לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
@incin
אם אני זוכר נכון (יש מצב שהתבלבלתי וזה היה מישהו אחר אז מתנצל על ה15 שניות שאבזבז מחייך) המלצתי למישהו במכון לעשות דד ליפט עם רצועות אחיזה פעם אחת והתנגדת לזה בתוקף. מה דעתך על מה שריפטו אומר על זה?
For those not intending to deadlift at a meet, straps may be a logical choice for the heavy
sets, since using one supine hand and one prone hand produces asymmetrical stress on the
shoulders, can cause or aggravate biceps tendon problems on the supine side in some people, and
has a tendency to push the bar forward of the mid-foot on the supine side due to bicep tensio

@Savo אשמח לשמוע גם את דעתך 😃

אני לא אומר לך שלום יותר 😛
אני חושב שזה היה בשיחה עם איזה בילדר ויצא לי לפני זה להתקל הסרטון שטען שבילדרים שעובדים בנפח גבוה ירוויחו יותר מעבודה ברצועות

האמת שלדעתי יש הגיון מסויים במה שריפטו אומר. אם הבנתי נכון הוא אומר רק בסטים הכבדים לשים רצועות, כלומר כל עוד אפשר להחזיק באחיזה רגילה/הוק גריפ לא להשתמש ברצועות. ככה יוצא שאתה גם מחזק את האחיזה וגם לא מסתכן בעבודה א-סימטרית.

גם קאנדיטו אומר את זה,בגלל הסיכון לקריעת בייספס.הוא מציע גם רצועות,או ללמוד הוק גריפ שזה פתרון יותר נחמד לדעתי.הסיכון די אמיתי,עניין של סטאטיסטיקה 😃

@incin
אם אני זוכר נכון (יש מצב שהתבלבלתי וזה היה מישהו אחר אז מתנצל על ה15 שניות שאבזבז מחייך) המלצתי למישהו במכון לעשות דד ליפט עם רצועות אחיזה פעם אחת והתנגדת לזה בתוקף. מה דעתך על מה שריפטו אומר על זה?

@Savo אשמח לשמוע גם את דעתך 😃
If u r a BB, I don't c a reason to NOT use straps, even on mediocre sets, what does it matter? He is anyways going to do wrist curls later, I'm fairly certain ud get bigger forearms by doing wrist curls than deadlifts anyways.. He will have a weak grip, but to him.. does it rlly mtr?
This is the first time I've heard that the mixed grip can ACTUALLY cause any significant muscle asymmetry and wonder if thats Rip talking some good old bioscience..
Someone looking to build strength should never use straps unless it's in something like clean pulls or snatches...

האמת שלדעתי יש הגיון מסויים במה שריפטו אומר. אם הבנתי נכון הוא אומר רק בסטים הכבדים לשים רצועות, כלומר כל עוד אפשר להחזיק באחיזה רגילה/הוק גריפ לא להשתמש ברצועות. ככה יוצא שאתה גם מחזק את האחיזה וגם לא מסתכן בעבודה א-סימטרית.
הוא לא דיבר בכלל על הוק גריפ אבל כל השאר נכון מאוד וזה בדיוק מה שהוא אמר!
If u r a BB, I don't c a reason to NOT use straps, even on mediocre sets, what does it matter? He is anyways going to do wrist curls later, I'm fairly certain ud get bigger forearms by doing wrist curls than deadlifts anyways.. He will have a weak grip, but to him.. does it rlly mtr?
This is the first time I've heard that the mixed grip can ACTUALLY cause any significant muscle asymmetry and wonder if thats Rip talking some good old bioscience..
Someone looking to build strength should never use straps unless it's in something like clean pulls or snatches...
צודק, בכל מקרה אחכה לתגובה של דודי לשמוע את דעתו וגם אשמח לדעת מה הוא חושב על מה שאתה טוען כBROSCIENCE.

גם קאנדיטו אומר את זה,בגלל הסיכון לקריעת בייספס.הוא מציע גם רצועות,או ללמוד הוק גריפ שזה פתרון יותר נחמד לדעתי.הסיכון די אמיתי,עניין של סטאטיסטיקה 😃
Isn't this BS? Biceps tear seems impossible if u r conscious as to what u r doing... There is 0 reason for a mixed grip or even double underhand to be more dangerous on the biceps than a overhand grip as long as u let ur hands hang like.. as @incin says, ropes... Then ur biceps isn't flexed (other than for balance issues)... Pretty sure if u know what u r doing, ur biceps shouldn't b hurt by it.. But maybe I'm wrong...

Either way.. this is all just advice..
Do wtv... @berdan

צודק, בכל מקרה אחכה לתגובה של דודי לשמוע את דעתו וגם אשמח לדעת מה הוא חושב על מה שאתה טוען כBROSCIENCE.
Maybe there could become some muscle imbalance if the lifter doesn't do any shoulder or scapula work, but if he does, I'm inclined to believe it's bro science untill someone shows me otherwise...

וואו מה הולך פה אתם מדברים על דברים אמיתיים כמו אימונים בלוג שלי? ממתי זה קרה? 🤯

אז מקומך לא בלוג של מתיתיהו 😆
I'm fairly certain ud get bigger forearms by doing wrist curls than deadlifts anyways
אמממ לא יודע, אצלי נגיד האמות גודלות בלי שום WRIST CURLS (כמו כנראה לכל מי שעושה דדליפט כבד), אז למה לבזבז זמן על עוד תרגיל כשאפשר לעבוד על השרירים האלה בדדליפט (נגיד בסטים שאתה יכול להחזיק באחיזה רגילה).
BROSCIENCE התכוונת כן?
האמת אני שמעתי על הקטע הזה אבל אף פעם לא ראיתי ליפטר שבולט אצלו איזה חוסר פרופורציה בין צד שמאל וימין, אם יש חוסר איזון בעבודה על השרירים זה אמור להיות גם נראה חיצונית. מצד שני שומעים פה ושם על בייספס שנקרע אצל מישהו בדדליפט.

Tho maybe I'm wrong about the biceps thing, maybe there is more pressure on it in a supinates position even with a straight elbow, but if it is, I'd b very keen on seeing a study on it..

כן הוק גריפ זה תוספת שלי (ושל קנדיטו מסתבר) כי ככה אפשר להרים עוד יותר בלי עזרה של רצועות.

אז מקומך לא בלוג של מתיתיהו 😆

אמממ לא יודע, אצלי נגיד האמות גודלות בלי שום WRIST CURLS (כמו כנראה לכל מי שעושה דדליפט כבד), אז למה לבזבז זמן על עוד תרגיל כשאפשר לעבוד על השרירים האלה בדדליפט (נגיד בסטים שאתה יכול להחזיק באחיזה רגילה).

BROSCIENCE התכוונת כן?
האמת אני שמעתי על הקטע הזה אבל אף פעם לא ראיתי ליפטר שבולט אצלו איזה חוסר פרופורציה בין צד שמאל וימין, אם יש חוסר איזון בעבודה על השרירים זה אמור להיות גם נראה חיצונית. מצד שני שומעים פה ושם על בייספס שנקרע אצל מישהו בדדליפט.
The point was that the guy would probably anyways be doing wrist curls for forearm size, not that DL wouldn't make ur forearms grow.. I have a 180kg deadlift, have u seen how huge my forearms r? (Jk... 😭)z

I've also heard about the assymetry thing, but haven't actually seen any study on it. The biceps tear I can totally c as legit if u bend ur arms in the deadlift, something I've seen many ppl do..

Isn't this BS? Biceps tear seems impossible if u r conscious as to what u r doing... There is 0 reason for a mixed grip or even double underhand to be more dangerous on the biceps than a overhand grip as long as u let ur hands hang like.. as @incin says, ropes... Then ur biceps isn't flexed (other than for balance issues)... Pretty sure if u know what u r doing, ur biceps shouldn't b hurt by it.. But maybe I'm wrong...

Either way.. this is all just advice..
Do wtv... @berdan

Maybe there could become some muscle imbalance if the lifter doesn't do any shoulder or scapula work, but if he does, I'm inclined to believe it's bro science untill someone shows me otherwise...

I've also heard about the assymetry thing, but haven't actually seen any study on it
אני לא חושב שעשו מחקר על חוסר פרופורציה שנוצר מדדליפט. אבל כמו שאמרתי למעלה, פשוט תסתכל על תמונות של ליפטרים (רצוי לא ממש שמנים שתראה את השרירים שלהם) ותראה אם יש חוסר סימטריה ממש בולט לעין.

אני יודע שאתה גם ככה כל היום מסתכל על תמונות שלהם אז עכשיו גם תסתכל בעין בוחנת 😛

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית