הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני לא חושב שעשו מחקר על חוסר פרופורציה שנוצר מדדליפט. אבל כמו שאמרתי למעלה, פשוט תסתכל על תמונות של ליפטרים (רצוי לא ממש שמנים שתראה את השרירים שלהם) ותראה אם יש חוסר סימטריה ממש בולט לעין.

אני יודע שאתה גם ככה כל היום מסתכל על תמונות שלהם אז עכשיו גם תסתכל בעין בוחנת 😛
Haha, ya, considering how often I look at those pics, I'm surprised my forearms rnt bigger! Forruantely for me, the myth about becoming blind seems to be false

פאק!! אשכרה רואים את הבייספס מתקפל למעלה
Lmfao, can't help but find that funny, now next time show me a side shot where they have their elbows straight, then ull have me convinced..
הידיים שלהם יהיו ישרות, כי במשקל כזה אין מצב שבאמת תצליח לכופף את המרפק, מספיק שרק תנסה והבייספס ייקרע לפני שהיד תתכופף.

פאק!! אשכרה רואים את הבייספס מתקפל למעלה

הידיים שלהם יהיו ישרות, כי במשקל כזה אין מצב שבאמת תצליח לכופף את המרפק, מספיק שרק תנסה והבייספס ייקרע לפני שהיד תתכופף.
According to the comments they had bent arms and started lifting with upper body causing a shift of weight dist... And idk how true it is that u can't bend ur arm a little... It doesn't have to be u actively doing a curl, but rather a certain positioning of ur body..
But I study math, I'm not rlly in touch with reality, so don't trust me when I talk about reality

upload_2015-8-20_1-32-42.jpeg

index-4.jpg

@Savo הנה דן גרין ו KK, אני לא רואה איזה חוסר איזון

According to the comments they had bent arms and started lifting with upper body causing a shift of weight dist... And idk how true it is that u can't bend ur arm a little... It doesn't have to be u actively doing a curl, but rather a certain positioning of ur body..
But I study math, I'm not rlly in touch with reality, so don't trust me when I talk about reality

הרבה חברה עם התותחים הגדולים מאבדים מהגמישות בידיים בגלל סיבים נוספים (כמו שאתה רואה חברה עם ידיים גדולות שהולכים ,והידיים שלהם מעין "מקופלות" קצת) . במצב כזה יש לך סיבים יותר קצרים ואתה מאבד מאט מהדמישות . במצב כזה משיכת דדליפט פשוט קוראת לך את הבייספס מהמקום ,כי במשקל גדול הידיים שלך מתיישרות, ואם אין לך מספיק גמישות בבייספס ,אתה תקרע אותו.

הרבה חברה עם התותחים הגדולים מאבדים מהגמישות בידיים בגלל סיבים נוספים (כמו שאתה רואה חברה עם ידיים גדולות שהולכים ,והידיים שלהם מעין "מקופלות" קצת) . במצב כזה יש לך סיבים יותר קצרים ואתה מאבד מאט מהדמישות . במצב כזה משיכת דדליפט פשוט קוראת לך את הבייספס מהמקום ,כי במשקל גדול הידיים שלך מתיישרות, ואם אין לך מספיק גמישות בבייספס ,אתה תקרע אותו.
That's a reasonable argumen. But that means a normal person, who isn't Magnusson and should have enuff mobility shouldn't have any reason not to pull mixed.

דווקא אני לא חושב שבמקרים הנ"ל זו הבעיה, כי זה אנשים שעושים דדליפט שנים, אז סביר להניח שהיד שלהם רגילה להיות ישרה ומתוחה בדדליפט.

לא משנה חשבתי כתבת 3 פלטות :(

גם הבייספס של מגנוסון די ענקי הייתי אומר אבל כאן הוא מושך 1015 פאונד (461 קילו) בלי לקרוע שום בייספס

גם הבייספס של מגנוסון די ענקי הייתי אומר אבל כאן הוא מושך 1015 פאונד (461 קילו) בלי לקרוע שום בייספס

Lol, and taking steroids shouldn't necessarily kill u, zyzz still most likely died due to them..

דווקא אני לא חושב שבמקרים הנ"ל זו הבעיה, כי זה אנשים שעושים דדליפט שנים, אז סביר להניח שהיד שלהם רגילה להיות ישרה ומתוחה בדדליפט.

נכון,בגלל זה אתה לא רואה אנשים קורעים את הבייספסים שלהם על ימין ועל שמאל . לא אמרתי בשום מקום שזה בהכרח יקרה .
אבל בכל מקרה,בדדליפט במשקל גדול הסיכון קיים,בעיקר על היד ה"מסופנת" בה אתה מותח את הבייספס הרבה יותר .הכל עניין של סטטיסטיקה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית