- פותח/ת השרשור
- #3,081
what does it mean?משקל מכובד ביחס לבנץ' שלך
בדרך!!! 😄בקרוב 4 פלטות בדדליפט 🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
what does it mean?משקל מכובד ביחס לבנץ' שלך
בדרך!!! 😄בקרוב 4 פלטות בדדליפט 🤩
פרס ביחס לבאנץ?what does it mean?
אה. חשבתי למשהו הוא מדבר על הדד. לא משנה. 😴פרס ביחס לבאנץ?
רק שאליק בעד 75הגעתי להחלטה. כשאחזור להתאמן בערב אני מתחיל לאמן אותך שעד דצמבר תעקוף את אליק בדד ליפט (נראה לי הוא עשה 200 בתחרות האחרון שהשתתף בה).
וואלה בוא. אבל הוא מתאמן הרבה יותר זמן ממני לא?תעקוף את אליק בדד ליפט
גם.רק שאליק בעד 75
לא דחוף לי שהוא יהיה יותר חזק ממנו רק שיעקוף אותו.רק שאליק בעד 75
אני חושב שיש לך יותר פוטנציאל. חוץ מזה לדעתי הוא לא מתאמן נכון לרמה שלו ולוקח תוכניות מתקדמות מדי וכתוצאה מזה לא מתקדם כמו שהוא היה יכולוואלה בוא. אבל הוא מתאמן הרבה יותר זמן ממני לא?
גם.
למה?לא דחוף לי שהוא יהיה יותר חזק ממנו רק שיעקוף אותו.
AKA אתה שמן מסריח.אני חושב שיש לך יותר פוטנציאל
כי לאליק יש הרבה יותר וותק אז ברור לי שאין סיכוי שהוא גם ירים יותר וגם באותה קטגוריית משקל.למה?
התכוונתי למה חשוב לך שמתי יעקוף אותו?כי לאליק יש הרבה יותר וותק אז ברור לי שאין סיכוי שהוא גם ירים יותר וגם באותה קטגוריית משקל.
כי אני רוצה להשיג היישג כלשהו בתחום הפווארליפטינג עד דצמבר ונראה לי שהגוף הפצוע שלי לא מסוגל לזה כרגע.התכוונתי למה חשוב לך שמתי יעקוף אותו?
seems legitכי אני רוצה להשיג היישג כלשהו בתחום הפווארליפטינג עד דצמבר ונראה לי שהגוף הפצוע שלי לא מסוגל לזה כרגע.
לך מפה שמן. אני עושה PRים ומה שמעניין אותך זה מוניטין. גם ככה יעיפו אותך לפני שתגיע לאיזשהיא כמות מכובדת.עדכונים לגבי המוניטין באתר
הרסת את הפורום
ה PR היחיד שלך הוא 20K מוניטין.לך מפה שמן. אני עושה PRים ומה שמעניין אותך זה מוניטין. גם ככה יעיפו אותך לפני שתגיע לאיזשהיא כמות מכובדת.
ושלך לא.ה PR היחיד שלך הוא 20K מוניטין.
מסכים1אני מציע לעשות כזה דבר שכשחבר מביא חבר, החבר שהביא את חבר שלו לאתר מקבל 10% מנק' המוניטין שלו :D