עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Don't forget that the people in the gym are mostly students so the IQ is above the average, this giving the chance that they will more likely not believe in a sadistic basterd in the sky.I find it strange that the vast majority of the country r not atheist, yet for some reason everyone here r lol
מה שנכון נכון.Don't forget that the people in the gym are mostly students so the IQ is above the average, this giving the chance that they will more likely not believe in a sadistic basterd in the sky.
Dont forget that you are not one of this people 😃מה שנכון נכון.
טוב שהזכרת לי שאני לא סטודנט פשוט שכחתי.Dont forget that you are not one of this people 😃
Above avg in IQטוב שהזכרת לי שאני לא סטודנט פשוט שכחתי.
אם הוא היה AVOVE AVG IN IQ הוא היה מבין את זה 😃Above avg in IQ
It used to be 100/10, so 118/18 is actually quite an improvement lol18 עדכוני לוג לעומת 118 עמודים ב"דיון ללוג"..אפשר באמת לומר שזה לוג חפירות חחחח
🥰18 עדכוני לוג לעומת 118 עמודים ב"דיון ללוג"..אפשר באמת לומר שזה לוג חפירות חחחח
האם מצדיק מים מהמאסטר?18 עדכוני לוג לעומת 118 עמודים ב"דיון ללוג"..אפשר באמת לומר שזה לוג חפירות חחחח
אני מרגיש מת מהאימון לא יודע למה.
Bench Press-75X3 75X3 75X3 75X3 בכולם היה ניסיון לעשות חזרה רביעית לא הלך. 🫤 בכ"מ סט אחד יותר מיום שישי.. 😁 (נקווה שה77.5 ביום שישי יעלה.. 😇)
Squat-85X5 85X5 85X5 תאמת הרגיש מעולה ואני בטוח שהעקבים לא עלו בכלל. אימון הבא עולים!! 😄
בייספס דאמבלים עם יבגני מול המראה 😍- 100000 חזרות 3 סטים 16KG
יד אחורית עם חבל במכונה-41X??X3
להסתכל באופק אל עבר אלון עושה אירובי- 30 שניות. 🙄
זהו תאמת. אימון...
העקבים עולים או המשקלים?Squat-85X5 85X5 85X5 תאמת הרגיש מעולה ואני בטוח שהעקבים לא עלו בכלל. אימון הבא עולים!! 😄
המשקלים 😡העקבים עולים או המשקלים?
העקבים עולים או המשקלים?
לדעתי אתה מקבל יותר מדי מוניטין אז אני מנסה קצת להוריד מזה לפני שאתה עוקף אותי.@Tank עושה לייקים לתגובות בלוג אבל לא עושה לי לייק/מוניטין לעדכון.
חכה חכה אתה חוזר לאימונים לא רואה ממני מוניטין אחד. 👹
קנאי1לדעתי אתה מקבל יותר מדי מוניטין אז אני מנסה קצת להוריד מזה לפני שאתה עוקף אותי.
לדעתי אתה מקבל יותר מדי מוניטין אז אני מנסה קצת להוריד מזה לפני שאתה עוקף אותי.