הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לבקשת הקהל התבקשתי לכתוב בקצרה את התהליך שגרם לגירוש האדיוט:
התחלתי לדבר איתו סתם בלוג שלו על התוכנית שלו.
אחריי זה הוא פתח משתמש חדש בטענה כי הקודם דפוק לו ותוקע את המחשב.
לאחר מכן הוא החליט שאם הוא יגיב תגובה "בעבעבעב" אצלי בלוג אני אצחק או משהו.
שאלתי את כוונתו בתגובה התשובה הייתה: "שתדע שאני פה." לאחר מכן באו עוד כמה תגובות מפגר והוא פשוט התחיל לקלל ולהספים עם עצמו. אמרתי לעצמי טוב דיי ופרגנתי לו בשלילי על התגובה עם הקללות כי בקשתי ממנו בפרוש להפסיק והוא המשיך.
על הדרך אלון גם נתן לניגן שלילי על אותה התגובה והמפגר החליט להתנקם בנו בשלילי חזרה. למרות שלא עשיתי כלום.
2 מילים למשה כמו שראיתם השעו אותו בקלות
מה הוא אמר?
מה פספסתי?

מה הוא אמר?
מה פספסתי?
זה לא היה מספיק מפורט?
לא זוכר הוא התחיל לקלל ולכתוב מלא שטויות אני כבר לא זוכר אולי אלון או יבגני זוכרים.
בכ"מ טוב שהעיפו אותו האינטיליגנציה שלך ושל חברים שלך אולי תפסיק ליפול.

זה לא היה מספיק מפורט?
לא זוכר הוא התחיל לקלל ולכתוב מלא שטויות אני כבר לא זוכר אולי אלון או יבגני זוכרים.
בכ"מ טוב שהעיפו אותו האינטיליגנציה שלך ושל חברים שלך אולי תפסיק ליפול.
הרג אותי כשאמרת למשה תודה שהוא ניקה את הלוג שלך

אה,נראה לי אני יודע מי אילו , הבחור נראה כמו תחת שלי (רוסי עם משקפיים ושיניים עקומות ) ואת הבחורה הייתי מביא בה . טוב , פעם הבאה שהם מתאמנים אני יודע למי לעשות צרות .

אה,נראה לי אני יודע מי אילו , הבחור נראה כמו תחת שלי (רוסי עם משקפיים ושיניים עקומות ) ואת הבחורה הייתי מביא בה . טוב , פעם הבאה שהם מתאמנים אני יודע למי לעשות צרות .
. Well Done

ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח גדול הקטע עם ניגן

ללא ספק ייזכר פה להרבה זמן בפורום

ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח גדול הקטע עם ניגן
תודה תודה עושה את עבודתי בתור מנקה טרולים ומניאייקים. 🥰
יאיי קיבלתי את החיבור בחזרה והוא אמר לי שזה חיבור ברמה גבוהה ואין כמעט מה לשפר 😄

הוא נכנס לעבוד איתי בדדליפט,באתי לעשות לו קטע אבל הוא דווקא היה ממש נחמד (כנראה זה בגלל שהוא היה בלי האישה או משהו,זה ידוע שהם גורמות לנו לעשות דברים שאנחנו לא באמת רוצים לעשות אותם) . התחלנו לדבר פה ושם ,החמיא לי על הקפים שלי ,איך אפשר לשנוא אחרי זה את הבנאדם ??
מפה לשם דיברנו מלא חח .

אפשר תקציר ל120:drOfzb0GcH:😱 עמודים ?

למה? 😭😭😭😭
אני צריך אותך לPR וסרטון בשלישי הזה.

😍
WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...

@incin
I went to the crossfit place today and the coach that day (maybe all days idk) was some women in her 30s relatively short (~160 or under), weighed maybe 55kg and was Russian and had somewhat poor Hebrew.
Any idea if she is one of the good ones? seemed fine, at least for a beginner like me. (She was PCing pretty easily 80kg when I came in)

WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...
כוסהומו נו מה אני היה לבד????????
כולם מבריזנים הומואים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית