נו, איך את חושבת שהגעתי לכוכבים שלי? 😲חח אז יבוא לפה איזה סטנדאפיסט והמוניטין שלו יטוס.. למרות שלא נגע במוט בחיים ושאין לו מושג מה זה סקוואט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו, איך את חושבת שהגעתי לכוכבים שלי? 😲חח אז יבוא לפה איזה סטנדאפיסט והמוניטין שלו יטוס.. למרות שלא נגע במוט בחיים ושאין לו מושג מה זה סקוואט
מהיותך טרולנו, איך את חושבת שהגעתי לכוכבים שלי? 😲
עד שאתה לא מעלה סרטון אני לא מאמינה לך שאתה באמת מרים.. 🤡נו, איך את חושבת שהגעתי לכוכבים שלי? 😲
🤣🤣🤣אחחח... גלעדבאדי.... יום אחד כשהוא יהיה מר אולימפיה, אני מקווה שהוא יתן לי וליוג'ין @yujinius את הקרדיט המתאים, שהסברנו לו איך נראית יד, ואיך נראית רגל, ואיפה ממקמים את כל אחד מהאיברים בגוף האדם.
תחליפי את המילה סטנדאפיס בספאמר ותיארת בדיוק את בעל הלוגחח אז יבוא לפה איזה סטנדאפיסט והמוניטין שלו יטוס.. למרות שלא נגע במוט בחיים ושאין לו מושג מה זה סקוואט
מהיותך טרול
ממממ... הודעה סותרת... לא יודע אם לתת מוניטין או באן....
אתה מסוגל ליותר
כן, נו, החלטתי שאני צריך להשקיע במם! 🤡אתה מסוגל ליותר
דווקא @לוטם העלה אתמול סרטון מהאימונים שלי.עד שאתה לא מעלה סרטון אני לא מאמינה לך שאתה באמת מרים.. 🤡
באן.
זה בסדר נסגור חשבון היום בערב ☠️הכל באהבה
מי יסגור עם מי? יש שמועות שיוג'ין משתמש בך בסקוואט למיקרולואדינג, כשאתה יושב לו על הגב.זה בסדר נסגור חשבון היום בערב ☠️
אם אני מרגיש שהפלטות לא מאוזנות משני הצדדים אני שם אותו על צד אחד בשביל איזוןמי יסגור עם מי? יש שמועות שיוג'ין משתמש בך בסקוואט למיקרולואדינג, כשאתה יושב לו על הגב.
כן, בדקה 0:30 סטיץ' ניסה לעשות קלין עם רצועות, חשב שהוא סטרונגמן 😛
כל עוד אתה לא אומר שאני ה-fail הטוטאלי מדקה 1:34 - אני מבסוט 😁כן, בדקה 0:30 סטיץ' ניסה לעשות קלין עם רצועות, חשב שהוא סטרונגמן 😛
וואלה לפחות אני שימושי 😁אם אני מרגיש שהפלטות לא מאוזנות משני הצדדים אני שם אותו על צד אחד בשביל איזון
מתי אתה רוצה את הבאן?שלי זה Moshe שלך זה Sunshine ושל מורן זה Giladbody זה בסדר..
🤣🤣🤣מתי אתה רוצה את הבאן?
עכשיו או אחרי ה PR הבא?
Gay's show club. Moran is also joining 😉Girls Show Club
כן, סגור.כולם סגורים על חונטה לא? צריך לקבוע שעה
אם זה יקרה אני אפתח בטרור של ילדי FXP על הפורום. 🤡כווווולם מתנדבים לבנבן את מתי!
9 זה טוב.כן, סגור.
שעה אמרתם 9 לא?
דרך אגב איך אתם חוזרים לביתכם?