- פותח/ת השרשור
- #3,381
כל הכבוד על השלישיות של ה 100!
115 סינגל בטוח יש לך 😃
רוב תודות 🤭ילדון חזק אתה מתי:victory:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד על השלישיות של ה 100!
115 סינגל בטוח יש לך 😃
רוב תודות 🤭ילדון חזק אתה מתי:victory:
אה חשבתי שאמרת שחיכית לאבא חחחחבליתי בדיבורים עם ארקאדי בזמן שהאוטובוס הבא בא
🤦♂️אה חשבתי שאמרת שחיכית לאבא חחחח
אני לא...
😛כולכם שמנים שרק מסכימים לצאת לבירות 🤬
🤣נו???? מה שלום הסנטריום האהוב עלי? עשיתם הפיכה כבר? השתלטתם על הפסיכיאטרים וקשרתם אותם בחדר הכביסה?
אני מוכן להיות המתווך ביניכם לבין העולם החיצוני (השפוי...). מה הדרישות שלכם?
מיליון מסוקים ודולר אחד.מה הדרישות שלכם?
סוף סוף צצת. עבדתי נורא קשה היום ואחרי חודשים של השקעה סוף סוף הצלחתי לצלם את התמונה שכל כך רציתי לצלם חודשים רבים מאז שאני פהנו???? מה שלום הסנטריום האהוב עלי? עשיתם הפיכה כבר? השתלטתם על הפסיכיאטרים וקשרתם אותם בחדר הכביסה?
אני מוכן להיות המתווך ביניכם לבין העולם החיצוני (השפוי...). מה הדרישות שלכם?
דקה אני הולך להוריד לך לייקסוף סוף צצת. עבדתי נורא קשה היום ואחרי חודשים של השקעה סוף סוף הצלחתי לצלם את התמונה שכל כך רציתי לצלם חודשים רבים מאז שאני פה
צפה בקובץ המצורף 29273
זהו אפשר סוף סוף למות בשקט!!
המסוקים מוכנים, המנועים פועלים, הכל בסדר, אבל יש להם בעיה לתת לכם דולר ביד.... אומרים שזה מסוכן...מיליון מסוקים ודולר אחד.
אתה יכול למות בשקט?!? יש יותר מ-4000 מקרים שאנשים החליטו לשים לך לייק! הם אלה שצריכים למות!סוף סוף צצת. עבדתי נורא קשה היום ואחרי חודשים של השקעה סוף סוף הצלחתי לצלם את התמונה שכל כך רציתי לצלם חודשים רבים מאז שאני פה
צפה בקובץ המצורף 29273
זהו אפשר סוף סוף למות בשקט!!
Say what?אגב, טנק, לרגע חשבתי שמה שרצית לצלם ולהפתיע אותי, זה שרשום לך "זכר" ליד השם...
בקרוב אצלם את זה, התמונה הראשונה גם ככה כבר לא רלוונטית כי מתי הוריד לי עכשיו 10 לייקים 🫤אגב, טנק, לרגע חשבתי שמה שרצית לצלם ולהפתיע אותי, זה שרשום לך "זכר" ליד השם...
Just doing my job! גם ככה אתה לא אוהב לייקים שלא במקום.בקרוב אצלם את זה, התמונה הראשונה גם ככה כבר לא רלוונטית כי מתי הוריד לי עכשיו 10 לייקים 🫤
*מוניטין שלילי למשה*🤣🤣🤣 הרגתם אותי בחיי!
יאללה מתי, לך תוריד קצת למשה שאני יעבור גם אותו.
*אעבור, קרציות.
🤣🤣🤣Just doing my job! גם ככה אתה לא אוהב לייקים שלא במקום.