אז הכל תקין. 🍦
לול.. אני כזה מטומטם נראלי עשיתי תמסה הכי כושלת בעולם..
סירסלי עליתי איזה 9 קילו שומן ואולי בלחץ קילו שריר 😆

🥰:RockOn:כוכב זהב 🤘🥰
2013928_224617298_jpg.jpg

אם אתה עולה מהר מדי ואתה יודע שיש לך "נטייה" כזאת אני ממליץ לך להתחיל לעקוב אחרי כמה שאתה מכניס

אני עשיתי את הטעות הזאת והגעתי ל95 קילו מ73 תוך 5 חודשים. מיותר לציין שהרוב לא היה שריר ושהייתי יכול להתחזק באותה מידה ולעלות הרבה פחות במשקל גוף

פשוט חבל סתם לעלות בשומן ואחרי זה לחטב ולהתקע במשקלים.

אם אתה עולה מהר מדי ואתה יודע שיש לך "נטייה" כזאת אני ממליץ לך להתחיל לעקוב אחרי כמה שאתה מכניס

אני עשיתי את הטעות הזאת והגעתי ל95 קילו מ73 תוך 5 חודשים. מיותר לציין שהרוב לא היה שריר ושהייתי יכול להתחזק באותה מידה ולעלות הרבה פחות במשקל גוף

פשוט חבל סתם לעלות בשומן ואחרי זה לחטב ולהתקע במשקלים.
עליתי מסוף חיטוב בערך 10 קילו בחודשיים.
נראה לי חודשיים. אולי יותר.

לדעתי הקצב הזה ממש מוגזם. תשמע עלית 10קילו בדדליפט ובסקוואט אתה עדין לא ברמה שאתה יכול להרשות לעצמך לאכול כל כך הרבה.

פשוט קח בחשבון שאחרי המסה הזאת יבוא חיטוב, וכלל שתעלה פחות מבוקר החיטוב יתחיל מוקדם יותר ואתה תתקדם הרבה פחות מהר (אם בכלל תתקדם)

אה אז טעות שלי

פשוט ראיתי בתחילת הלוג 135 ובעדכון האחרון 145.
לא התחלתי לעדכן את הלוג מתחילת המסה.
@Tank אל תיקח ללב.
אתה מגיע היום בערב? 🤯

לא התחלתי לעדכן את הלוג מתחילת המסה.
@Tank אל תיקח ללב.
אתה מגיע היום בערב? 🤯
התאמנתי היום ב9 בבוקר. יש לי מתאמן אישי מהמכינה עכשיו שהתחלתי לאמן ביום ראשון ואני עובד איתו עכשיו הרבה על תרגילי הבסיס ועוד כמה שבועות נתחיל SS אז כרגע אני מתאם את האימונים ככה שלשנינו יהיה נוח.

תעשה מסה כמו שעשיתי פעם איזה 2KG בחודש ואז בסוף אתה מתעצל לעשות חיטוב ועושה ניירטלי 😆

התאמנתי היום ב9 בבוקר. יש לי מתאמן אישי מהמכינה עכשיו שהתחלתי לאמן ביום ראשון ואני עובד איתו עכשיו הרבה על תרגילי הבסיס ועוד כמה שבועות נתחיל SS אז כרגע אני מתאם את האימונים ככה שלשנינו יהיה נוח.
בוא בערב 🤬

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית