לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כי אתה לא יודע להזמין. זה תמיד יותר זול באינטרנט.
יודע להזמין, אל תדאג,
ושכחתי שאתה גר בחיפה, אבל אישית אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולא לחכות עד שדואר ישראל יועיל בטובו לשחרר לי את האבקה. קקות.

יודע להזמין, אל תדאג,
ושכחתי שאתה גר בחיפה, אבל אישית אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולא לחכות עד שדואר ישראל יועיל בטובו לשחרר לי את האבקה. קקות.
בינניו זה לא יוצא הבדל של כמה גרושים אלא כן יש לך את השוק חלבון שלהם וכדומה

ועם משלוח?
תקשיב אני לא יודע איך להתייחס למשלוח. אמא שלי מזמינה במשלוח אחד המון מוצרים. לכן אם אתה מחלק את חלקי כל המוצרים זה לא יוצא יותר מאיזה 5$. אבל המשלוח בפני עצמו עלה 23$ .
תעשה חישוב קל אפילו של הזמנת 2 פחים לדוגמא פלוס איזה קפאין ועוד איזה שטות שבא לך ויוצא מחיר בדיחה.

מצאתי בפנים מתנה 🤯

קבצים מצורפים

• 1440715222340706540610.jpg
    1440715222340706540610.jpg
    KB 49.7 · צפיות: 99
מקווה שזה מה שיביא אותך ל155X5 😃

ואין לי מושג איפה הסקופ. ואין לי כוח לעשות חקר בתוך בפח איפה הוא.

ואין לי מושג איפה הסקופ. ואין לי כוח לעשות חקר בתוך בפח איפה הוא.
בעיה, חוק מרפי אומר שכנראה הוא למטה.. בגלל זה כשנגמר פח חלבון עדיף להשאיר את הסקופ (תכלס גם את הפח לפעמים)
אה תקשיב, תנסה אולי להפוך את הפח ולנער אותו קצת, ואז להפוך חזרה. אולי זה יביא את הסקופ למעלה.
רק אל תשכח לסגור אותו חזק לפני זה 😄

בעיה, חוק מרפי אומר שכנראה הוא למטה.. בגלל זה כשנגמר פח חלבון עדיף להשאיר את הסקופ (תכלס גם את הפח לפעמים)
יש לי את הסקופ של הפח הקודם. וגם את הפח עצמו.

אה תקשיב, תנסה אולי להפוך את הפח ולנער אותו קצת, ואז להפוך חזרה. אולי זה יביא את הסקופ למעלה.
רק אל תשכח לסגור אותו חזק לפני זה 😄
או שינסה את השיטה הזאת

ניסיתי את שני השיטות ולא עזר :confused001:ואני כולי מריח עכשיו כמו שוקולד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית