- פותח/ת השרשור
- #2,381
אתה אף פעם לא עייף לבאן 😄עייף? עייף יש רק בלחם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אף פעם לא עייף לבאן 😄עייף? עייף יש רק בלחם.
מה הוא אמר?לבקשת הקהל התבקשתי לכתוב בקצרה את התהליך שגרם לגירוש האדיוט:
התחלתי לדבר איתו סתם בלוג שלו על התוכנית שלו.
אחריי זה הוא פתח משתמש חדש בטענה כי הקודם דפוק לו ותוקע את המחשב.
לאחר מכן הוא החליט שאם הוא יגיב תגובה "בעבעבעב" אצלי בלוג אני אצחק או משהו.
שאלתי את כוונתו בתגובה התשובה הייתה: "שתדע שאני פה." לאחר מכן באו עוד כמה תגובות מפגר והוא פשוט התחיל לקלל ולהספים עם עצמו. אמרתי לעצמי טוב דיי ופרגנתי לו בשלילי על התגובה עם הקללות כי בקשתי ממנו בפרוש להפסיק והוא המשיך.
על הדרך אלון גם נתן לניגן שלילי על אותה התגובה והמפגר החליט להתנקם בנו בשלילי חזרה. למרות שלא עשיתי כלום.
2 מילים למשה כמו שראיתם השעו אותו בקלות
זה לא היה מספיק מפורט?מה הוא אמר?
מה פספסתי?
הרג אותי כשאמרת למשה תודה שהוא ניקה את הלוג שלךזה לא היה מספיק מפורט?
לא זוכר הוא התחיל לקלל ולכתוב מלא שטויות אני כבר לא זוכר אולי אלון או יבגני זוכרים.
בכ"מ טוב שהעיפו אותו האינטיליגנציה שלך ושל חברים שלך אולי תפסיק ליפול.
. Well Doneאה,נראה לי אני יודע מי אילו , הבחור נראה כמו תחת שלי (רוסי עם משקפיים ושיניים עקומות ) ואת הבחורה הייתי מביא בה . טוב , פעם הבאה שהם מתאמנים אני יודע למי לעשות צרות .
*עוקבת*
תודה 🤭עוקב ! חחחח 120 עמודים ל19 עדכונים זה יפה
תודה תודה עושה את עבודתי בתור מנקה טרולים ומניאייקים. 🥰ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח גדול הקטע עם ניגן
. Well Done
איך בדיוק. 😣הסתחבקתי עם הבנאדם בטעות 🙁
ובקשר למה זה?
למה? 😭😭😭😭...And I won't come on Tuesdays anymore.☝️
😍
WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...למה? 😭😭😭😭
אני צריך אותך לPR וסרטון בשלישי הזה.
😍
כוסהומו נו מה אני היה לבד????????WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...