הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
טוב עכשיו תקבלו ממני שקט לשבוע אז אני שם שיר 😛

גם אני וגם תמרה נהיה מחר בשעה הרגילה 😃

את זה אתה אוהב?

אני אומר שאני לא אוהב Rap Rock ואתה שולח עוד שיר של זה?
Mind=Blown
טוב בואו ניגש לבעיה האמיתית אני יושב עוד שניה בתוך המאוורר אני בבוקסר אכלתי 3 ארטיקים ועדיין חם לי.😵
מי קונה לי כרטיס טיסה לסיביר?

WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...

@incin
I went to the crossfit place today and the coach that day (maybe all days idk) was some women in her 30s relatively short (~160 or under), weighed maybe 55kg and was Russian and had somewhat poor Hebrew.
Any idea if she is one of the good ones? seemed fine, at least for a beginner like me. (She was PCing pretty easily 80kg when I came in)

כן, היא אמורה להיות ממש טובה - ייצגה את ישראל בכמה אליפויות עולם, אני הייתי מקשיב לה.

WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...

@incin
I went to the crossfit place today and the coach that day (maybe all days idk) was some women in her 30s relatively short (~160 or under), weighed maybe 55kg and was Russian and had somewhat poor Hebrew.
Any idea if she is one of the good ones? seemed fine, at least for a beginner like me. (She was PCing pretty easily 80kg when I came in)
מה אתה הולך ללמוד WL? איפה המכון קרוספיט הזה?
גם תמרה זה אפשרות, צריך למצוא מישהו שיעצבן אותה, יתווכח על הכלוב או יפיל לה את המגנזיום, והיא תכפכף אותך יותר חזק מכולנו 😆

גם תמרה זה אפשרות, צריך למצוא מישהו שיעצבן אותה, יתווכח על הכלוב או יפיל לה את המגנזיום, והיא תכפכף אותך יותר חזק מכולנו 😆
עכשיו אני אפחד ממנה 😭
דפדפתי סתם בעמודים אחורה בישביל לצחוק.
פתאום רואה הודעה מ23/7 :
כן, אני יכול לערוך את הפרטים של כל המשתמשים, אבל באותה מידה אני יכול להוריד 8477 נקודות 😃
עכשיו ה18/8 וקפצתי כמעט 10K. אני בשוק. 😱
ו @incin אין צורך להזכיר לי שגם את זה אתה יכול למחוק. 😭

ספאמר איכותי אתה 😛
אבל עכשיו מקס הפסיק למנטן אותך אז זה יעלה יותר לאט 😆
נקווה מחר לפצצת מוניטין. 😇
וצריך להתחיל לקחת את הפצוע לאימונים משעמם בלי הדובון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית