יודע להזמין, אל תדאג,כי אתה לא יודע להזמין. זה תמיד יותר זול באינטרנט.
ושכחתי שאתה גר בחיפה, אבל אישית אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולא לחכות עד שדואר ישראל יועיל בטובו לשחרר לי את האבקה. קקות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יודע להזמין, אל תדאג,כי אתה לא יודע להזמין. זה תמיד יותר זול באינטרנט.
בינניו זה לא יוצא הבדל של כמה גרושים אלא כן יש לך את השוק חלבון שלהם וכדומהיודע להזמין, אל תדאג,
ושכחתי שאתה גר בחיפה, אבל אישית אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולא לחכות עד שדואר ישראל יועיל בטובו לשחרר לי את האבקה. קקות.
בדיוק, זה לא שאני קונה מחוץ למבצעים, אני ישראלי.בינניו זה לא יוצא הבדל של כמה גרושים אלא כן יש לך את השוק חלבון שלהם וכדומה
וכל הדרומיים והצפוניים לא יכולים להנות ממהנחותבדיוק, זה לא שאני קונה מחוץ למבצעים, אני ישראלי.
חכה. גם לשם הם יגיעו.וכל הדרומיים והצפוניים לא יכולים להנות ממהנחות
יצא 58$ לא כולל משלוח.מתי כמה עלתה העפקה?
ועם משלוח?יצא 58$ לא כולל משלוח.
וזה 5LB
תקשיב אני לא יודע איך להתייחס למשלוח. אמא שלי מזמינה במשלוח אחד המון מוצרים. לכן אם אתה מחלק את חלקי כל המוצרים זה לא יוצא יותר מאיזה 5$. אבל המשלוח בפני עצמו עלה 23$ .ועם משלוח?
is the cause of....אני גרוע בזה
everyone hates what the suck at.. just like how u hate OHP...אני לא אוהב משחקי יריות
סקופ?מצאתי בפנים מתנה 🤯
וואלה נקווה.מקווה שזה מה שיביא אותך ל155X5 😃
? מה זה
בסוף בזכות הפריוורקאוט הוא ייכנס לשוונג ויעשה 155X15 😃מקווה שזה מה שיביא אותך ל155X5 😃
OverHead Press כנראה.? מה זה
בעיה, חוק מרפי אומר שכנראה הוא למטה.. בגלל זה כשנגמר פח חלבון עדיף להשאיר את הסקופ (תכלס גם את הפח לפעמים)ואין לי מושג איפה הסקופ. ואין לי כוח לעשות חקר בתוך בפח איפה הוא.
יש לי את הסקופ של הפח הקודם. וגם את הפח עצמו.בעיה, חוק מרפי אומר שכנראה הוא למטה.. בגלל זה כשנגמר פח חלבון עדיף להשאיר את הסקופ (תכלס גם את הפח לפעמים)
או שינסה את השיטה הזאתבעיה, חוק מרפי אומר שכנראה הוא למטה.. בגלל זה כשנגמר פח חלבון עדיף להשאיר את הסקופ (תכלס גם את הפח לפעמים)
אה תקשיב, תנסה אולי להפוך את הפח ולנער אותו קצת, ואז להפוך חזרה. אולי זה יביא את הסקופ למעלה.
רק אל תשכח לסגור אותו חזק לפני זה 😄