הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חח שינו את המוניטין בגלל כל המוניטין שמתי מקבל מספאם

62545877.jpg

אבל זה ספאם איכותי אם הוא מקבל מוניטין... 🙁
שנינו קיבלנו מוניטין שלא הגיע לנו לקבל ושנינו איבדנו כוכבים על זה ואני מאוד שמח שסוף סוף טיפלו בזה. יש פה כמה חברה שלא אציין את שמם שלא יודעים שכשהם מחלקים יותר מדי לייקים/מוניטין זה הורס את הבאלאנס בפורום וצריך לשמור את זה רק על הודעות שבאמת הגיע להן. מהיום אני לא מחלק יותר לייקים/מוניטין על שום דבר מעבר לתשובות יפות שאנשים נתנו בפורום אימונים/תזונה. עדכוני לוג לא נועדו לקבל מוניטין, גם PRים לא. זאת לא המטרה וזה לא משקף את הידע שלך בתחום.

שנינו קיבלנו מוניטין שלא הגיע לנו לקבל ושנינו איבדנו כוכבים על זה
שלושתינו אם כבר 😃 ועוד אנשים... אבל אל דאגה, הכוכבים ירדו אבל הנקודות נשארו, כנראה שפשוט כל כוכב שווה יותר נקודות עכשיו...
לגבי זה אני לא כל כך מסכים. תראה בפורום PL/WL, מאז ומתמיד כל פוסט של PR במשהו מקבל מלא מוניטין, אם זה במשקל רציני אז עוד יותר. למה לא..
אה ועוד משהו, קחו את זה בפרופורציה. כוכבי זהב, כסף והכל זה אחלה אבל לא צריך להתרגש יותר מדי מהנושא

עדכוני לוג לא נועדו לקבל מוניטין, גם PRים לא.
לדעתי כן.
ואני לא רואה פה אנשים עם מוניטין גבוהה בפורום שאין להם מושג או שניים על מה הם מדברים.
זה לא שיש פה אנשים עם 30K מוניטין עם ידע של FXP. ובאותה המידה יש פה גם אנשים עם ידע רב אבל רק עם איזה 5K. אז מה הקטע ששינו את זה?
אין לי מושג.

ואני לא רואה פה אנשים עם מוניטין גבוהה בפורום שאין להם מושג או שניים על מה הם מדברים.
סתכל במראה 😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛

אתה רואה, למשל זו הודעה שהייתי מקבל עליה מוניטין מכמה אנשים שיחשבו שזה שנון ומצחיק למרות שזה סתם ספאם, ועכשיו אני לא אקבל כי צריך לשמור את המוניטין 😄

סתכל במראה 😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛
קורע. הבעיה שזה לא נכון. אני לא הולך למחלק לאנשים פה עצות לעשות abcd. ואני כמעט אף פעם לא נותן עצות שגויות.
לכן עוד פעם. לא רואה שום סיבה לשינוי. גם אם יש פה כמה אנשים עם מוניטין גבוה בגלל ספאם הם יודעים לשמור על הפה שלהם ולא להגיד דברים מטעים ולא נכונים.

קורע. הבעיה שזה לא נכון. אני לא הולך למחלק לאנשים פה עצות לעשות abcd. ואני כמעט אף פעם לא נותן עצות שגויות.
לכן עוד פעם. לא רואה שום סיבה לשינוי. גם אם יש פה כמה אנשים עם מוניטין גבוה בגלל ספאם הם יודעים לשמור על הפה שלהם ולא להגיד דברים מטעים ולא נכונים.
טוב חשבתי שהסמיילים יבהירו שזה נאמר לעצבן אותך...
בכל מקרה כמו שכתבתי למעלה, קח את זה בפרופורציה. לא צריך לבכות ולחתוך ורידים.

לא חותך חלילה. רק מציין את זה שהשינוי הזה לא באמת יביא לשינוי/המצב לפני זה היה סבבה גם כן.
תשמע, למערכת המוניטין היה ואנחנו רוצים להאמין שעדיין יש תפקיד במערכת הפורום והיא לדעת להבדיל בין משתמשים 'רגילים' לבין כאלו שתורמים,עוזרים ומפגינים ידע (וגם רצון לעזור) לשאר המשתמשים.

