מדבר הטרולמעוניין בבאן?
נו תביא קישור לאשכולבפרטי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדבר הטרולמעוניין בבאן?
נו תביא קישור לאשכולבפרטי.
קישור לשיחה הפרטית שלנו?נו תביא קישור לאשכול
טרול על* אני מבקש.מדבר הטרול
ספאמר על אני מבקש.
חשבתי הטרלתקישור לשיחה הפרטית שלנו?
אני לא עד כדי כך נחות.חשבתי הטרלת
JUST Dont
יאי 😁גם אני וגם תמרה נהיה מחר בשעה הרגילה 😃
את זה אתה אוהב?אף לא אהבתי Rap Rock..
ואני הקאתי קצת בפה כששמעתי מה שאלון שלח אבל הוא עוזב לשבוע לחו"ל אז מותר לו. 😃
את זה אתה אוהב?
גם אני וגם תמרה נהיה מחר בשעה הרגילה 😃
הנה יש מי שיתן לך כאפותיאי 😁
תמרה ? לולהנה יש מי שיתן לך כאפות
WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...
@incin
I went to the crossfit place today and the coach that day (maybe all days idk) was some women in her 30s relatively short (~160 or under), weighed maybe 55kg and was Russian and had somewhat poor Hebrew.
Any idea if she is one of the good ones? seemed fine, at least for a beginner like me. (She was PCing pretty easily 80kg when I came in)
מה אתה הולך ללמוד WL? איפה המכון קרוספיט הזה?WL on Monday and Wednesday, "PL" on Sunday and Thursday, can't also do Tuesday, I'll get overtrained, might get even like this...
@incin
I went to the crossfit place today and the coach that day (maybe all days idk) was some women in her 30s relatively short (~160 or under), weighed maybe 55kg and was Russian and had somewhat poor Hebrew.
Any idea if she is one of the good ones? seemed fine, at least for a beginner like me. (She was PCing pretty easily 80kg when I came in)
גם תמרה זה אפשרות, צריך למצוא מישהו שיעצבן אותה, יתווכח על הכלוב או יפיל לה את המגנזיום, והיא תכפכף אותך יותר חזק מכולנו 😆תמרה ? לול
עכשיו אני אפחד ממנה 😭גם תמרה זה אפשרות, צריך למצוא מישהו שיעצבן אותה, יתווכח על הכלוב או יפיל לה את המגנזיום, והיא תכפכף אותך יותר חזק מכולנו 😆
עכשיו ה18/8 וקפצתי כמעט 10K. אני בשוק. 😱כן, אני יכול לערוך את הפרטים של כל המשתמשים, אבל באותה מידה אני יכול להוריד 8477 נקודות 😃
ספאמר איכותי אתה 😛עכשיו ה18/8 וקפצתי כמעט 10K. אני בשוק. 😱
נקווה מחר לפצצת מוניטין. 😇ספאמר איכותי אתה 😛
אבל עכשיו מקס הפסיק למנטן אותך אז זה יעלה יותר לאט 😆
מה אתה הולך ללמוד WL? איפה המכון קרוספיט הזה?