ברגע שמוניטין מתחיל להיות מחולק באופן גורף עבור תגובות של ספאם\הטרלות\עדכוני לוג וכו'.. זה מאבד מהמשמעות.
ואני לא אומר את זה ספציפית אליך.. גם יוג'ין קיבל כאלה מוניטינים וגם אני אפילו.

אבל צריך לשנות את זה 😃

תשמע, למערכת המוניטין היה ואנחנו רוצים להאמין שעדיין יש תפקיד במערכת הפורום והיא לדעת להבדיל בין משתמשים 'רגילים' לבין כאלו שתורמים,עוזרים ומפגינים ידע (וגם רצון לעזור) לשאר המשתמשים.

ברגע שמוניטין מתחיל להיות מחולק באופן גורף עבור תגובות של ספאם\הטרלות\עדכוני לוג וכו'.. זה מאבד מהמשמעות.
ואני לא אומר את זה ספציפית אליך.. גם יוג'ין קיבל כאלה מוניטינים וגם אני אפילו.

אבל צריך לשנות את זה 😃
אם אתה חושב שאנשים יפסיקו להטריל ולקבל על זה מוניטין אתה טועה טעות מרה.
משתמשים 'רגילים' לבין כאלו שתורמים
אם זה מה שאתה רוצה אתה צריך למנטן את האלו שעוזרים ומבינים אבל יש להם בקושי 5K. לעשות את ההפך ולהוריד את הכמות מוניטין שהם גם ככה לא מקבלים לא עוזרת.

אם אתה חושב שאנשים יפסיקו להטריל ולקבל על זה מוניטין אתה טועה טעות מרה.
לא באותה מידה שהייתה עד כה.
ובכלל, אנשים נטו להטריל בגלל שהיו מקבלים על זה הרבה מוניטין.
מעתה זה ייספק, אתה לא תרצה "לבזבז" מוניטין על הטרלות.

לעזאזל דפקו אותי בקורס קיץ עם מוגבלים

יש הבדל בין לא לחלק עצות לעשות abcd ולומר דברים מטעים לבין להיות "בעל ידע", אתה לא חושב?

אנשים נטו להטריל בגלל שהיו מקבלים על זה הרבה מוניטין.
אנשים נוטים להטריל בגלל שזה מצחיק וזה נותן אווירה טובה לפורום.(במידה מסויימת)
ואנשים לא יפסיקו להטריל אם הם לא יקבלו מוניטין. גם הרבה לייקים נותנים מוטיבציה.
או שגם את זה אתם הולכים להגביל?

אם זה מה שאתה רוצה אתה צריך למנטן את האלו שעוזרים ומבינים אבל יש להם בקושי 5K. לעשות את ההפך ולהוריד את הכמות מוניטין שהם גם ככה לא מקבלים לא עוזרת.
זאת לא הדעה האישית שלי, זה כתוב בנהלי הפורום.
"משתמש עם מוניטין רב, כנראה תרם רבות לפורום וכתב תגובות לעניין"

@White Walker שמת לב שאין שום תועלת בהגבלה של המוניטין (מותר להביא מוניטין רק אחרי שהבאתי מוניטין ל3 אנשים אחרים) כשלייקים מביאים מוניטין גם כן ואפשר לחלק אותם ללא הגבלה? לא מבין את ההגיון בפורום הזה של להגביל מוניטין כשיש אפשרות לחלק לייקים ככל יכולתך בלי לעשות חשבון בזמן שהם מביאים הרבה מוניטין גם כן.
אם כבר בא לכם לעשות שינוי תגרמו לכך שלייקים לא יביאו נקודות מוניטין, או שתבטלו אותם לגמרי, או שתתנו הגבלה ל3 לייקים ביום או משהו. אחרת כל ההגבלות על המוניטין לא שוות כלום.

אנשים נוטים להטריל בגלל שזה מצחיק וזה נותן אווירה טובה לפורום.(במידה מסויימת)
ואנשים לא יפסיקו להטריל אם הם לא יקבלו מוניטין. גם הרבה לייקים נותנים מוטיבציה.
או שגם את זה אתם הולכים להגביל?
מה שמשה יראה לנכון לעשות.
לדעתי במערכת הלייקים לא ייגעו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית